Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

3 dB Bandwidth

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic Elementary Jautājumi -> 3 dB Bandwidth
Teksts arābu valodā Teksts bulgāru valodā Catalan versija Teksts čehu valodā Teksts dāņu valodā Teksts vācu valodā Teksts grieķu valodā Angļu valodā Spanish version Teksts somu valodā Franču valodā Hindi versija Horvātu versija Indonēziešu valodā Italian version Ivrits versija Japāņu versija Korejiešu valodā Lithuanian version Latvian version Versija holandiešu valodā Norvēģu versija Polish version Portuguese version Teksts rumāņu valodā Krievu versija Slovak version Slovenian version Serbu versija Teksts zviedru valodā Tagalog versija Ukraiņu versija Vjetnamiešu valodā Ķīniešu valodā
Author Message
Hamidzia

Palīdzēja: 2

Post Jūlijs 25, 2004 9:52

3 dB Bandwidth

Assalam O Alekum!

Lūdzu paskaidrojiet, termins "3 dB joslas platums".

Thankx
Back to top
GAM

Palīdzēja: 4

Post Jūlijs 25, 2004 10:44

Re: 3 dB Bandwidth

Mēs aleikom elsalam WRAWB,

Jebkurš pastiprinātājs ir dažas frequency response. Tas ir ieguvums ir dažas izmaiņas ar frekvenci signāla.

3dB ir signāls tiek samazināts uz pusi savu varu

3dB joslas platums ir diapazonā frekvenču uzskata par lietderīgu, kur signāls ir lielāks par pusi no maksimālās jaudas.

skatīt pievienoto frekvence / jaudas grafiku.

Ar laba vēlējumiem

GAM

Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Back to top
Kevin Weddle

Atrašanās vieta: San Antonio, TX

Post Jūlijs 25, 2004 20:26

Man patīk grafika. Atbilžu jautājums labi. -3dB ir raksturīgs vienādojumu db = 20log Vout / Vin. Kāpēc izmantot 70% vai sin45? Tas raksturo vienība aplis, kura rādiuss ir vienāds ar vienu. Blakus ir vienāds ar viens, pretī ir vienāds ar vienu, hipotenūza ir vienāda sqrt2. Sin45 tad 1/sqrt2 kas ir vienāds ar 70,7% vienība apļa rādiusu.
Back to top
Hamidzia

Post Jūlijs 28, 2004 10:51

Assalam O Alekum!

Liels paldies visiem
Speciāli, lai gam par ļoti vispusīgu detalizēti un grafiku.

Tagad man ir laba ideja un termins.

Saki man, ka mēs varam zvanīt 3dB joslas kā pusi jaudas joslas?

Vai 3dB Bandwidth nav nekāda sakara ar skaitlisko vērtību "3 dB"?

Ir skaitliska vērtība, tikai izmanto bez iemesla?

Thanks again
Back to top
Kevin Weddle

Post Jūlijs 28, 2004 16:50

Puse jauda ir no ka sin45 laiki V daudzums kvadrātā ir vienāds ,5 varas, bet V squared virs R ir vienāds ar spēku. Tātad, jā tas ir uz pusi jaudas, bet to, kas labs ir 1 / 2 pret 1 / 3. Es domāju, ka burvju numuru nodarbojas ar faktu, ka 45 grādu, rādiuss un heighth ir vienāds ar vienu, kas ir dimensija vienību loku. Lai jūs varētu teikt, ka 70,7% ir tikai skaitlis.
Back to top
maxwellequ

Palīdzēja: 11

Post Jūlijs 28, 2004 21:01

Attiecība pilnvaras (P1 un P2), kas izteikta DBS ir definēts kā:

(P1/P2) dB = 10 log 10 (P1/P2)

Ja P1 = Pmax / 2 un P2 = Pmax jums:

((Pmax / 2) / Pmax.) dB = 10 log10 ((Pmax. / 2) / Pmax.) = 10 log 10 (0,5) = -3,01 dB

Tādēļ attiecībā uz pilnvaru par 0,5 nozīmē, ka in log jomā, lai -3 dB.

Ņemiet vērā, ka tas ir par divām lietām attiecība ar tajā pašā vienībā (W). Attiecība kā šis nav vienībā (tas ir bez mērvienības). "Struktūrvienības" DB izmanto tikai uzsvērt to, ka jums dodam pilnvaru log jomā un nav attiecība "lineārie" domēnu.

Dažreiz attiecību spriegumu ir sniegta arī log jomā (piemēram, attiecas uz peļņu sprieguma pastiprinātāju: = V / VI). Atzīmējot, ka jauda ir proporcionāla kvadrāta sprieguma jums:

(V1/V2) dB = 10 log 10 (V1 ^ 2/V2 ^ 2) = 10 log10 ((V1/V2) ^ 2) =
= 20 log10 ((V1/V2))

Hope this helps
Back to top
Kevin Weddle

Post Jūlijs 29, 2004 16:30

((Pmax / 2) / Pmax.) dB = 10 log10 ((Pmax. / 2) / Pmax.) = 10 log 10 (0,5) = -3,01 dB

Šis vienādojums ir pilnīgi pareizi, bet tas neatbilst galvenajiem punktu. Jūs iegūtu labāku justos, ja jūs izmantojāt vienādojums

V squared / R = jauda. Tad tāpēc, ka jūs lietojat ,707 samazināšanu sprieguma kļūst (,707) V daudzums brusas / R = jauda. Tas kļūst
,5 V squared / R = ,5 jaudu.
Back to top
maxwellequ

Post Jūlijs 29, 2004 20:29

Kevin,

Ja jūs lasīt manu pastu uzmanīgi jums arī ir izskaidrojums attiecību spriegumu (Power proporcionāls V ^ 2 ...). Pamatā:

(V1/V2) dB = 20 log10 ((V1/V2))
Lai ir (V1/V2) dB =- 3dB Jums jābūt (V1/V2) = 0,707. FYI tas bija 0,707 šķiet ....

Tagad, lasot atkal jūsu iepriekšējo pastu (vienu, kas ir "sin45 reizes V"), es joprojām nevaru saprast. Vai jūs varat izskaidrot to mums?
Back to top
Kevin Weddle

Post Jūlijs 29, 2004 21:05

Sin45V saka, ka jūsu diskrētu sprieguma līmenis ir ,707 oriģināls spriegumu. Ar filtru, jūs sakāt, ka-3dB notiek punktu, kurā spriegums ir samazināts par 70,7%. Jūsu vienādojums tikai saka, ka mencu / Pin = ,5, kas izraisa-3dB. Es mazinātu spriegumu un kopa, kas vienāds ar ,5 p vienādojumu sin45V daudzums brusas / R = ,5 jaudu. Sin45 kvadrātā ir vienāds ar ,5.
Back to top
pilnīga sakāve

Palīdzēja: 35
Atrašanās vieta: Tualetes Seat

Post Jūlijs 29, 2004 21:31

Kevin Weddle wrote:
Sin45V saka, ka jūsu diskrētu sprieguma līmenis ir ,707 oriģināls spriegumu. Ar filtru, jūs sakāt, ka-3dB notiek punktu, kurā spriegums ir samazināts par 70,7%. Jūsu vienādojums tikai saka, ka mencu / Pin = ,5, kas izraisa-3dB. Es mazinātu spriegumu un kopa, kas vienāds ar ,5 p vienādojumu sin45V daudzums brusas / R = ,5 jaudu. Sin45 kvadrātā ir vienāds ar ,5.

Jūsu analīzes trūkums ir, ka jūs noteikti circuit's nodošana funkcijai, ka ohmic vienu, bet maxwellequ devis vispārēju pierādījumu, kas attiecas uz visiem deleģē funkcijas. Jo filtri ir 99% non-ohmic, jūsu atvasinājums ir pareizi, bet diezgan bezjēdzīga. Nav nodarījums šeit.
Back to top
maxwellequ

Post Jūlijs 30, 2004 0:32

Kevin,

Lūdzu, nelietojiet to, ko es esmu teikt (or write) personīgi, bet izskaidrojums ir tikai pilnīgi nepareizi. Problēma nav tikai šajā amatā, es esmu redzējusi citiem amatiem yours, ka vienkārši nav nekādas jēgas.

As I wrote pirms attiecība pilnvaras / spriegumu / strāvu dažkārt dod in log jomā. DB ir (veida), vienības, ko izmanto, lai uzsvērtu to, ka attiecība ir jāņem vērā, ir dots žurnālā jomā - kā jūs zināt šādas attiecības nav īsti ir vienība.

Pareizs definīcijas ir tie, es esmu iesniegusi agrāk. Tas, ka sin (45 °) = 0,707 NAV SAISTĪTAS VISOS ar to, ka 20 * log10 (0,707) =- 3 dB. Tad jūs lietot terminus, piemēram, "diskrēto sprieguma līmeni", kas vienkārši nav piemērojamas ... jūs pat zināt, ko jūs runā?

