Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

Termopāri Cable Length

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Industrial, robotika un Automātika forumā -> termopāri Cable Length
Teksts arābu valodā Bulgāru versija Catalan versija Czech version Dāņu versija Vācu versija Greek version Angļu versija Spanish version Finnish version Franču versija Hindi versija Croatian version Indonēziešu versija Itāliešu versija Hebrew versija Japāņu versija Korejiešu versija Lithuanian version Latviešu versija Dutch version Norvēģu versija Polish version Portuguese version Rumāņu versija Krievu versija Slovak version Slovenian version Serbian versija Zviedru versija Tagalogu versija Ukraiņu versija Vjetnamiešu versija Ķīniešu versija
Autors Message
Sobakava

Pievienojies: 27 Mar 2002
Ziņojumi: 366

Post 26 jūlijs 2004 12:47 termopāri Cable Length

Es neesmu iepazinies ar termopāriem daudz. Man ir vajadzīga, lai mērītu temperatūru telpā dažādās vietās. I veica termopāri pastiprinātājs, izmantojot AD595 / 4. Man nav nepieciešams tik daudz precizitātes mērījumiem. ( / - 2C grādu 20 .. 60 klāsts ir pietiekami, es domāju)

Man vajag zināt, cik daudz es varu pagarināt tauvas termopāriem? (J vai K tips), jo es domāt es nevaru ievietot pastiprinātājs klāja, lai istabā dēļ temperatūras (> 80C grāda) un augsta mitruma.

Esmu redzējis šāda sistēma, un tās, ko izmanto regulāriem kabeļi vairs nav 10meter.I nezinu cik labi tas ir ...

What do you think?

Last edited by Sobakava par 13 Aug 2004 9:24 labots 1 reizi kopā
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
FANT

Pievienojies: 27 Feb 2002
Ziņojumi: 359
Pateicoties: 11

Post 26 jūlijs 2004 12:53 Re: termopāri Cable Length

Man ir izmantoti kabeļi, līdz 50 metrus.
Lietojiet daudz UF rūp gradients starp abiem kabeļiem!

Mandi
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
river78

Post 03 Aug 2004 8:58 Re: termopāri Cable Length

Tā ir atkarīga Kas ir veida jūsu termopāri? Strāvas vai potenciālu. Ja tas ir veids ir 4-20 mA u var izmantot ilgi kabeli.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
rauol

Ziņojumi: 364
Pateicoties: 11

Post 03 Aug 2004 12:41 Re: termopāri Cable Length

Vēss Be carefull par ekrāniem. mēģināt lietot dubultu pasargājot wire.
ja Jūsu temperatūra ir mazāka par 100 gr. C. varat izmantot pastiprinātāja netālu no avots, kas samazina trokšņu problēmām.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Google
AdSense

Post 03 Aug 2004 12:41 Ads

Atpakaļ uz augšu
Sobakava

Post 13 Aug 2004 9:24 termopāri Cable Length

man ir, lai izveidotu savienojumu izolācija thermocoupe kabelis uz manu padomes GND?
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
goshka

Pievienojies: 26 jūlijs 2003
Ziņojumi: 101
Pateicoties: 3

Post 13 Aug 2004 10:29 termopāri Cable Length

Kāpēc Jūs down't izmantot digitālas ds1820 sensors?
300 * ds1820 devējs par IEEE1394 kabelis 300 metru lengs ar aktīvu pull-up - darbi ok.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
goshka

Pievienojies: 26 jūlijs 2003
Ziņojumi: 101
Pateicoties: 3

Post 13 Aug 2004 14:39 termopāri Cable Length

Skatīt arī AD693 - Cikls-Powered 4 20 mA Sensor raidītājs
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Sobakava

Post 13 Aug 2004 19:00 termopāri Cable Length

goshka, ir u pārliecināts par ieee1394 kabelis? nav tas video?
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Ale

Pievienojies: 16 Sep 2004
Ziņojumi: 4

Post 07 oktobris 2004 22:48 Re: termopāri Cable Length

Lai paplašinātu termopāri kabeli, jums ir nepieciešams izmantot Weasthone tilta, lai novērstu kabeli selft rezistenci.

cooming drīz i post zīmējumā.

