Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

555 Taimeri - izlases ieslēgšanās / izslēgšanās ilgums

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic pamatskolas Jautājumi -> 555 Taimeri - izlases ieslēgšanās / izslēgšanās ilgums
Teksts arābu valodā Bulgāru versija Catalan versija Czech version Dāņu versija Vācu versija Greek version Angļu versija Spanish version Finnish version Franču versija Hindi versija Croatian version Indonēziešu versija Itāliešu versija Hebrew versija Japāņu versija Korejiešu versija Lithuanian version Latviešu versija Dutch version Norvēģu versija Polish version Portuguese version Rumāņu versija Krievu versija Slovak version Slovenian version Serbu versija Zviedru versija Tagalogu versija Ukraiņu versija Vjetnamiešu versija Ķīniešu versija
Autors Message
Davros

Pievienojies: 26 jūnijs 2004
Ziņojumi: 2

Post 05 Aug 2004 13:03 555 Taimeri - izlases ieslēgšanās / izslēgšanās ilgums

Es domāju, ka esmu redzējis kaut kur, kā jūs varat izmantot divas 555 taimeri, lai izveidotu mainīgo produkcija, kas veido augstu un zemu reizes pastāvīgi atšķirīgi.

Think saistīti izlaidi vienu datu ievadi no otras puses.

Ikvienam ir shematisks / vietu ar šo onfo vai ir vēl kāda veidā to izdarīt?

Pateicība
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
cherrytart

Pievienojies: 26 Feb 2002
Ziņojumi: 125
Pateicoties: 5

Post 07 Aug 2004 6:16 555 Taimeri - izlases ieslēgšanās / izslēgšanās ilgums

Walter Jung bija IC Taimeris pavārgrāmatu gadiem. Es nekad neesmu redzējis to tiešsaistē.

National Semiconductor, ko izmanto, lai ir daudz 555 izlietojumiem to dati grāmatu.

Ja jūs vēlaties mainīgs laiks no 555 jums ir savienot mainīgu signālu uz vadības Voltage ievade (vai cits izmantot nelineāros komponenti, piemēram, ir kvēlspuldze lightbulb par maksu vai atbrīvot rezistors). Un tikai lai nogādātu dažādā signālu (tas ir, analog dažādā signālu) ir laiks kondensators.

Tāpēc mans minējums ir, ka jūs veidot divus monostables un savienot to uzraudzības Voltage ievade ar citiem taimerus laikiestate kondensators.

Wackiness vērtības,.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
cherrytart

Pievienojies: 26 Feb 2002
Ziņojumi: 125
Pateicoties: 5

Post 07 Aug 2004 6:26 555 Taimeri - izlases ieslēgšanās / izslēgšanās ilgums

Ooops! ne monostable, divas astable multivibrators ir tas, ko es nozīmē,
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Google
AdSense

Post 07 Aug 2004 6:26 Ads

Atpakaļ uz augšu
suru

Pievienojies: 31 Aug 2007
Ziņojumi: 164
Pateicoties: 4

Post 25 Sep 2007 11:35 555 Taimeri - izlases ieslēgšanās / izslēgšanās ilgums

Norādīt OPAMP BY GAIKWAD
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
shiveshdubey

Pievienojies: 13 Sep 2007
Pateicoties: 1

Post 11 oktobris 2007 13:11 Re: 555 Taimeri - izlases ieslēgšanās / izslēgšanās ilgums

Davros wrote:
Es domāju, ka esmu redzējis kaut kur, kā jūs varat izmantot divas 555 taimeri, lai izveidotu mainīgo produkcija, kas veido augstu un zemu reizes pastāvīgi atšķirīgi.

Think saistīti izlaidi vienu datu ievadi no otras puses.

Ikvienam ir shematisks / vietu ar šo onfo vai ir vēl kāda veidā to izdarīt?

Pateicība

ir daudz resursi, kas pieejami par neto pati par 555, un tās lietojumiem.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic pamatskolas Jautājumi -> 555 Taimeri - izlases ieslēgšanās / izslēgšanās ilgums
Lapa 1 no 1 Laika formāts GMT 2 Hours

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Support mums | | sitemap
topic RSS