Problēma ir tā, ka ir iesācēji, kas izmanto šo forumu, cilvēki, kas īsti darīt iespējamo, lai uzzinātu mazliet vairāk par elektroniku. Ja katrs sāk runāt par to, ko viņi nezina, šie puiši saņems vairāk un vairāk sajaukt. Man jūs varat rakstīt ko jūs gribat, ka es noteikti necietīs ...

Un jā, ja jūs vēlaties zināt, es tikai rakstīt par to, ko es zinu.

Sveicieni
Back to top
Kevin Weddle

Post Jūlijs 30, 2004 3:38

Es esmu pārliecināts par to, kas man ir aprēķināts. Es stāvu mana paziņojumus. Nekas nav kārtībā ar jūsu apgalvojumu, ka 10Log.5 = 20log.707. Tas ir patiešām puse jaudas, un tas ir vienāds ar-3dB. Es būtu hardpressed izskaidrot līdzību-6dB vienu oktāvu un-20dB desmit gados. Vai jūs varētu izskaidrot man?

Last edited by Kevin Weddle gada augusts 16, 2004 17:45 labots 1 reizes
Back to top
pilnīga sakāve

Palīdzēja: 35
Atrašanās vieta: Tualetes Seat

Post Jūlijs 30, 2004 7:01

Esmu jāpārdomā situāciju, un es sapratu, nepieciešams pārskatīt mans uzskats, ka jūsu atvasinājums ir pareiza. 3dB joslas platums tiek izmantots, lai definētu efektīvu frekvenču diapazons sistēma definē nodošanas funkcija, kur ieejas apstrādā sistēmā, veidojot derīgu rezultātu.

Jūsu atvasināšanai lielā mērā balstās uz P = kv (V) / R. Viens punkts I hate par vienādojumi ir tas, ka tām bieži trūkst detaļu. Mēs nevaram vienkārši lietot jebkuru vienādojums, kas ir vienība, konsekventa un uzņemties tai ir jāstrādā. Jums ir jāsaprot, aiz tās sekas. Tāpēc fiziskās likumiem parasti tiek izteikti vārdos, un jāvienkāršo vienādojumos.
P Šeit atsaucas uz patērētā jauda ohmic sastāvdaļa.
V šeit atsaucas uz spriegumu šķērsām pāri ohmic sastāvdaļu.
R attiecas uz izturību, kas ohmic komponenta.
Tāpēc nav izejas vai ieejas šajā gadījumā, tāpēc nav sistēmas. Kas ir R jums noteikti šajā gadījumā? Ja Jūs lietojat īpašas gadījumā tīri rezistīvi sistēma, ideāls rezistoru nav paredzēts mainīt savu produkciju identisks ievades laikā bieži ir dažādi, tāpēc nav tādas lietas kā 3dB joslas at all! Ļoti vārdu "joslas platums" norāda, ka tas ir saistīts ar biežumu un traucējumu biežums ir ļoti pēdējā lieta, ko es gribētu saistīt rezistors ar.

Anyway, tie ir tikai mans viedoklis. Jums var būt savas atziņas par šo jautājumu, lūdzu, dalīties tajos. Es gribētu zināt arī, ja manas elektriskās pamati ir kļūdaini pārāk.

Urravas!
Back to top
maxwellequ

Post Jūlijs 30, 2004 12:01

Kevin,

Kādā attiecas uz jūsu jautājumiem par attiecībām starp -20dB/dec un -6 dB / oct, šeit iet:

Lets iedomāties pirmās kārtas zemo frekvenču caurlaidības filtrs, kas ir magnēts pie frekvenci Fp. Kur f <fp peļņu filtrs ir aprox nemainīgs un f> fp tas sāk krities par likmi 20 dB / DEC (tā samazina par 20 dB attiecībā uz katru palielinājumu 10 reizes biežums), vai līdzvērtīgi likme 6dB/octave (pieaugums samazinās 6 dB katrai palielinājums 2 reizes biežums). Jūsu jautājums ir pamatojums šim faktam.

Peļņu zemas caurlaides filtru, ko
(F) = A0 / (1 jf / fp)
Kur A0 ir zemas frekvences pieaugums, f ir frekvence, FP ir pole biežums filtru un j ir iedomāts vienība (j = sqrt (-1)).