Atvainojiet, es neesmu labs ar angļu.

vislabāk vērā
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
golfbumb

Pievienojies: 29 Sep 2004
Pateicoties: 5
Atrašanās vieta: Kalifornija

Post 08 oktobris 2004 1:21 Re: termopāri Cable Length

Patiesībā, jums nav nekādu defektu mērīšanas jebkur a "istabu" no ārpuses, ka telpā, ja jūs, izmantojot AD594, kas ir pietiekami augsts pretestība uz noliegt IS zaudējumus diezgan ilgi stieple pati.

Labākais setup būtu izmantot ir TC kabelis ar pietiekami ilgi bižele sasniegt jūsu 594 tieši. Pēc tam veikt mainīgo atrodas starp savienojumiem.

use the same kind of wire for each of the wires to be extended and use thermocouple connectors classified for the type of thermocouple you are trying to extend. Bet, ja jums ir nepieciešams, lai paplašinātu esošo termopāri, jums jāizmanto tāda paša veida stiepļu katrai no stieples jāpaplašina un lietošanas termopāri savienotāji klasifikācijā veidu termopāri jūs mēģināt paplašināt. Atšķirīgus materiālus jebkurā savienojumu, kas nav krustojums pats par sevi, ieviesīs undesired juction spriegumiem un lielu mērīšanas kļūdas. Ražotāji arī veikt paplašināšanu stieple, kas ir būtiski līdzīgs TC stieples, pievieno nelielu daudzumu kļūda (plus vai mīnus pakāpi, vai arī tā), bet ir lētāk nekā TC stiepli, ja izmaksas ir jautājums.

But if you are powering with an isolated supply, there will be no place for the noise to go (eg stray RF) but back into the power supply. Attiecībā uz jūsu otro pastu, jo jums ir vairogs, savienojums ar kuģa zemes tikai tad, ja jūsu kuģa zemes ir atsauce uz zemes zemes. Bet, ja Jums ir elektroenerģiju ar atsevišķu piegādi, nebūs vieta trokšņa aiziet ( piemēram, nomaldījies RF), bet atpakaļ energoapgādē. Pretējā savienot vairogs tieši zināms zemes zemes. Arī tad, ja jums ir savīti TC stieples un paplašināšanu stiepli uzmanīties apturēt prom no elektromagnētisko traucējumu avotiem (motorus, citi elektronikas, luminiscences gaismas ķermeņi utt.)
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Mr.Cool

Pievienojies: 20 jūnijs 2001
Ziņojumi: 596
Pateicoties: 24

Post 08 oktobris 2004 4:51 Re: termopāri Cable Length

jūs varētu baudīt lasījumam:

PRAKTISKAS DESIGN METODES
Sensoru SIGNĀLLATERNĀM KONDICIONĒŠANA

publicējusi Analog Devices

tā runā par kompensē ilgi stieples garums un kompensētu kļūdas utt

Mr.Cool
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
sztibi82

Pievienojies: 31 Aug 2004
Ziņojumi: 252
Pateicoties: 5

Post 08 oktobris 2004 6:00 Re: termopāri Cable Length

Jums ir jāizmanto tāda paša veida kabeli gan termināli, un tā var pieslēgt termocouple ar 10m. Kā es zinu, tas ir labāk izmantot Cu kabeli.

Tikai tad, ja jūs izmantojat 2 kabeļu tipus garums ir mittle.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Industrial, robotika un Automātika forumā -> termopāri Cable Length
Lapa 1 no 1 Laika formāts GMT 2 Hours

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Support mums | | sitemap
topic RSS