Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Goto page 1, 2 Nākamais
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Microwave, antenas un Optika -> REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode
Teksts arābu valodā Bulgāru versija Catalan versija Czech version Dāņu versija Vācu versija Greek version Angļu versija Spanish version Finnish version Franču versija Hindi versija Croatian version Indonēziešu versija Itāliešu versija Hebrew versija Japāņu versija Korejiešu versija Lithuanian version Latviešu versija Dutch version Norvēģu versija Polish version Portuguese version Rumāņu versija Krievu versija Slovak version Slovenian version Serbu versija Zviedru versija Tagalogu versija Ukraiņu versija Vjetnamiešu versija Ķīniešu versija
Autors Message
Zorro

Ziņojumi: 351
Pateicoties: 39

Post 15 jūnijs 2004 22:53 REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Sveiki draugi,

vairākas dienas ago I novietot pieprasījumu EAA E-Book, Articles & Specifikācija Pieprasījumi forumu un tur wasn t atbildi. Tagad es domāju, ka šis forums ir labāks vieta manu lūgumu.

Es meklēju informāciju par Orchard tehnika tipa antena sintēzi. Šī metode tika ieviesta šī papīra formā Proceedings of SEE (nav IEEE):

HJ Orchard, RS Elliott, un GJ Stern, optimizējot sintēzes formas rāmja antenu modeļiem, Proc. Inst. Elec. Eng., Vol. 132, H daļā, pp. 63-68, Feb 1985.

Visa informācija, ir apsveicama (dokumenti, kas apraksta metodi, informāciju par programmām, īstenos, uzskata, uc).

Pateicība

Z
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Pievienojies: 05 jūlijs 2004
Pateicoties: 11

Post 05 jūlijs 2004 23:34 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi Zorro,

daži ausis ago I envolved in Orcherd-Elliott-Stern masīvs sintēzes optimizācija Smaids . Es atklāju, ka tehnika ļoti spēcīgs arī šādu iemeslu dēļ:

- Ātra
- Laba modeļa forma prognozēšanu un kontroli

ar šādiem trūkumiem

- Tas ir "formas sintēze" (bez Directivity specifikācija ir atļauta)
- Tikai equispaced Array (un būtībā tikai linea masīvs)
- Ne elements gaismas (tas tiek pieņemts, izkliedētā radiatoru, bet to var viegli īstenojusi versija ar kopīgu radiatoru forma)
- Fiksētas sprogoties in formas reģionā un daivas līmenī, jums nav nekādas kontroles Pārejas zonu.

essentually šāda veida sintēze nāk no teorijas "digitālo filtru Design" lauks (sk. "Digital Signal Processing" - "Oppenheim-Shafer" pages par Parki un McClellan).

Lūdzu lūgt vairāk par to.

Atā!
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
satellite

Pievienojies: 29 Mar 2004
Ziņojumi: 321
Pateicoties: 7

Post 06 jūlijs 2004 11:52 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Vai jūs varētu augšupielādēt atskaites papīra vai dažus ilustratīvus materiālus?
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
mamali

Pievienojies: 29 Apr 2004
Ziņojumi: 378
Pateicoties: 1

Post 08 jūlijs 2004 1:40 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

satelītu wrote:
Vai jūs varētu augšupielādēt atskaites papīra vai dažus ilustratīvus materiālus?

daži interesanti dokumenti, pastāstiet man, ja jūs aprunāt atrastu:

1 New virsmas izplešanās ātrai PO sintēzes formas atstarotājs antenas
Pinsard, B.; Renaud, D.; Diez, H.;
Antenas un pavairošana, Desmitā Starptautiskā konference par (Conf. Publ. No 436), Volume: 1, 14-17 aprīlis 1997
Pages: 25 - 29 vol.1

-------------------------------------------------- ------------------------------
2 formas reflektoriem daudzkārtējas gaismas pieteikumi
Philippou, GY; Adatia, N.;
Multiple Rāmju Antenas un Beamformers, SEE Colloquium par, 21 Nov 1989
Lapas: 3 / 1 - 3 / 3

-------------------------------------------------- ------------------------------
3 Sidelobe nomākšana ar formas reflektoriem par kontūru sijas
Ramanujam, P.; Tun, SM; Adatia, NA;
Antenas un pavairošana, 1989. ICAP 89., Sixth International Conference on (Conf. Publ. No.301), 4-7 Apr 1989
Pages: 117 - 121 vol.1

4 Optimizēta sintēzes formas līniju avots antena sijas
Ares, F.; Elliott, RS; Moreno, E.;
Elektronika vēstuļu Apjoms: 29, Issue: 12, 10 jūnijs 1993
Lapas: 1136 - 1137

5 A jaunu fāzi tikai metode formas gaismas sintēze un pielāgojama ing
Gatti, RV; Marcaccioli, L.; Sorrentino, R.;
Mikroviļņu konference, 2003. 33. Eiropas, Apjoms: 2, 7-9 Okt 2003
Lapas: 739 - 742 Vol.2

6 gluda apertūras izplatīšanas sintēze par formas gaismas atstarotāja antenas
Westcott, BS; Zaporozhets, AA; Searle, AD;
Elektronika vēstuļu Apjoms: 29, Issue: 14, 8 jūlijs 1993
Lapas: 1275 - 1276

7 Power sintēzes formas rāmja antenu modeļiem
Mangenot, C.; Judasz, T.; Combes, PF;
Antenas un pavairošana Society International Symposium, 1989. AP-S. Digest, 26-30 jūnijs 1989
Pages: 420 - 423 vol.1

8 Rāmju veidošanas tehnikas, pamatojoties uz analītiski gradients atkārtojuma procedūras
Westcott, BS; Zaporozhets, AA;
Jaunas metodes Antenas Rāmju Control, SEE Colloquium par, 16 Jan 1995
Pages: 1 / 1 - 1 / 6

9 Optimizēt modelis sintēze, izmantojot klasiskā variational metode
Zhang, X.-z.;
Antenas un pavairošana Society International Symposium, 1993. AP-S. Digest, 28 June-2 jūlijs 1993
Lapas: 1582 - 1585 vol.3

10 Phase-tikai formas gaismas sintēze, izmantojot tehniku tuvinātajā rāmju papildus
Kautz ĢM;
Antenas un pavairošana, IEEE Darījumi, Volume: 47, Issue: 5, May 1999
Lapas: 887 - 894

11 A metode optimālā modelī sintēze lineārās bloki ar izstrādātiem nulls
Shpak, DJ;
Antenas un pavairošana, IEEE Darījumi, Volume: 44, Issue: 3, March 1996
Lapas: 286 - 294

12 Jāoptimizē sintezētu masīvs excitations izmantojot masīvu polynome komplekss root swapping un ģenētiskie algoritmi
Markus, K.; Vaskelainen, L.;
Mikroviļņu, antenas un pavairošana, IEE Proceedings -, Apjoms: 145, Issue: 6, Dec 1998
Lapas: 460 - 464

13 Salīdzinājums starp faktisko un jaudas optimizācijas metodes bloki sintēzi antenas
Eclercy, D.; Rammal, M.; Reineix, A.; Jecko, B.;
Elektronika vēstuļu Apjoms: 32, Issue: 2, 18 Jan 1996
Pages: 84 - 85

14 dizainparaugu Chebyshev tipa komplekss Fir filtri un digitālo beamformers lineārā fāzes īpašības
Zhang, X.; Dai, S.;
Vīzija, attēlu un Signal Processing, IEE Proceedings, Volume: 141, Issue: 1, Feb 1994
Lappuses: 2 - 8

15 Array sintēze ar uzbudinājums ierobežojumus
Franceschetti, G.; Mazzarella, G.; Panariello, G.;
Mikroviļņu, antenas un pavairošana [skatīt arī SEE Proceedings-Mikroviļņu, antenas un pavairošana], IEE Proceedings H, Volume: l35, Issue: 6, Dec 1988
Pages: 400 - 407

16 sintēze formas gaismas atstarotāja antenas modeļiem
Bergmann, J.; Brown, RC; Clarricoats, PJB; Zhou, H.;
Mikroviļņu, antenas un pavairošana [skatīt arī SEE Proceedings-Mikroviļņu, antenas un pavairošana], IEE Proceedings H, Apjoms: 135, Issue: 1, Feb 1988
Pages: 48 - 53

17 fāzētu bloku formas multi tālās optimizācija Leo satellite communications, izmantojot ģenētisko algoritmu
Sherman, KN;
Pakāpenisku Array Systems and Technology, 2000. Proceedings. 2000 IEEE International Conference on, 21-25 maijs 2000
Pages: 501 - 504

18 izmantošana modificētu Gaussian sijas optimizēt formas reflektoriem
Schott, P.; Pascal, O.; Lemaitre, F.;
Antenas un bezvadu Pavairošana vēstuļu, Volume: 2, Issue 1, 2003
Lapas: 14 - 17

19 radiācijas modeli sintēze par blokiem no conformal antenas uzmontētas uz patvaļīgi formas trīsdimensiju platformu, izmantojot ģenētisko algoritmu
Allard, RJ; Werner, DH; Werner, PL;
Antenas un pavairošana, IEEE Darījumi, Volume 51, Issue: 5, May 2003
Lapas: 1054 - 1062

20 Linear programmu sintēze tiešā apraides satelītu fāzētu bloki
Richie, JE; Kritikos, HN;
Antenas un pavairošana, IEEE Darījumi, Volume: 36, Issue: 3, March 1988
Pages: 345 - 348

21 sintēze formas līnijas avots antena brusas, izmantojot tīra reālo sadali
Ares, F.; Elliott, RS; Moreno, E.;
Elektronika vēstuļu, Volume: 30, Issue: 4, 17 Feb 1994
Pages: 280 - 281

22 sintēze un analīze, ilgi attāluma radara raidīšanas antenas barošanas tīkla
Kreczkowski, A.; Rutkowski, T.;
Mikroviļņu, radara un bezvadu sakari. 2000. Mikon-2000. 13th International Conference on, Volume: 2, 22-24 maijs 2000
Lapas: 592 - 596 Vol.2

23 An elipsveida apertūras dual formas atstarotājs antena par SNG pieteikumi
Skyttemyr, SA;
Antenas un pavairošana Society International Symposium, 2000. IEEE, Volume: 2, 16-21 jūlijs 2000
Lapas: 558 - 561 Vol.2

24 Paātrinājums par sintēzes formas atstarotājs antenas par contoured rāmju pieteikumu, izmantojot Gaussian rāmju pieeja
Hsi-Tseng Chou; Theunissen, W.; Pathak, pH;
Antenas un pavairošana Society, 1999. IEEE International Symposium 1999, Volume: 4, 11-16 jūlijs 1999
Lapas: 2336 - 2339 vol.4

25 piemērošana, frakcionēti Furjē uz sintēzi zemu sidelobe zīmuli formas sijām par nonseparable plaknes bloki
Buckley, MJ; Nelson WAS;
Antenas un pavairošana Society International Symposium, 1998. IEEE, Volume: 2, 21-26 jūnijs 1998
Lapas: 744 - 747 Vol.2

26 Uzlabotais metode konstrukcijas lineārā bloki ar izstrādātiem nulls
Shpak, DJ;
Okeāni'95. MTS / IEEE. "Challenges of Mūsu mainīgajā globālajā vidē". Conference Proceedings. , Volume: 2, 9-12 Okt 1995
Lapas: 1303 - 1310 Vol.2

27 sintēze SAR starojums modeļus iekļaujot savstarpējas savienošanas izmantojot ģenētikas metodēm
James, P.;
Antenas un pavairošana, 1995. ICAP'95. Devītā International Conference on (Conf. Publ. No 407), 4-7 Apr 1995
Pages: 383 - 386 vol.1

28 Ātrās sintēzes formas atstarotājs antenas par contoured sijas
Stirland, SJ;
Antenas un pavairošana, 1993., Astotā Starptautiskā konference par, 1993
Pages: 18 - 21 vol.1

Marti
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Zorro

Post 09 jūlijs 2004 19:19 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi juppydu,

Paldies par atbildi.
I izmantoja Parki-McClellan metode sintēzi ciparu filtrus. Es domāju, ka šī metode varētu būt lietderīgi, ka sintēzes formas antena modeļos; gadījumā, ja nonsymmetrical modeļus sarežģīto versija jāizmanto. Bet es radušās zināmas diffuculties, ka es centīšos pakļaut.

Parkos-McClellan metode ņem norādot vēlamo nodošana funkcija (gan amplitūdu un fāzi) vienā vai vairākās joslās. Gadījumā, ja antena masīvs sintēze, vēlamo modeli parasti ir norādīts tikai amplitūdas. Var norādīt patvaļīgs fāze īpašība (piemēram, lineāru posmu), bet šo ierobežojumu stipri samazina brīvības pakāpi par optimizācijai, amplitūda formu.

I plānots synthetize | H (z) | ^ 2, nevis vēlamo amplitūda | H (z) |, jo | H (z) | ^ 2 ir lineāra fāzes, un šā iemesla dēļ zeroes ir simetriski novietoti attiecībā uz vienība aplis (vai Shelkunoff aplis, izmantojot antenu žargons). Tas nozīmē, ka, ja Z0 ir nulle, 1/Z0 * ir nulles kā labi. Kad | H (z) | ^ 2 ir synthetized uz zeroes var sadalīt starp H (z) un H * (z). To var izdarīt ar brīvību izvēlēties ērtāk nulle (vai ārpus vienības aplis) par katru pāri, ko piešķir H (z). Bet zeroes, kas atrodas vienības aplis (tie ražoti zemas sidelobe regions) nevar dalīt, jo tie ir vienkārši (ne dubultā).

Līdz ar to man ir daži jautājumi:

Vai Orchard-Elliot-Stern procedūru, kas saistīti ar, ka man ir aprakstīts iepriekš?
Vai Orchard-Elliot-Stern procedūra, kas atrodas Remez maiņas algoritms (kā Parki-McClellan metodi)?
Kā piemērot Parki-McClellan procedūru baļķa sintēze ņemot tikai amplitūda specifikācija?

Ar laba vēlējumiem

Z
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 10 jūlijs 2004 15:28 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

ļoti labas dokumentu sarakstu, mamali.

anyway Zorro, iespējams, meklē dokumentus, uz Orchard-Elliott-Stern, varu ieteikt šo:

"Array Antenas Synthesis", IEEE Antenas un pavairošana Society Newsletter, Oct 1985 (daļa-I)

"Array Antenas Synthesis", IEEE Antenas un pavairošana Society Newsletter Apr 1986 (daļa-II)

"Par optimizēšana synhtesis no formas Rāmju Antenas modeļi", Advanced Antenna Technology, EDT. Peter Clarricoats

"Paplašināšana, Orchard-Elliott Kopsavilkuma metode Pure-Real Nonsymmetrical modeļiem, JARodriguez, E. Botha, F. Ares, IEEE Trans., Vol. 45, Nr 8, Aug 1997.

"A piezīme par ierobežotība Orcherd metodi", F.Ares-Pena, IEEE Antenas un Pavairošana Magazine, Vol. 44, No 1, Feb 2002.

arī
"pahsed masīvs" antena rokasgrāmata, RJMailloux, Artech House varat atrast Page 152 sintēzi Orc. et all.

Lai Zorro mēģinu darīt dažas atbildes (I am dodas uz pludmali! Vēlāk es ceru, ka, lai atbildētu uz otru Zorro tēmas)

Zorro:
"Gadījumā, ja antena bloku sintēze, vēlamo modeli parasti ir norādīts tikai amplitūda".
- Tas ne vienmēr ir taisnība, es tikai envolved in Antenas projektēšanas fāzes modelis ierobežojumus.

Zorro:
"Viens var norādīt patvaļīgu fāze īpašība ..".
- Protams, ja vēlaties optimizēt modulis papildu fāze constrint ir komplikācija.

Zorro:
"Es plānots synthetize | H (z) | ^ 2 ..".
- Tas ir ok arī Orc. Synthesis ir regardin | F | ^ 2, ir apower sintēzi.

Zorro:
"Tas nozīmē, ka, ja Z0 ir nulle, 1/Z0 *.."
- Man ir pārbaudīt, bet Orch. mums ir: ja Z0 = A x exp (fi) ir sakne, kas veido reģiona tad arī Z1 = (1 / A) x exp (fi), tas nav tas pats. Bet peraphs parkos-McClellan tās ir differnt nozīmē (!?).

Attiecībā uz otru jautājumu, es ceru, ka, lai atbildētu vēlāk! Anyway thake apskatīt šādus divus reference:

TWParks un JHMcClellan, "Chebysche Approximation par Nonrecursive Digital Filtri ar Linear posms", IEEE Trans. Circuit Theory, Vol. CT-19, Marts 1972, pp 189-194

TWParks un JHMcClellan, "A programma dizaina Linear Phase Ierobežota Impulse Response Filtri", IEEE Trans. Audio Electroacoust. , Vol. AU-20, No 3, Aug 1972, pp 195-199.

Atā!
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 10 jūlijs 2004 15:53 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Atvainojiet par manu kļūda Zorro jūsu teikumu:
"Tas nozīmē, ka, ja Z0 ir nulle, 1/Z0 *.." ir pareiza. (* = Komplekss ar coniugated!)
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 12 jūlijs 2004 23:33 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi Zorro.

Mēģinu jums tik daudz palīdzēt, cik vien iespējams par Jūsu šaubas par Orchard-Elliot-Stern.

"Vai Orchard-Elliot-Stern procedūru, kas saistīti ar, ka man ir aprakstīts iepriekš?".
Es domāju, ka jā. The Orchard-Elliot-Stern procedūra ir balstīta uz "equiripple tuvināšanu", un es redzu, kas Oppheneim-Shafer, ka Parki-McClellan strādāja par šāda veida Filtrs tuvināšana.

"Vai Orchard-Elliot-Stern procedūra, kas atrodas Remez maiņas algoritms (kā Parki-McClellan metodi)?"
Really Es nezinu kā Remez algoritma, bet gan Orchard papīrs "Optiomising .." ir skaidri teica: ".., izmantojot variantu Remez algoritms."