No vienādojuma iepriekš norādīto var attiekties apjoms un posmu ieejas un izejas sinewaves. Lai atbildētu uz jūsu jautājumu, mēs esam ieinteresēti par lielumu reakciju; lielumu var rakstīt ir (atcerieties jūsu calculus klasēm?):

| (F) | = A0/sqrt (1 (f / FP) ^ 2)

Attiecībā uz f <<FP | (f) | var aizstāt ar A0, tāpēc to sauc par "zemas frekvences palielināšanās. Kur f>> FP | (f) | var aizstāt ar

| (F) | = aprox = A0 / (f / FP)

Tagad jūs varat izmantot šo vienkāršāku vienādojumu, lai redzētu, kas notiek ar lielums atbildi, ja F> fp. Kad jūs salīdzināt lielumu filtra sprieguma pieaugums par f1 un f2 = 10 f1, jums ir:

(| (F2) | / | (f1) |) dB = 20 log 10 [(A0 / (f2/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [(A0 / (10f1/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [1 / 10] = -20 dB

Tādējādi, ja frekvence pieaug 10 reizes peļņu pirmās kārtas zemo frekvenču caurlaidības filtrs, samazinās 20 dB.

Ja jūs veiksiet pašu aprēķinu f1 un f2 = 2 f1 (f2 ir oktāvu augstāk f1):

(| (F2) | / | (f1) |) dB = 20 log 10 [(A0 / (f2/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [(A0 / (2f1/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [1 / 2] =- 6 dB

Tāpēc, kad biežums palielinās 2 reizes (oktāvas), no filtra pieaugums samazinās 6 dB.

Visbeidzot, Kevin, es jums saku atkal, sin45 nav nekāda sakara ar DBS ...
Back to top
Kevin Weddle

Post 02 Aug 2004 20:38

Es domāju, kas jūs ir ņēmusi-3dB un reizinot to ar 2. Ar filtriem, vai tik tu neesi paredzēts izmantot spriegumu, nevis jaudas. Lai gan jūsu explaination pārsniedz manu spēju saprast. Man bija ideja izmantot
-20dB per desmitgadē un kaut kā nonākt pie-6dB vienu oktāvu, izmantojot līdzvērtības. Bet tas nedarbojas tādā veidā. Es uzskatu, ka labākais veids, kā izskaidrot ir lietot formulu Xc = 1/2piFC un kontaktdakšu filtriem vērtības šajā vienādojumā. Es domāju, ka F reizinot ar 2 vai 10 ir kaut kas ar to.
Back to top
maxwellequ

Post 04 Aug 2004 15:33

Kevin,

Paskaidrojums Es tev tiek mācīta jebkurā elektrotehnikas kursa. Jums jautāja, kā saistīt 20dB/dec un 6 dB / oct, un tas, ko man paskaidroja jums.

Tas ir neticami, kā atpazīt, ka "explaination pārsniedz manu spēju saprast" un tad varat ieteikt ka tas, ko es uzrakstīju ir nepareiza, jo tas nav iespējams saistīt -20dB/dec un dB / AZT ", izmantojot līdzvērtības" - "tas nedarbojas, ka veids," you say. Ja jūs nesaprotat, vienkārši pajautājiet cilvēki labāk paskaidrot ... Nav tikai sākt teikt, ka tie ir nepareizi, jo īpaši, ja jums trūkst zināšanu.

Grow up, studiju mazliet vairāk un bremžu pasakot / rakstīšanas stulba lietas.
Back to top
boot_strap

Post Augusts 16, 2004 13:33

tā frequncy kuriem jūsu augstākais frequncy atbilde (), sasniedz
/ (2 ^ 0,5) ..!
Back to top
yeechyan

Palīdzēja: 1

Post Augusts 17, 2004 2:38

3 dB Bandwidth

Kevin, kāpēc jūs uzsvērusi sakot vērtību sin45? Vai ir kāds no 45 grādu un izejas vs ieejas spriegums šajā gadījumā attiecības?
Back to top
Kevin Weddle

Post Augusts 17, 2004 4:57

Attiecības ir vai nu puse jaudu, ja jums patīk skaņa, kas vai sprieguma vienādojumu 10log vout / vin, kur vout / vin ir vienāda ar sin45. Vienlīdzīgu-3dB. Man patīk skaņu sin45 salīdzinājumā ar pusi jaudas, jo tas liecina, ka jūs izmantojat citu matemātisko variantu, kas nosaka, ka pretējā un blakus ir vienāds ar 1, kas ir par vienības apļa izmēri. Patiesībā jums ir leņķis ir 45 grādi, ja izmēri ir 1 līdz 1, saskaņā ar trijstūra teorija. Sin45 tam pretī pār hipotenūza kas ,707, kas ir skaits, ko pārstāv sinusoīdai 45 grādiem un tas ir punkts uz vienības apli.

Kopā, jums ir reālais skaitlis, kas apzīmē vienādas malas trijstūri, un tas ir punkts uz sinusa vilni un tas ir punkts uz vienības apli. Šīs trīs lietas apvienot, lai padarītu numuru relevant.
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post Augusts 17, 2004 4:57

Ads

Back to top
Borber

Palīdzēja: 117
Atrašanās vieta: Slovēnija

Post Augusts 17, 2004 19:12

Pirmais jautājums, uz kuriem jāatbild, šeit ir tas, kas ir joslas?
Par sakariem vai datu signālu, pasākumu apjomu pectrum kosmosa signālu ieņem. Parasti tā ir kā starpība starp frekvencēm, pie kura signāla amplitūda ir nomināli 3 dB leju ar
Attiecībā uz amplitūda pie centra frekvenci. Šīs frekvences pārstāv pusi enerģijas punktus amplitūdas-versus-frekvences funkcija
2. To sauc arī par NEPIECIEŠAMS joslas platumu. Minimālā summa spektra telpu, kas parasti nepieciešami efektīvu pārsūtīšanu un saņemšanu, komunikāciju vai datu signāls.
Tā joslas parasti nosaka-3dB punktiem nodošana funkcija, kas ir vispārēji pieņemts. Varat izmantot citas punktos, piemēram,-6dB, bet jums ir pieminēt to.
Back to top
ColdCold

Post Septembris 10, 2004 6:37

maxwellequ un Kevin, lieta tiek jūs abas galvenokārt right! Jūs tikai runā dažādās valodās. maxwellequ šķiet, pieturoties pie nepārtrauktas analogās terminology, kamēr Kevin, man šķiet, maisījumi analog teoriju ar digitālo terminoloģiju, ko parasti izmanto diskrēto, digitālo sfēra, tas ir, diskrētām trigonometriskais calculus un vienības aplis (beidzot z-domain). Daži ļaudis ir ērtāk uzturas pastāvīgi, analoga pasaulē un aprakstot tieši tā pati parādība ar sinusoids un nepārtrauktu trigonometriskais calculus. Bet tas nav svarīgi. Es esmu darījusi visu šo sīkumi gan ar papīru un zīmuli, un ar MATLAB un atbildes ir vienmēr tas pats - bet ne tikai to, ka ...
tie izpaužas kā precīzi, izmērāmi rezultāti varat redzēt lab. maxwellequ izteikumu, ka "sin45 nav nekāda sakara ar DBS" ir nepareizs. Frequency response vienmēr var precīzi aprakstīt ar nullēm un masti uz un saskaņā vienība loku, z-domēna. Kevins ir nedaudz taisnība, viņa argumentiem, lai gan ne ļoti skaidri viņa paskaidrojumus, savukārt maxwellequ paziņojumi ir detalizētākas, bet pilnīgi pareizi. Un atbildot uz matu ir nievājums par vienādojumus (trūkst dati ??!)... "Mēs nevaram vienkārši lietot jebkuru vienādojums, kas ir vienība, konsekventa un uzņemties tai ir jāstrādā" - WRONG! Tas ir viss punkts! Mēs varam pieņemt to pareizību, vienmēr. NEKAD gulēt vienādojumi un lielākā daļa no Kevin apgalvojumus, piemēram, nosakot R = 1 gan ievadi un izvadi, ir pilnībā spēkā. Tas ir skaistums math: jūs varat noteikt dažas lietas, kas zināmas vērtības un aprēķināt precīzu Reponses par nezināmo. Math (izdarīts pareizi) nekad nav nepareizi, mans draugs. Piešķirts reālajā pasaulē parasti ir vairāki citi faktori, kas mums var vai nevar ņemt vērā mūsu sākotnējā vienādojumus, bet ja jūs zināt, kādi tie ir, un / vai ja varat pasākums viņus, tad viņi arī var izteikt savu vienādojumi ja vēlams. Tas tikai atkarīgs precizitātes līmeni jūs vēlaties saņemt ar jūsu matemātiskos modeļus.

Tagad, kā līdzvērtība 6dB/octave un 20dB/decade in stop-band (ritošais off) ... labi, mēs esam frekvences domēnu Bode gabalu, tādēļ, ja "CF" ir Jūsu pašreizējā frekvences,

apjoms sākumā (cf * 2) = 20 dB * log (cf * 2) dB

20 * log (cf * 2) = 6,02059991 kur 2 ir oktāva
20 * log (cf * 10) = 20,00000000 kur 10 ir desmit

un tāpat ...

20 * log (cf * 0.5) = -6,02059991 ja 0,5 ir oktāva
20 * log (cf * 0,1) = -20,00000000 ja 0,1 ir desmit

vai šī jēga?
Back to top
ColdCold

Post Septembris 10, 2004 8:10

sorry, I didn't pierādīt līdzvērtību, did I?

oktāva = * 2
desmit gadu laikā = * 10
atšķirība ir faktors 5

20 * log (5) = 13,9794001

20 * log (2) 20 * log (5) = 20 * log (10) = 20,00000000

tas, ka "pierādīt" līnija ir pati nogāze vai kaut ko ?????

I dunno. mana matemātika ir pārāk ierūsējis ... Smaids
Back to top
maxwellequ

Post 10 septembris 2004 16:35

ColdCold,

Mans jautājums ir, ka lietas ir izteiktas dB, jo tas ir ērti, dažos gadījumos, lai aprēķinātu rādītājus par vienu un to pašu log jomā. Tas ir ļoti precīzi definēts, kā es to valsts iepriekš ar (P1/P2) dB = 10 log 10 (P1/P2).
Tam nav nekāda sakara ar trigonometriskais attiecības.
Back to top
Kevin Weddle

Post 13 septembris 2004 20:45

Kas man bija, kas to ir svarīgi-3dB, kas ir ,707 sprieguma. ,707 Pati par sevi ir ierobežota imporatance. No trīsstūra vienība apļa malas ir ,707 ar hipotenūza ir 1. Vienlīdzīgas puses ir tas, kas padara 45 grādu leņķī svarīgi. Vienlīdzīgas pusēs improtance ir, ka tas rāda vienādi maginitude. Sinuss vilnis nav vienība aplis ar veidā, bet tā piekrīt apkārtmēru un rādiuss ir 90 grādi. Un tiem ir kopīgas punkts ,707 45 grādiem. Es domāju, ka vienāds maginitude daļa ir tikai svarīgs aspekts, ja ir tāds ir.
Back to top
Borber

Post Septembris 14, 2004 7:04

Kevin
Jums jābūt presumming filtru pirmās kārtas (RC, RL uc). Es domāju, ka tikai šajā gadījumā leņķis ir 45 grādi. Pārvietošanas funkciju augstāk leņķis var būt ļoti dažādi.
Back to top
Kevin Weddle

Post 14 septembris 2004 19:02

Es tiešām nevaru pateikt, cik saistīt visu. Daži cilvēki jūtas komfortabli uz pusi jaudas. Ja tur bija tikai veids, kā apvienot šīs teorijas, lai saistība ar ,707. Varbūt vienāds apjoms nav svarīgs aspekts. Varbūt tas ir fakts, ka ,707 ir vērtība, kas notiek pa vidu starp 0 un 90 grādiem. Arī tad, ja jums atgādināt, ka RMS vērtība ir ,707 Vp. Sine wave funkcija ir brusas, integrētu un tad kvadrātsakne tiek veikta. Funkciju, kas ir integrēta izmanto trigonometriskais identitāti. Ar šo identitāti noņemt Vp un 1 / 2. Tad jūs integrēt. Pēc integrācija esat paliek 0. Tad viss, kas jums pa kreisi Vp un 1 / 2. Un, protams kvadrātsakni ar 1 / 2 ,707. Tātad tas ir balstīts uz trigonometriskais identitāti.
Back to top
Borber

Post 14 septembris 2004 19:37

Es nedomāju-3dB nav nekāda sakara ar formālo loģiku.
Pēc pirmās kārtas nodošana funkcijām fāzes starpība tādā stūrī frekvence ir 45 grādu. Stūrī (spailes) bieži notiek, ir at-3dB absolūtās vērtības atbildoši. Mēs sakām, ka-3dB punkts frekvences skala ir frekvenču joslas platums ir šādas nodošanas funkcija.
Back to top
maharshi_qis

Palīdzēja: 6

Post Marts 10, 2007 7:55

3 db bw ir frekvence, kurā gūt samazināsies par 3dB fro tā max vērtība ..
Back to top
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic Elementary Jautājumi -> 3 dB Bandwidth
Lapa 1 no 1 Visi laiki norādīti GMT 2 Hours

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Atbalsti mūs | | sitemap
topic RSS