Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

mikroviļņu antena mērījumu

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Microwave, antenas un Optika -> mikroviļņu antena mērījumu
Teksts arābu valodā Bulgāru versija Catalan versija Czech version Dāņu versija Vācu versija Greek version Angļu versija Spanish version Finnish version Franču versija Hindi versija Croatian version Indonēziešu versija Itāliešu versija Hebrew versija Japāņu versija Korejiešu versija Lithuanian version Latviešu versija Dutch version Norvēģu versija Polish version Portuguese version Rumāņu versija Krievu versija Slovak version Slovenian version Serbu versija Zviedru versija Tagalogu versija Ukraiņu versija Vjetnamiešu versija Ķīniešu versija
Autors Message
scoppulal

Pievienojies: 18 Apr 2004
Ziņojumi: 126
Pateicoties: 1

Post 16 maijs 2004 12:05 mikroviļņu antena mērījumu

hi all,
varētu anybody help par šo tēmu?

Punkts, ir tas, ka es nevaru nopirkt vektora tīkla analizatoru vai lietas, tāpat kā tas, kas.

Jebkurš padoms vai komentārs ir appreciated.
sveicieni
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
EIRP

Pievienojies: 11 Dec 2001
Ziņojumi: 807
Pateicoties: 9

Post 16 maijs 2004 12:13 Re: mikroviļņu antena mērījumu

scoppulal wrote:
hi all,
varētu anybody help par šo tēmu?

Punkts, ir tas, ka es nevaru nopirkt vektora tīkla analizatoru vai lietas, tāpat kā tas, kas.

Jebkurš padoms vai komentārs ir appreciated.
sveicieni

Čau!

Ja jūs interesē pārdomas coeficient --

Jūs varat veikt skalārs mērījumu, piemēram, ar 3dB hibrīds uzmavas un mikroviļņu detektoru.
Šis ir ļoti vienkāršs, bet ir jābūt ļoti precīzi būvēt. Būs vienmēr sistemātiski kļūda.

Urravas

EIRP
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Google
AdSense

Post 16 maijs 2004 12:13 Ads

Atpakaļ uz augšu
plazmas

Pievienojies: 20 Dec 2001
Ziņojumi: 572
Pateicoties: 38

Post 17 maijs 2004 1:05 Re: mikroviļņu antena mērījumu

Atrast savu vietu fabrikai, kas izmantot tīkla analizatoru maksāt viņiem
Par to izmantot pēc tam, kad darba stundu. Vai dodieties uz tuvākās universitātes, iespējams, viņiem ir tā, un tad mēģināt, lai saņemtu palīdzību tur.

RGZ
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
chinaing

Pievienojies: 05 Dec 2003

Post 17 maijs 2004 8:25 Re: mikroviļņu antena mērījumu

Ja neesat tīkla analizatoru, jūs nevarētu pasākums jebkurā s signāls ~ ~ ~
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
starchern

Pievienojies: 21 Feb 2004
Pateicoties: 2

Post 18 maijs 2004 4:46 Re: mikroviļņu antena mērījumu

antena parametrs (ex: pieaugums, modelis), var pasākumu, NA.

Varat izmantot SG (signālu ģeneratora) un spektra vai Enerģijas mērītājs

radiācijas modeli mērījumu var iegūt viegli

bet iegūt mērījumu jābūt standarta iegūt antena
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
klug

Ziņojumi: 750
Pateicoties: 5

Post 18 maijs 2004 10:47 Re: mikroviļņu antena mērījumu

Hmm, ļoti interesanti. Man ir tā pati problēma, lai izmērītu SWR par 2,4 GHz.

Kas ir būvniecības šīs "tīkla analizatoru"?

Man ir 26MHz-1GHz mērīšanas selektīvs microvoltmeter (SMV8.5). Es varētu saņemt 2,4 GHz, izmantojot 2,5 Ghz MMDS downconverter.

Tātad, man ir nepieciešams ģenerators par 2,4 GHz. Vai ir kāds būvniecību noice ģenerators minētajā joslā? Vai vienkārši gandrīz stabils ģenerators?