"Kā piemērot Parki-McClellan procedūru baļķa sintēze ņemot tikai amplitūda specifikācija?"
Es nezinu Parki-McClellan algoritma, bet "Oppheniem-Shafer" algoritmu piemēro Fir filtri ar null fāzē. Apkopojošais procedūra ir aprakstīta un neviens fāze specifikācija ir redzams!

Ja vēlaties, lai es varētu nodrošināt jums dažas optimizēta bloku antena koeficientus ar Orch-Ell-St procedūru dažas formas gaismas, piemēram, fiksētas top rāmju un varat pārbaudīt jūsu rezultātiem, kas iegūti, Parks-McClellan procedūru.

PS: Vai jums ir Orchard-Elliott-Stern papīra? visi sintēze procedūra detaļas ir aprakstītas šajā dokumentā.

Atā.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Zorro

Post 13 jūlijs 2004 18:23 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi mamali,

mamali wrote:

daži interesanti dokumenti, pastāstiet man, ja jūs aprunāt atrastu:
................

Paldies par jūsu ieteikumu un savu piedāvāt. Lūdzu, varētu jums daļa dokumentu 4, 13, 15 un 21 Jūsu sarakstu?

Pateicība

Hi juppydu,

Paldies vēlreiz. Ceru, ka jums bija pludmalei.
Tagad, man strādājot ar Mailloux grāmatu.

juppydu wrote:

Ja vēlaties, lai es varētu nodrošināt jums dažas optimizēta bloku antena koeficientus ar Orch-Ell-St procedūru dažas formas gaismas, piemēram, fiksētas top rāmju un varat pārbaudīt jūsu rezultātiem, kas iegūti, Parks-McClellan procedūru.

Paldies juppydu, es ņems vērā jūsu piedāvājumu.

juppydu wrote:

PS: Vai jums ir Orchard-Elliott-Stern papīra? visi sintēze procedūra detaļas ir aprakstītas šajā dokumentā.

I don t ir Orchard-Elliott-Stern papīra. Ja jums tas ir elektroniskā versija, un jūs varētu laipni sūtīt man failu, tā neapdzīvota vieta būt ļoti noderīga.

juppydu wrote:

"Kā piemērot Parki-McClellan procedūru baļķa sintēze ņemot tikai amplitūda specifikācija?"
Es nezinu Parki-McClellan algoritma, bet "Oppheniem-Shafer" algoritmu piemēro Fir filtri ar null fāzē. Apkopojošais procedūra ir aprakstīta un neviens fāze specifikācija ir redzams!

NB standarta Parki-McClellan metode ir fāze specifikāciju. Gadījumā, ja lowpass, hipass, multiband uc šī specifikācija ir lineāra fāzes (vai null fāze wrt centrā laika atbilde). Gadījumā, ja Hilbert filtri tas ir / - pi / 2, un tā tālāk.

Starp citu, bija interesanti, kurus Antenas un pavairošana Society Newsletter (jūnijs 1988 p.43, Oct 1988 p.48, Dec 1988 p.28-29, Feb 1989 p.35-36 Apr 1989 p.55 -56, JUN 1989 p.49-50) starp Elliot un Steyskal par Woodward-Lawson vs Orchard-Elliott-Stern sintēzes metodēm.

Ar laba vēlējumiem

Z
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 13 jūlijs 2004 22:36 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi Zorro,

Ko es domāju, ka ir tā, ka fāze nulle filtrs nav nekas cits (jo antena izteiksmē) lineāru bloku ar fāzes centrs ir centrā, arrray tā kā, ja fāzes centrs ir vienā malā masīva jums ir lineārs posmā, tas ir tikai izmaiņas (laiks traslation parauga filtrēšanas language) no atskaites punkta. (a lineārajam blokam ir "telpisko filtrs").

Par Parks-McClellan procedūra Man ir labas ziņas. Man ir tikai aplūkot mana bibliotēka, un es uzskatīja, ka šis:

Grāmatas ir: "Optimāla Array Processing", IV daļa, HL Van Koki, Wiley-Interscience.
Tajā nodaļā, 3,6 "Minimax Design" parkos-McClellean Darbi tiek atgādināts, ka, jo īpaši 3.6.1 ar "maiņa teorēma" The Minimax kritērijiem ir paskaidrots (tas šķiet ļoti patīk Orch-Ell-St), un tad punktu 3.6.2 ir "Parks-McClellan-Rabiner algoritms" (Bingo!!) šajā punktā, soli pa solim sintēzi procedūra ir aprakstīts!
tas ir aprakstīts kā Oppenheim-Shafer, anyway šajā grāmatā ir esplicitilly aprakstīts trems Antenas Synthesis.

Jūsu jautājums par saikni starp Parki-McClellan nav vēl galīgi atrisināta, bet gan possibiliy izmantot Parki-McClellan procedūra masīvs sintēze atbilde ir JĀ.

Let me know panākumiem jūsu izmeklēšana par sintēzes procedūra jums ir jaunattīstības!
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Zorro

Post 16 jūlijs 2004 22:21 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi juppydu,

juppydu wrote:
Ko es domāju, ka ir tā, ka fāze nulle filtrs nav nekas cits (jo antena izteiksmē) lineāru bloku ar fāzes centrs ir centrā, arrray tā kā, ja fāzes centrs ir vienā malā masīva jums ir lineārs posmā, tas ir tikai izmaiņas (laiks traslation parauga filtrēšanas language) no atskaites punkta. (a lineārajam blokam ir "telpisko filtrs").

I agree. Turklāt es domāju, ka nelineāra sakarība starp fāzi un frekvenci (filtra izteiksmē) nozīmē, ka fāzes centrs antenas (jo antena izteiksmē) izmaiņas ar leņķa.

juppydu wrote:
... Grāmatas ir: "Optimāla Array Processing", IV daļa, HL Van Koki, Wiley-Interscience.

Diemžēl man nav daļa 4 Van Koki darbu. Es mēģina to iegūt.

Es strādā pie implemantation no Orch-Ell-St procedūru. Ceru, ka tas strādā.

Sveicieni

Z
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 16 jūlijs 2004 22:48 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi Zorro,

diemžēl šajā nedēļas nogalē es būs darbs Saucošs vai Ļoti bēdīgs (Mums ir ražošanas posmā no masīva entenna! Ķircina, ņirgājās ), Un es nevaru spētu nosūtīt jums pantu Orch. (Man ir tikai uz papīra, un man ir, lai skenētu to elektroniskā formātā, turklāt es esmu jauns uz "www", tāpēc man meklēt, ja es varu un to, kā augšupielādēt failu!). I'll try pie sākas nākamajā nedēļā!

Par fāzes centrs, es piekrītu, fāzes centrs ir jādefinē "par īpašu pārklājumu jomā" (ti, īpašas anglular sector) mainot jomā pašu bērt var būt dažādas fāzes centrs! Par citiem vārdiem antena var būt vairākas fāzes centrs!
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Zorro

Post 20 jūlijs 2004 1:11 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi juppydu

Ceru, ka šī darba nedēļas nogalē bija veiksmīgs jums (DID pēdējo nedēļu beigās pēc pludmales kompensētu šo vienu?)
Paldies par priekšlikumu skenētu papīra un nosūti to. Tas ir ļoti appreciated.

Analizējot abas metodes, es ievēroju, ir galvenā atšķirība starp Parki-McClellan (P-MC) un Orchard-Elliott-Stern (OES) procedūras, kā arī atšķirību, ka P-MC ir funkcija sintēzi un OIP ir jauda sintēzes metodi. Šī atšķirība ir saistīta ar to, kā specifikācijas rada un kā tās tiek ārstētas ar metodi.

Tā kā P-MC, tur ir norādīts joslās un pārejas joslās. Tā mērķis ir panākt vislabāko equirriple approximation vēlamā reakcija ir norādīts joslām, kas Minimax nozīmē.
Specifikācijas ir:
- Piespriest no filtru (kopējais skaits zeroes)
- Šķautnēm starp vairākām joslām un pārejas joslās
- Vēlamā reakcija ir norādīts joslās
- Relatīvais svērumus norādīto joslās
Iegūto ripples ir tik zema, cik vien iespējams, konkrētā joslās.

Attiecībā OIP, ir tikai noteiktos reģionos, kas ir formas reģionos un zemu sidelobe reģionos. Jāņem vērā, ka nav specifikāciju pārejai reģionos. Tā mērķis ir tas, ka maxima un minima in formas reģionos sasniedz noteiktu līmeni, kā arī maxima ar sidelobe reģionos.
Specifikācijas ir:
- Šķautnēm starp reģioniem
- Cik zeroes katrā reģionā
- Vēlamo sprogoties (in formas) un sidelobe līmenis (jo sidelobe reģionos)
Iegūto beamwidths atkarīgs no konkrētā ripples (Sal. p. 157 un vīģu. 3,14 par Mailloux grāmatu.)

In OIP, jums ir jāizvēlas, cik daudz nullēm ir jānovieto katrā reģionā.
P-MC pārvalda nullēm automātiski.

In P-MC, uz noteiktu kārtībā, jums ir garantija konstante sprogoties ar noteiktos reģionos, bet jūs don t know a priori precīzu to vērtību.
In OIP, lai noteiktu kārtību, jums ir garantija vērtības, sprogoties, bet jūs don t know a priori beamwidth, kurā rodas funkcija paliek iekšpusē vēlamo sprogoties joslā. Un jūs don t know pārejām joslām, nosakot tos kā joslām, kurā rodas funkcija izeju uz sprogoties joslās.

(Protams, iepriekš ir taisnība, ja algoritms konverģē ....)

Sveicieni

Z
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 24 jūlijs 2004 17:01 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi Zorro,

Pagājušajā nedēļas nogalē es cītīgi strādāja, bet pirmā testa rezultātiem par masīvu ir diezgan labas Loti laimīgs !

Attiecībā uz Jūsu pēdējā pastu, es jums piekrītu.

Manā amata 10-jūlijs es teicu, ka Orh-El-St ir jauda sintēzi un arī pēc 5 jūlija, ka pāreja zonā nevar norādīta. Urdzēt un pārejas zonā ir atkarīgs!

Anyway Orh-El-St ir realted, manā prātā, uz teorēmu par "Alterantion teorēma", kā Parki-McCl, gan uzņemties zināt skaits min e max formas un null reģionā. Man ir studēt dziļi parkos-MCL, lai labāk par pierādījumu kopējo aspekti (Ceru, ka nākamās nedēļas laikā).

Par to, kas attiecas uz "no kontroles" visā pārejas zonā, es domāju, ka Orch-Ell-St procedūra dod "Best" pārejas zonā (ti, vismaz) fiksēto sprogoties gan formas un cilpas reģionā. Es domāju, ka arī klasisko "Chebyschev sintēze", ja "labākā" directivity (ti, šauras gaismas platums) ir iegūta ar noteiktu līmeni blakus cilpas.
Es varu jums piemērs Orch-Ell-St, un jūs, jūsu kods var mēģināt iegūt "Filtrs" ar mazāku pārejas zonā nekā tā, kas iegūta ar mani.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Zorro

Post 02 Aug 2004 18:34 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi juppydu

Izmantojot OIP procedūra, es centos atveidot rezultātos parādīts attēlā. 3,14 par Mailloux grāmatu un zīm. 5 of the Elliot s raksts [ "Array Antenas Synthesis", IEEE Antenas un pavairošana Society Newsletter, Oct 1985 (daļa-I)]. I pieņemts, ka elements atstatums ir 0,5 wavelenghts.
Man rezultāti, kas, šķiet, ir OK, bet tie nav tas pats, kas skaitļi. Maybe I m neizmanto pareizu specifikācijas (tie nav skaidri noteikts atsauces man ir), vai es dažas kļūdas, īstenojot metodes. Vai jūs varētu sūtīt man specifikācijas no OIP papīra vai piemērs ar specifikācijām?
Paldies

Z
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 03 Aug 2004 19:39 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hello Zorro,

Es domāju, ka forma ir šāda:

(COSEC (TH-Pi / 2)) ^ 2 * cos (TH-Pi / 2) ar

pi = "P-Greek"
Th = pacēlums leņķim, mainās no 100 ° līdz 140 ° (100 * to palūrēt, at 140 ° beigām formas reģionā).

Jāapzinās, ka,kā tu teici, neesat kontroli pār pārejas zonā, tas nozīmē, ka fiksēto sānu daivas līmenim, Jums ir izmēģināt cik nullēm ir tādā formā reģiona (pārāk maz nullītes ar formas reģions ir "samazināts" formas reģionā un pārāk daudz nullēm nozīmē "paplašinātā" formas reģionā. Tas ir galvenais atmaksas šāda veida sintēzi!

Let me know savus rezultātus!
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Zorro

Post 05 Aug 2004 0:26 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi juppydu,

I koriģēta par kļūdu, un tagad es ieguva labus rezultātus, bet:
- I Don t get konverģences dažos gadījumos (tas, šķiet, ir risinājums pēc atsauces esmu)
- Problēmas ar papildu konstante C2: man ir melodija nemainīgu pie rokas, lai koriģētu sidelobes vēlamajā līmenī attiecībā uz maksimumu.

Rakstu ar COSEC () ^ 2 * cos () forma (attēls 5.ac in Elliot s papīra un zīm. 3.14 Mailloux) GOES no 90 līdz 140 grādiem, un dzīvoklis papildināta platums (attēls 5.d in Elliot s papīra) no 55 līdz 125 grādiem. Faktiski, ja I m ne sajaukt, procedūru vietās fiksētas nulles ar noteikto saistošs no formas reģionā.
Man konverģenci dzīvoklī papildināta baļķa ar 0,5 dB sprogoties un par COSEC () ^ 2 * cos () formas baļķa ar 1,5 dB un 1dB ripples. Bet mana procedūra doesn t saplūst, lai tā ar sprogoties 0,7 dB vai mazāk.

Still, būtu ļoti jauki, lai iegūtu OIP papīra.

Paldies. Sveicieni

Z
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 05 Aug 2004 22:14 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hi Zorro,

Zorro:
.. Faktiski, ja I m ne sajaukt, procedūru vietās fiksētas nulles ar noteikto saistošs no formas reģionā.

Jums nav taisnība jo modelī specifikācijai, jāatceras, ka formas zonā ir "nē" ir zona starp nulls, kā jūs domāt! in vīģu 5 esat, lai aplūkotu formas zonā (ka dažas reizes, ja nav sasniegts, kā gaidīts, jo nav kontroles formas rajons pāreja), uz citu vārdu ar maz kļūdu, skatīt pie zonā starp diviem "peeks" malā formas reģionā! Par formas reģions ir definēts, ko citas parametriem "sprogoties", "cilpas līmenis", "nullītes ar formas reģionā". Var domāt šādi: synthetise plakanas top beam (gadījumā es) kur ir tikai viena nulle (citu parametru, cik vēlaties), tad synthetise to pašu masīvu ar 2 nullēm in formas reģiona (ja II). Labs! aprēķināt formas rajons beamwidth (zonā, kur costant atsauces vērtību, ko iegūst ar pieprasīto sprogoties), tagad ir jautājums: Centieties synthetise plakanas top baļķa ar tām pašām prasībām, bet beamwidth, kas ir mazāk nekā gadījumā II, bet vairāk nekā gadījumā I, Vai jums ir spējīgs to darīt? let me know!

Zorro:
dzīvoklis papildināta platums (attēls 5.d in Elliot s papīra) no 55 līdz 125 grādiem

Par atlaižu top rāmju pacēlumi leņķis ir sākot ar 65 ° līdz 115 °, kā parasti ir "true" formas reģions varētu būt nevis par iegūto one!

Zorro:
.. problēma ar papildu konstante C2: man ir melodija nemainīgu pie rokas, lai koriģētu sidelobes vēlamajā līmenī attiecībā uz maksimālā ..

Labi, šis jautājums bija truble man too. Universitātē, kad es kreisajā šis punkts neatrisinātas (at puses kā jūs), bet tagad ir pienācis laiks noteikt šo jautājumu (cik drīz vien iespējams).

Zorro:
.. I don t get konverģences dažos gadījumos (tas, šķiet, ir risinājums pēc atsauces man) ..

Ko jūs domājāt ar "pēc"?

.. Man konverģenci dzīvoklī papildināta baļķa ar 0,5 dB sprogoties un par COSEC () ^ 2 * cos () formas baļķa ar 1,5 dB un 1dB ripples. Bet mana procedūra doesn t saplūst, lai tā ar sprogoties 0,7 dB vai mazāk ..

Jums ir melodija kodu, jo procedūra ir konverģējošas vienmēr (a daļa skaitlisku kļūdu, ja jūs pārāk stingrus ierobežojumus). Atcerieties, ka vairāk nullēm ar formas reģionā, kad jūs lūgt uz kodu smagākus sprogoties prasībām (turpmāk 0.2dB).

Zorro:
Still, būtu ļoti jauki, lai iegūtu OIP papīra.

Jā, es darba ļoti grūti šajās dienās, no holydays šogad Saucošs vai Ļoti bēdīgs , Sākot no 8:00 līdz 10:00 vai vairāk katru dienu. Bez manu "veco" papīra, ir ļoti slikti apstākļi, ļaujiet man redzēt to, kā pārvērst papīra --- elektroniskā formātā.

uz redzēšanos!
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Zorro

Post 12 Aug 2004 15:44 Re: REQ: Antenas tipa sintēze: Orchard metode

Hello juppydu,

Atvainojiet par kavēšanos atbildēt.

juppydu wrote:
Zorro:
Faktiski, ja I m ne sajaukt, procedūru vietās fiksētas nulles ar noteikto saistošs no formas reģionā.

Jums nav taisnība jo modelī specifikācijai, jāatceras, ka formas zonā ir "nē" ir zona starp nulls, kā jūs domāt! in vīģu 5 esat, lai aplūkotu formas zonā (ka dažas reizes, ja nav sasniegts, kā gaidīts, jo nav kontroles formas rajons pāreja), uz citu vārdu ar maz kļūdu, skatīt pie zonā starp diviem "peeks" malā formas reģionā! Par formas reģions ir definēts, ko citas parametriem "sprogoties", "cilpas līmenis", "nullītes ar formas reģionā".

Es piekrītu jums kas ir noderīga vai taisnība formas reģionā. Bet ko sauc formas reģionā, un tā saucamo kontrolēto sidelobes reģionā, Orchard? I, kam seko kāds Mailloux norāda, lpp 155:
Lai pasūtījumi modelī nullēm, un bez zaudējumiem vispārinājums, tad formas baļķa mala (I reģions), ir izvietotas tā, lai beigās pēc psi = pi (piemēram, attēlu).
Un fiks nulli (n-tais root) ir w =- 1 j * 0 = exp (0 j * pi).
Bet iepriekšminētās skaitlis Fig. 3,13, kurā reģionā marķē kā Reģions I doesn t beigties pi (!). [Un ir dažas drukas kļūdas].

Mani īstenošanas vietās fiksēto nulle no noteikta leņķa, kas ir Theta norādīta kā saistoša starp abiem reģioniem. Pārējās nullītes ir novietotas tādā veidā, ka norādīto skaitu ripples ieguvi. Piemēram, kas attiecas uz dzīvoklis top rāmju vīģu. 5.d (Elliot s papīra), I novietots fiksēto nulle par null pie 55 °. Algoritms izvirza sešus nullēm (pieprasītais N1) ārpus vienība gredzena vietās, kas vajadzīgas, kuru pīķi un ielejās pie / -0,5 dB; četrām nullēm laiž vienība aplis par četriem sidelobes pie -30 dB, un četri vairāk nullēm par sidelobes -20 dB.
Really, I don t izmantot citas saistošs no formas reģionā! Kā tu teici, The formas reģions ir definēts, ko citas parametriem "sprogoties", "cilpas līmenis", "nullītes in formas reģionā".

juppydu wrote:
Var domāt šādi: synthetise plakanas top beam (gadījumā es) kur ir tikai viena nulle (citu parametru, cik vēlaties), tad synthetise to pašu masīvu ar 2 nullēm in formas reģiona (ja II). Labs! aprēķināt formas rajons beamwidth (zonā, kur costant atsauces vērtību, ko iegūst ar pieprasīto sprogoties), tagad ir jautājums: Centieties synthetise plakanas top baļķa ar tām pašām prasībām, bet beamwidth, kas ir mazāk nekā gadījumā II, bet vairāk nekā gadījumā I, Vai jums ir spējīgs to darīt? let me know!

I m nevar dēļ iepriekš minēto iemeslu dēļ. Platums no formas rajons rezultātus, kā rezultātā par atlases no otras parametes. Tas pats notiek ar kontrolējamajām sidelobe reģionā. Atkal mēs varam teikt, ka nav nekādas kontroles pār pārejas reģionos.

juppydu wrote:
Zorro:
dzīvoklis papildināta platums (attēls 5.d in Elliot s papīra) no 55 līdz 125 grādiem

Par atlaižu top rāmju pacēlumi leņķis ir sākot ar 65 ° līdz 115 °, kā parasti ir "true" formas reģions varētu būt nevis par iegūto one!

Forcing fiksētas nulles par null 55 °, es iegūtu beamwidth (starp punktiem -0,5 dB) robežās no 63,7 un 118,5 dB. Lai centra tā, man ir jānorāda fiksēto nulle pie -53,81 grādi; baļķa pie -0,5 dB rezultātus (90 / -27,39) grādus.

juppydu wrote:
Zorro:
.. I don t get konverģences dažos gadījumos (tas, šķiet, ir risinājums pēc atsauces man) ..

Ko jūs domājāt ar "pēc"?

Sorry for my bad English. Es nozīmē, ka bibliogrāfija man bija pieejams rādīt risinājumus, ka gadījumos.

juppydu wrote:
Man konverģenci dzīvoklī papildināta baļķa ar 0,5 dB sprogoties un par COSEC () ^ 2 * cos () formas baļķa ar 1,5 dB un 1dB ripples. Bet mana procedūra doesn t saplūst, lai tā ar sprogoties 0,7 dB vai mazāk ..

You have to tune the code since the procedure is converging always (a part numerical errors when you put too stringent constraints). Remember to put more zeros in the shaped region when you ask to the code more severe ripple requirements (below 0.2dB).

Labi. I think I have some issue with the convergence of Newton method with the cosec^2()*cos() beam.

juppydu wrote:
Zorro:
Still, it would be very nice to get the OES paper.

Yes, I working very hard these days, no holydays this year , starting from 8.00am to 10.00pm or more every day. Moreover my "old" paper is in very bad conditions, let me see how convert the paper in --- electronic format.

see you later!

Paldies!

Z
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 14 Sep 2004 22:38 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

Hi Zorro, no news ?

I have finally finished my code for OES synthesis Smaids , all works fine now.

My results are better then the result of OES, I thnik because in the 1985 the code of OES was less precise than that of acutal PC!

before the end of this week I upload the executable code for your fun and I will wait your comments.
Stay tuned !
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
mamali

Post 15 Sep 2004 11:09 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

zorro wrote:
Hi mamali,

mamali wrote:

some interesting papers, tell me if you cant find it:
................

thank you for your suggestion and your offer. Please, could you share the papers 4, 13, 15 and 21 of your list?

Pateicība

Z

hi friends,
sorry if i am late, i was a little bussy with my thesis. well, here's what you wanted; by the way, i should consider the discussions, it seems interesting Piemiedz ar aci
.

marti

Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Atpakaļ uz augšu
View user's profile
mamali

Post 15 Sep 2004 12:08 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

these i found also practical:

-1 F. Ares-Pena, "A Note on the Limitations of Orchard's Method," IEEE Antennas and Propagation Magazine, Vol. 44, No. 1, February 2002, p.109.

0 JA Rodriguez, E. Botha, and F. Ares, "Extension of the Orchard-Elliott Synthesis Method to Pure-Real Nonsymmetrical-Shaped Patterns," IEEE TRANSACTIONS ON ANTENNAS AND PROPAGATION, VOL. 45, NO. 8, AUGUST 1997, pp. 1317-1318.

1 MJ Buckley, "Synthesis of shaped beam antenna patterns using implicitly constrained current elements," IEEE Trans. Antennas Propagat.,
vol. 44, pp. 192-197, Feb. 1996.

2 D. Eclercy, M. Rammal, A. Reinex, and B. Jecko, "Comparison between real and power optimization methods for arrays synthesis antennas," Electron. Lett., vol. 32, no. 2, pp. 84-85, Jan. 1996.

3 Ares, F.; Rengarajan, SR; Moreno, E., "Remarks on comparison between real and power optimisation methods for arrays synthesis of antennas," Electron. Lett., vol. 32, no. 15, Page(s): 1338-1339

sorry for wiered numbering!, wish be helpfull,

marti

Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Zorro

Post 30 Sep 2004 21:05 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

Sveiki draugi,

unfortunately I had other engagements in the last times, but I m here again. Smaids

Juppydu, many thanks for your offer; it is welcome!
Do you get better results than OES? In which sense?

Marti, thank you for the papers. It sa very good and helpful collection!

By the way, I will pose a question.
It is clear the reason for csc^2(theta) pattern (to obtain a constant height radar coverage). But patterns with shape csc^2(theta)*cos(theta) or even csc^2(theta)*sqrt(cos(theta)) are presented in the papers. Which are their applications? Is it related with the dependence of radar cross section of planes with elevation angle, as seen from the radar?

See you.
Ar laba vēlējumiem

Z
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 06 Oct 2004 0:04 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

Hello Zorro.

I mean that my soution is little more accurate than the solution of Orchard (as reported in the article). Anyway more probably some differnce are due only to a different level of precision imposed during
the synthesis Loop (so the solution are both quite good).

the test case is
(16 elements, 0.5 spacing, Cosec2*Cos (between 100° and 140°), ripple -3dB, lobe -20dB, four lobe -30dB)
ORCHARD Juppydu
Amp Ph Amp Ph
0.77 177.1 0.77 177.5
0.50 -89.2 0.49 -88.6
0.38 -76.0 0.38 -76.1
0.56 -88.3 0.56 -88.1
0.76 -38.1 0.75 -37.9
0.63 7.7 0.62 7.9
0.56 -5.0 0.56 -4.8
0.99 19.0 0.98 19.1
1.04 66.8 1.04 67.0
0.81 94.1 0.81 94.3
1.03 96.9 1.02 97.0
1.47 132.2 1.46 132.3
1.66 -176.8 1.65 -176.6
1.64 -126.1 1.63 -126.0
1.17 -76.4 1.16 -76.4
1.00 0.0 1.00 0.0

Anyway the discussion in this forum was the cause to finish my Orchard synthesis program developed by me at the university time.
I have uploaded an Executable file for You ! it is very simple to use. It is a Windows GUI application
completely written by me !

For the very first use follow my istruction

1- Run the program (double click on the exe file)
2- Click "OK" button confirming the default synthesis settings.
3- in the new page that you see click "Run" button, You see the synthesis in action !!
4- then go to the 3 edit box at the bottom right and typing
1 in initial box, 4 in end box and -30 in new value box
finally Click on "Set New SPec" button, and then click on "Run" button !!
you see the synthesis as in the reference of Orchard !
5- To be sure that all works as Orchard said, click on "Load Reference" button, you see the Pattern computed by the Orchard coefficients (as in the previous table). Uncheck the CheckBox to hide the marker to better compare the two patterns.

Try all the other pattern type and/or synthesis parameter, the program is able to prevent wrong inputs in many cases (probably except pathological ones !).

You can use the program as you like ! also the other people in Elektroda can do that,
I will wait for any suggestions from you and the others !

good Luck.

PS: I still working very hard and this program has been built during the nights (close to midnight),
so some error in coding are possible ! Sorry for that !
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 06 Oct 2004 0:14 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

Probably in the last message I wasn't able to upload the file .
Now I try again !

Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Zorro

Post 06 Oct 2004 20:40 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

juppydu wrote:
Hello Zorro.
I will wait for any suggestions from you and the others !

Paldies!
I ran your program. It seems to work nice. I will try to give you some suggestions.
First of all, Can the coefficients (element excitations) be recovered from the program?
Sveicieni

Z
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 02 Nov 2004 23:41 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

Sure ! it can

anyway I have discovered a little bug and I have just corrected it !

Now that I am in deep into Orchard Synthesis I can say that a problem with the code implementation, as suggested by Orchard, is the follow:

The actual desogn fixes the position of the Main Peak at one extrema of the shaped region. This causes two drawbacks:

1. part of the shaped region was not covered as desidered (or not as desidered in real world application)

2. only coverage area with the maximum at the edge of the shaped region can be synthetised

I am actually working on to remove theis limitation

see you the next time !
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
juppydu

Post 19 Feb 2006 22:11 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

Sveiki,

I have just uploaded a new release of my code !

I would like to known your comments !

PS: there is a "first" help file included, it must be in the same folder of main program. Follow the "eample 1" in the help file before start to use the program, anyway for any questions feel free to contact me (see also my web site)

NB: this program vrsion is limited to beam like "CosecCos" as in the Orchard paper, but is not limite in number of radiating elemets and the optimised excitations are available.

Atpakaļ uz augšu
View user's profile
jyfx

Post 27 Feb 2006 10:09 REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

labs
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
akedar

Pievienojies: 27 jūlijs 2004
Ziņojumi: 285
Pateicoties: 15

Post 28 Feb 2006 20:08 REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

your programme is really good but how to calculate amplitude and phases of elements from your program

reply urgently

Added after 35 seconds:

your programme is really good but how to calculate amplitude and phases of elements from your program

reply urgently on this mail id

ashutosh.kedar(at)gmail.com
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Microwave, Antennas and Optics -> REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method
Page 1 of 2 Laika formāts GMT 2 Hours
Goto page 1, 2 Nākamais

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Support mums | | sitemap
topic RSS