Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Matemātika un fizika -> Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!
Teksts arābu valodā Bulgāru versija Catalan versija Czech version Dāņu versija Vācu versija Greek version Angļu versija Spanish version Finnish version Franču versija Hindi versija Croatian version Indonēziešu versija Itāliešu versija Hebrew versija Japāņu versija Korejiešu versija Lithuanian version Latviešu versija Dutch version Norvēģu versija Polish version Portuguese version Rumāņu versija Krievu versija Slovak version Slovenian version Serbu versija Zviedru versija Tagalogu versija Ukraiņu versija Vjetnamiešu versija Ķīniešu versija
Autors Message
Ahmed Osama

Pievienojies: 18 jūlijs 2004
Ziņojumi: 282
Pateicoties: 1

Post 21 jūlijs 2004 19:48 Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

Es līdz jums, kā šis jautājums ir, manuprāt, tagad mēs visi zinām, kvadrāta tiesību uz gaismas

A2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

A1: jomā izstarošanas virsmas
A2: telpas izgaismotas virsmas
r: attālums no izcelsmes

no iepriekš equ. ir neiespējami, ka izcelsmes jomā, ņemot vērā to ir nulle! Tātad tai ir jābūt noteiktā teritorijā!
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
uzpūtīgs

Pievienojies: 19 jūlijs 2002
Ziņojumi: 4792
Pateicoties: 312

Post 21 jūlijs 2004 21:01 Re: Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

Šie vienādojumi ir matemātisku modeli, kas var būt punktveida avotu. Bieži fizikā ir idealizēts modelis ir izmantots reālās pasaules situācijās, jo rezultāti ir pietiekami tuvs mēra tiem paredzētajam situāciju.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
bibo1978

Ziņojumi: 224
Pateicoties: 6

Post 25 jūlijs 2004 22:52 Re: Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

Elektromagnētiskais vilnis ir visai sarežģīta modeļa viļņu vienādojums no fotonu vislabāk raksturo ar Maxwell's vienādojumu, tāpēc tas var būt šķērsgriezuma laukumu, bet fotonu to self nav šķērsgriezuma laukums, vai tā, es domāju.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
sifeddin

Pievienojies: 28 Sep 2003
Pateicoties: 2

Post 24 Aug 2004 18:33 Re: Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

Cienījamie Ahmed
tagad jūsu jautājums šķiet bezjēdzīga, jo tā ir balstīta uz ļoti vecu ģeometriskā optika, kas ir novecojusi ar elektromagnētisko teoriju. Tomēr tas ir arī tik dziļa nozīme, ja Jūs jautā par izcelsmi, EM viļņu un no kurienes tas eminates. Tā kā līdz šim, pat ar savu jaunāko zināšanu, neviens tiešām minēto ja elektronu vai tā saukto fotonu vai fictous citi daudz daļiņām ir apjoms, kas tik un tā. Un Amr M. Selim 's Unity teorija, kā es zinu, tas uz to, pašlaik elektronu ir modelēta kā punktveida daļiņu, kas var mijiedarboties ar EM starojums reģionā ap to. Tomēr no mana pašu viedokļa, tā var izrādīties, ka elektronu var būt apjoms savas, lai novērstu enerģijas blīvumu savādība pēc tās atrašanās vietu telpā.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
djalli

Pievienojies: 10 Nov 2001
Ziņojumi: 887
Pateicoties: 15
Atrašanās vieta: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500

Post 29 Aug 2004 6:53 Re: Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

Viņš ir prasot derīgu jautājumu.

In a wire (let teikt apaļas stieples tikai vienkāršības) signāla dodas pie 1GHz (vēl piemēram!), Saskaņā ar ādas effect formula EM viļņu dodas uz dažu 2mm let teikt dziļumā no virsmas iekšu centrs diriģents.

Tagad ļaujiet teikt palielināt frekvences uz 9GHz. Kas notiks? Ādai dziļums būs mazāks. Tāpēc šķērsgriezuma laukums EM vilnis diriģents stieple ir mazāks.

Man ir pievienots attēli. Vai nav mad uz mani. Es neesmu mākslinieks, bet, cerams, ir skaidrs, kas ir domāts ar ādas efektu.

Viss ir wire. Melnā ir joma, kurā EM vilnis nav ceļojumā tur. Blue ir laukums (šķērsgriezums) EM vilnis ir ceļojums un kā biežums palielinās šajā jomā samazinās.

djalli

Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Atpakaļ uz augšu
View user's profile
sifeddin

Post 03 Sep 2004 22:06 Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

Cienījamie djalli
Jūs, šķiet, ir drifted ļoti daudz prom no "derīgu jautājumu Ahmed Osama jautā" jautājums nav par dziļumu penegtration in metāla vai tās "nav mākslas" attēlus, kas ir "ierobežots šķērsgriezumu stieples", bet, ja pastāv atomārā līmenī starojums šķērsgriezuma emisiju.
Faktiski ir daudzums, kas izmantots, lai analizētu dažādu veidu lāzeri ir šis vārds, bet tas nenozīmē, ka starojums ir šķērsgriezuma laukumu (vai teritorija savas visos esp. Kad emitēto)
Don't get mad uz mani, bet es domāju, ka vai nu jūs nesaņemat būtību jautājums, vai jūs maldina kurš lūdza
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Google
AdSense

Post 03 Sep 2004 22:06 Ads

Atpakaļ uz augšu
wlcsp

Pievienojies: 16 Aug 2004
Ziņojumi: 177
Pateicoties: 14

Post 04 Sep 2004 0:00 Re: Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

Tas ir noteikts ar radara šķērsgriezuma
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
djalli

Pievienojies: 10 Nov 2001
Ziņojumi: 887
Pateicoties: 15
Atrašanās vieta: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500

Post 04 Sep 2004 6:45 Re: Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

Cienījamie sifeddin

". Ahmed Osama lūdza citē "Electromagnetic Wave ir visai sarežģīta modeļa viļņu vienādojums no fotonu vislabāk raksturo ar Maxwell's vienādojumu, tāpēc tas var būt šķērsgriezuma laukumu".

for example a simple TEM wave (lets not complicate with light for now) does for sure have a cross-section area. EM vilnis vadīties vidēja piemēram vienkāršu TEM viļņa (ļauj ne sarežģīt ar gaismas pašlaik) tas noteikti ir šķērsgriezuma laukumu. Attēli ir spēkā attiecībā uz šo jautājumu.

Es godīgi atvainojamies es sāku lasīt pavediens no iepriekš jautājumu, bet jautājums bija par kaut ko citu.

Ceru, ka es noskaidrot to. Nāciet uz sifeddin kāpēc man vajadzētu saņemt mad. Mani attēli ir labi. Kidding.

Ahmed Osama wrote:
Es līdz jums, kā šis jautājums ir, manuprāt, tagad mēs visi zinām, kvadrāta tiesību uz gaismas

A2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

A1: jomā izstarošanas virsmas
A2: telpas izgaismotas virsmas
r: attālums no izcelsmes

no iepriekš equ. ir neiespējami, ka izcelsmes jomā, ņemot vērā to ir nulle! Tātad tai ir jābūt noteiktā teritorijā!

Square likums ir kaut kas vairāk, lai ray optikas jomā, nevis uz to, kas patiesi gaismas būtu pētīta. Kāpēc man teikt, ka?

Nav svarīgi, par to, kas intensitāte, polarizācija, utt domāju, ka šo avotu antena izstarošanas EM vilnis, kas būtu gaismas viļņu mūsu gadījumā.

Kas ray optikas jomā saskaņā-lēš, ir fakts, izcelsmes gaismas starojuma avota. Vai ir Monopole, Dipola, raga, plakanas plāksteris antenu, spirālveida avota starojums? Pattern radiācijas ir "daudz" dažādas visiem šiem avotiem.

actually study of antennas start with radiating intefinitisimal point-sources of having cross-section area zero and these are valid. Cenas jūs: "Tas ir neiespējami, ka izcelsmes jomā, ņemot vērā tiks nulle" faktiski pētījumā antenas sākt ar izstarošanas intefinitisimal point-avotiem, kam šķērsgriezuma laukums ir nulle, un tie ir spēkā.

Ahmed Osama Ceru, ka ir noskaidrot kaut ko. Citiem ir pievienotās ļoti vērtīgu informāciju.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
sifeddin

Post 07 Sep 2004 20:13 Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

Ok Viens pēdējās reizes:
Kā es to redzu EM viļņu nav šķērsgriezuma pati.
Ahmed Osama lūdza (in a savīti veidā), ja ģeometriskais (ray) optika var handel avota EM vilnis
atbilde ir tas, noteikti nē!

bibo1978 faktiski sajaukts ar EM teorija ar fotonu attēlu un I guess atstāja jautājumu unanswerd
Tātad djalli un wlcsp domas no optiskās stari, kas Ahmed Osama uzdots jautājums, jo tikai EM viļņu un persued uz izlietnes un avotu

bet es aizvērt šo diskusija no manas puses ar šo:
Ray Optika: Light ir stariem un stari ir tikai līnijām ar nulles šķērsgriezums
EM Theory: gaisma ir viļņu un vilnis izplatās telpā (tas ir bezgalīgs šķērsgriezums)
Quantum Theory: Light ir fotoni un fotonu ir kvazisabiedrību daļiņas ar nulles restmass un sejas nav tilpums tikai amout no (lokalizēta) enerģijas mijiedarbībai ar jautājumu dot (vai veikt) vairāk intensitāte uz mijiedarbība vilnis, kas ir par pavairošanas kosmosā
Tas ir viss, falks
Es esmu no šeit
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
bibo1978

Ziņojumi: 224
Pateicoties: 6

Post 17 Sep 2004 23:32 Re: Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!

sifeddin, sorry man nav skaidrs manā apraksts I nozīmē, ka Maxwell's vienādojums ir tikai realizācija no Kvantu vilnis no fotonu, kas nav actaully kāds gaismas un saskaņā ar Quantum Teorētiski EM vilnis ", kas ir šo jautājumu vilnis no fotonu "var tikt realizēts kā vilni pakešu", kad mēs apsver vairākas fotonu kopā tas ir, kāpēc tas, ka gaisma pārvietojas ar dažādu ātrumu, ceļojot dažādos caurlaidība telpas ". Tomēr vienu fotonu nevar būt šķērsgriezuma laukums, jo tas nevar būt vilnis pake vienkārši. ceru, ka tas bija skaidrs.

tas ir visu folks
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Matemātika un fizika -> Vai elektromagnētiskais vilnis ir šķērsgriezuma laukumu!
Lapa 1 no 1 Laika formāts GMT 2 Hours

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Support mums | | sitemap
topic RSS