| Autors | Message |
|---|
masterx81
| 24 jūlijs 2004 10:08 Duty cikls spriegums ... | | |
|
| Sveiki visiem ... Es esmu iesācējs un man ir nepieciešams vienkāršs ķēde, kas pārveido signālu no 150hz ar maināmu darbības cikls (no 0 līdz 100%) ar konstanta sprieguma proporcionāls maksājuma cikls ... Man ir tryed atrast internetā, un es domāju, ka man ir vajadzīga lc filtru (es neesmu pārliecināts, ...), bet man nav teikt, kā aprēķināt vērtības sastāvdaļām ...
Thanks to all! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
hill
Pievienojies: 17 jūnijs 2004 Ziņojumi: 285 Pateicoties: 9
| 24 jūlijs 2004 10:12 Duty cikls spriegums ... | | |
|
| | Izmantojiet R un C kombināciju. R sērijas, C paralēli ar Jūsu kravu. Es domāju, ka šis ir visvienkāršākais veids. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
masterx81
| 24 jūlijs 2004 10:18 Re: Pienākums cikls spriegums ... | | |
|
| | Hill wrote: | | Izmantojiet R un C kombināciju. R sērijas, C paralēli ar Jūsu kravu. Es domāju, ka šis ir visvienkāršākais veids. |
ok ... mmm ... Kā es varu aprēķināt precīzu vērtību, rezistors un kondensators? Pēc rc Es domāju, ka man ir nepieciešams arī tranzistors (jo slodze nav izvadīšanai kondensators pirms laika), labi? |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
batdin
Joined: 03 jūnijs 2004 Ziņojumi: 181 Pateicoties: 3 Location: Bulgaria
| 24 jūlijs 2004 17:12 Re: Pienākums cikls spriegums ... | | |
|
| Tas ir atkarīgs no jūsu slodze. Atkarīga arī no izlaides sprogoties nekā var pieļaut. Kas ir signāla avots? Vai tā piegādes pietiekami pašreizējo uz kravu vai to papildināt iepriekš? Dodiet dažas detaļas. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
Einstein
Pievienojies: 19 Dec 2003 Ziņojumi: 1
| 24 jūlijs 2004 18:09 Re: Pienākums cikls spriegums ... | | |
|
| | Tas izklausās kā to, kas ir izmantota kādā cirtējs. Vai varat precizēt ievades viļņiem? Ja jūs meklējiet uz neto ar "cirtējs ķēdi" jūs atradīsiet dažas stuff! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
masterx81
| 24 jūlijs 2004 18:22 Re: Pienākums cikls spriegums ... | | |
|
| ievades signāls ir invertētā kvadrātveida viļņa (normāla 12) un mainīgā maksājuma ciklā. Produkciju jābūt mainīga sprieguma (veidlapa 0 līdz 5, 0, kad ieguldījums ir @ 12 -0% nodokļa) atkarībā no ieguldījumu nodokli ... Es apsver iespēju izmantot darbības pastiprinātājs ... |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
dumbfrog
Pievienojies: 17 jūlijs 2004 Ziņojumi: 191 Pateicoties: 4
| 24 jūlijs 2004 20:33 Re: Pienākums cikls spriegums ... | | |
|
| | jā, izmantojiet opamp integrators |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
masterx81
| 24 jūlijs 2004 21:02 Re: Pienākums cikls spriegums ... | | |
|
| Vēl viens maz qustion ... Sorry for the banalitātei no domand bet ... Par opamp ievietot nedaudz spriedzi uz izvades (ca 2.5v), kā es varu noņemt to? Es, izmantojot tl074cn (Quad opamp) ar vienu piegādi (12)
Paldies par palīdzību! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
eternal_nan
Pievienojies: 10 Mar 2003 Ziņojumi: 158 Pateicoties: 15 Location: mūžība
| 24 jūlijs 2004 21:51 Duty cikls spriegums ... | | |
|
| | Pieņemot, ka jums jau ir DC spriegumu pieejams pie varas jūsu shēma, ko tu meklē saucas DC-DC pārveidotāju, tie nāk vairākās šķirnēm: buks, uzlādes, Buck-palielināt, flyback un citu topologies, kas galvenokārt aizgūtas no iepriekš 4. Ir daudz informācijas par šīm ķēdēm tīmeklī, meklēt Google. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
mazelk
Pievienojies: 23 Apr 2004 Ziņojumi: 107 Pateicoties: 2 Location: COLOMBIA
| 25 jūlijs 2004 8:09 Re: Pienākums cikls spriegums ... | | |
|
| Hi ...
Pieņemot, ka amplitūda ievadmainīgo kvadrātveida signāls ir 12 V, jūs varat iegūt, pirmkārt, uz inversor. Ja izlaides sholud ir 0, kad ievades signāla ir 12 V, 0% nodoklis, tas var significates, ka šajā brīdī ievades signāla ir 12 VDC. Tas ļauj uzlabot produkcijas DC signālu palielinās, kad impulsa platums palielinās.
Pēc tam varat pārvērš izejvielu un invertētā-square signāls, kas trīsstūris signāls, piemērojot, piemēram, Miller integratoru. Based in trīsstūris amplitūda (tas ir proporcionāls impulsa platums), Jums var rasties DC signālu ar, piemēram, vienkāršu diode-RC shematisks; saglabājot zemu izejas urdzēt.
Raksturīgi, ka šis risinājums būtu nelineāra. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
Google AdSense

| 25 jūlijs 2004 8:09 Ads | | |
|
|
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
masterx81
| 26 jūlijs 2004 9:04 Re: Pienākums cikls spriegums ... | | |
|
| Ok, man ir atrast visu informāciju, bet ... Par opamp, ka esmu, arī konfigurācija sprieguma sekotājs, ja ir valsts zema, tie ir @ ca 2,5 volts (nav 0 ...). Es to izmanto ar Vcc-> 12v un Vcc-> Zeme ... Whot Es esmu dara nepareizi? Man vajag opamps paredzēti vienota elektroenerģijas padeves? Pateicība! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |