| Autors | Message |
|---|
sumei
| 09 oktobris 2004 8:12 shematiska diagramma, kas L293DNE H-tilta kontroles DC motor | | | tags: shematiska diagramma, kas h-tiltu l293dne mehānisko, kā savienot l293dne l293dne mehānisko kontroles h tilta MatLab l293dne shematisks MatLab h-tilts |
|
| Es esmu dara manu disertāciju par invertētā svārstu. Es esmu vērsts problēmu projektēšana shematiska diagramma a H-tilta [L293DNE] kontrolēt manu DC motor. Mani invertētā svārsts ir saistīta ar DSP TMS320C6711, tad no DSP, lai MatLab. Mana vislielākā problēma ir tā, ka es nezinu, kā savienot manu H-tilta & optisko asi kodēšanas [saistīts ar manu svārsta], lai DSP. Vai jums rodas ir kādas idejas, kā atrisināt manu problēmu? Lūdzu, atbildiet man atpakaļ, ja Jums ir risinājumi ... Thank you very much !!!!! [/ i] |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
onemilimeter
Pievienojies: 23 Sep 2004 Posts: 65 Pateicoties: 2
| 09 oktobris 2004 14:07 shematiska diagramma, kas L293DNE H-tilta kontroles DC motor | | | tags: PCB izkārtojumu tms320c6711 dc motor h-tilts kuģa dc, lai dc shematisks mehānisko h ķēdes mehānisko optocoupler shematisks jauda h tilta PCB izkārtojums, kā savienot dc motor |
|
| Ir shēmas, kas datu http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/l293.pdf
Es TMS320LF2407 EVM iepriekš. Tāpat kā TMS320LF280 sērija, kas ir daudz spēcīgāk, nekā 2407, ir optimizēta, lai kustības kontroli. Mani kolēģi izmanto TMS320C6711, bet viņš to izmanto, lai signālu apstrādi. Tā kā 2407 ir optimizētas kustības kontroli, tas ir daudz iebūvētās funkcijas mehānisko kontroli, piemēram, daudz PWM kanāli, on-chip stāvoklis kodēšanas saskarnes shēmas, deadband ģenerators utt Bet, ja es neesmu kļūdījies, jo termiņu skaitļošanas jauda, TM320C6000 sērija ir daudz vairāk lielāks nekā TMS320C2000 sērijā.
Tas ir diezgan taisni uz priekšu, lai kontrolētu H-tilta (redzams attēlā, ne patiešām ir H-tilta). Kā redzams shēmā, Jūs varat kontrolēt (PIN 1A un 2A) mehānisko jo abos virzienos. Es arī izmanto L293 pirms Līnijprinteru pēc projektu, kas tika kontrolēti ar 8051 ucontroller. Tomēr sākumā, mēs esam neizdodas tāpēc, ka mūsu mehānisko vienmēr apturēta "pusceļā". Pēc traucējummeklēšanu, mēs noskaidrojām, ka iecirkņa bija ļoti skaļš, ja mehānisko bija darboties (jo īpaši accelaration). Tātad, mēs pievienotās optocoupler ar izolētām zemes ar digitālo ķēdes no zemes mehānisko vadītāja shēma, un pēc tam tā darbojās ļoti jauki. Tas ir atkarīgs no jūsu mehānisko jauda un jūsu PCB izkārtojums tehniku. Ja dzinēja jauda ir zema, un PCB izkārtojums ir labi, tad, iespējams, jums nav jābūt optocoupler. Attiecībā uz kodēšanas shēma, es domāju, ka TMS320C6000 sērija nav borta kodēšanas interfeiss shēmu. Iespējams savienot ar jebkuru uztveršanas-I / O (nav pārliecināts, ka 6000 sērija got vai ne). Ja nē, tad jums ir saglabāt vēlēšanu vispārējā I / O. Kopš 6000 sērija ir tik spēcīga, tas nevar būt problēmu kontrolei dc motor.
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
sumei
| 09 oktobris 2004 17:38 MatLab & TMS320C6711 problēmas ... | | | tags: shematiska diagramma, kas h-tilta, kā savienot l293dne h tilta MatLab l293dne palīdzēt l293dne shematisks MatLab h-tiltu h tilta MatLab |
|
|  Mans projekts ir par invertētā svārstu. Šī grozs ņemot svārsta virs tas ir saistīts DSP TMS320C6711 tad MatLab. I atvērt gan CCS un MatLab tajā pašā laikā. Tomēr, kad es esmu rādīt manas CCS, tā ir veiksme, kad es veids * ccsdsp * pie Command Window pie MatLab ir teikts, ka to nevar atklāt DSP kuģa un tā saka, man nebija konfigurēt mana kuģa. Kāpēc ir tā, ka tā?? Vēl viena problēma ir tā, ka ir divi I / O 80 adatas par TMS320C6711, bet kā es varu savienot tos uz manu L293DNE H-tilta un optisko asi kodēšanas? Kā būtu shematiska diagramma ārējais izskats, lai savienotu abus komponentus uz manu DSP I / O pins?? Lūdzu, palīdziet man kas .....  Thank you very much !!!!!!!!!!! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
nicleo
| 10 oktobris 2004 2:37 MatLab & TMS320C6711 problēmas ... | | |
|
| | I guess jūs izmantojat veida TMS320C6711 DSK vai EVM. Vai jums PLS dod mums ventor jūsu dizaina komplektu vai vērtēšanas komplekts? Tāpēc, ka mēs nezinām, ziņas par abiem 80-pin connectors. Arī PLS valsts versiju jūsu CCS kā arī MatLab. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
sumei
| 10 oktobris 2004 16:45 MatLab 6 & TMS320C6711 DSK | | |
|
| Par MatLab es ir MatLab 6; The DSP ir TMS320C6711 DSK, CCS versija 1.23. Palīdziet man, lūdzu, lai atrisinātu problēmu, kas man bija minēti manā 2. ziņu, datu apkopojumā, var atrast: h ** p: / / www.kanecomputing.co.uk/pdfs/spru197d.pdf
Nākamā laikā nav izplatīšanās jautājumiem visā kuģa, saglabā tos pašu pastu, ja tie ir saistīti. I apvienotas tēmas par vienu pastu nākamo reizi, kad jūs saņemat brīdinājumu. Cluricaun
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
kesavay
| 02 Feb 2007 15:17 Re: shematiska diagramma, kas L293DNE H-tilta kontroles DC mot | | |
|
| hi katru ķermeņa i am izmantojot TMS320C6711 kontroles invertētā svārstu. Es vēlos zināt, kā es varu saņemt PWM (Vadības signāli) rezultātus no DSK. lūdzu palīdzēt šajā lietā. i būs ļoti pateicīgs jums. kesava calvin.vaus (at) gmail.com |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |