Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

Ēkas GPS receiver chip

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Microwave, antenas un optika -> Celtniecība GPS receiver chip
Author Message
nuntha

Post Jūnijs 10, 2004 10:47

Ēkas GPS receiver chip

Čau,
Es esmu plāno būvēt GPS uztvērējs mikroshēmu CMOS. Jo es neesmu laba sistēma puisis man sistēmas jautājums.

GPS saņemto signālu is-130dBm
Receiver NF = 10 (līdz pat pēdējā IF AMP)
troksnis BW = 2MHz (pirms despreading)
Output SNR pie pēdējā IF AMP ir-23dB (inorder sasniegt 20dB SNR pēc despreading kā kodēšana pieaugums ir 43dB)

Tāpēc zinot produkcija SNR no pēdējā IF amplier is-23dB, kas ir ouput signāla līmeni pēdējā IF pastiprinātāja in dBm?

Thanks in advance
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post Jūnijs 10, 2004 10:47

Ads

Back to top
brmadhukar

Palīdzēja: 29

Post Jūnijs 12, 2004 16:20

Re: Celtniecības GPS receiver chip

Čau,
Es biju iesaistīts ļoti daudz GPS OEM gan RF / System līmenī.

Jums jāzina, ka ADC nepieciešami pietiekami ievades signāla stiprumu uz kvantēšanas. Tikai troksnis ir jābūt iespējai iedarbināt kvantēšanas.
Lai iegūtu "citātu" par jums ADC līmeni. Tad jūs varēsiet izlemt kopējā pieauguma.

BR
Madhukar
Back to top
Teksts arābu valodā Teksts bulgāru valodā Catalan versija Teksts čehu valodā Teksts dāņu valodā Teksts vācu valodā Teksts grieķu valodā Angļu valodā Spanish version Teksts somu valodā Franču valodā Hindi versija Horvātu versija Indonēziešu valodā Italian version Ivrits versija Japāņu versija Korejiešu valodā Lithuanian version Latvian version Versija holandiešu valodā Norvēģu versija Polish version Portuguese version Teksts rumāņu valodā Krievu versija Slovak version Slovenian version Serbu versija Teksts zviedru valodā Tagalog versija Ukraiņu versija Vjetnamiešu valodā Ķīniešu valodā
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Microwave, antenas un optika -> Celtniecība GPS receiver chip
Lapa 1 no 1

subj

text

Visi laiki norādīti GMT 1 stunda
Līdzīgiem tematiem:
ēkas am uztvērēju (14)
Es esmu ēkas pastiprinātājs par powerhorn. Kurš amp chip ... (6)
zero-IF uztvērēja mikroshēmas dizains (10)
Palīdzību lūdzu: FM RECEIVER CHIP projekts (15)
Testēšana saņēmējam Transceiver mikroshēmā. (12)
vajadzīga palīdzība par dizainu viens čips, daudzmodu uztvērēju! (1)
Receiver intermodulācijas problēma - 85dB IM VHF uztvērējs (2)
Imitē PPI (8.255) mikroshēma 8.051 chip (2)
kā apspiest off chip 0.1UF in on-chip LDO Voltage regulators (9)
Atšķirība b / w Test mikroshēmu un parasto chip (4)

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Atbalsti mūs | | sitemap
topic RSS