Arī, vai ir info par labu tiešam savienojumam attiecībā uz šo biežums, ka es varu darīt mājās nosacījumiem?
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
goxy

Pievienojies: 25 jūlijs 2002
Ziņojumi: 268

Post 18 maijs 2004 13:01 Re: mikroviļņu antena mērījumu

@ scoppulal Kas diapazons Vai jums ir nepieciešams, es zinu vienkāršs NA būvē 100MHZ-1.3GHZ

@ klug
TV mēģināt ar MAX2750, MAX2751, MAX2752 VCO's at 2.4GHz, cena ir zema, un tās ļauj bezmaksas paraugus.
Jaudas detektors izmantošanai no Maxim (MAX4000, MAX4001, MAX4002), vai no Analog. Arī un diode detektors var lietot.

Uzmava var veikt mājas apstākļos uz FR4, imitācijai ir ļoti viegli Genesys vai MWO (izmantot lineāra, nav nepieciešams EM simulators).
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
scoppulal

Pievienojies: 18 Apr 2004
Ziņojumi: 126

Post 18 maijs 2004 13:39 Re: mikroviļņu antena mērījumu

diapazonā procentu ir 2,4 GHz
gan satelītpiemērošanai un bezvadu LAN I'm iesaiņojumu.

Taču arī šo joslu GOXY bija runājot par varētu būt interesants
daļa knoledge ar mums plese.

Ciao
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Sergio mariotti

Pievienojies: 22 Dec 2003
Ziņojumi: 462
Pateicoties: 41
Atrašanās vieta: Itālija

Post 18 maijs 2004 22:51 mikroviļņu antena mērījumu

Gandrīz visu parametru lielumu var mērīt bez VNA.
Es piekrītu ar vairumu pirms idejas par SA. A barošanas mērīšanai būtu jāizmanto ar uzmanību, risks ir saņemt nevēlama spēcīgs signāls (TV, Phones uc)

Es atceros, es esmu lasīt rakstu par measuremet fāzes centrer bez VNA. Ja jūs interesē I'll meklēt.

a SA (nav necessarely sintetized) un ģenerators, un ir pietiekami, lai pasākums | CO-modelis |, | pāri modelis |. Tas pats ģeneratoram un SA, ar labu virziena uzmavas, var mērīt pārdomu koeficients arī.

Precīzu iegūt mērījumus peraphs visvairāk cieta mērījumu darīt arī ar VNA. Lielākā daļa dārgi standarta antenas, neņem vērā, lai ohmic (dissipative) zaudējumu.
baudīt
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
goxy

Post 18 maijs 2004 23:12 Re: mikroviļņu antena mērījumu

Look at:

http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.htm
http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.pdf
http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.zip

Prescaler jāaizstāj ar dažiem labāk, piemēram, ar Fujitsu MB506.

Par 2.4GHz Es izskaidrot par augstāk pastu. Es aizmirsu, un ierīce, piemēram, 2.4GHz 802.11b / g karti var signālu ģenerators. Detektora diode nevar atklāt reālo jaudu, jo modulētie signālu. Šī atklāt vērtībai, kas jāpārrēķina depentency modulācijas, jo MatLab vai jebkura sistēma simulatorā to var solver Līdzīgas Genesys, reklāmas MWO .....

Satelītpiemērošanai atkal jums signālu ģenerators, VCO tās ir expencive tādējādi novēršot DRO (dilectric rezonatorā oscilators) no leju pārveidotājs un izmantot tos, diode detektors signālu detektors un 3dBcoupler (par dažas labāk materiāls Rogers, Gil ...).
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
dīvāns

Pievienojies: 01 Mar 2002
Pateicoties: 2

Post 19 maijs 2004 4:58 Re: mikroviļņu antena mērījumu

@ klug
TV mēģināt ar MAX2750, MAX2751, MAX2752 VCO's
Jaudas detektors izmantošanai no Maxim
Uzmava var veikt mājas apstākļos uz FR4, imitācijai ir ļoti viegli Genesys vai MWO (izmantot lineāra, nav nepieciešams EM simulators).
[/ quote]

Par Antenas iegūt meashurement varu Maxim's VCO nav pietiekami, Jums ir jālieto papildu PA un iegūt varu, lai aptuveni 20 / 26dBm produkciju.
Un - ļoti svarīgi - nepieciešamība izmantot On / Off ievadot no TX, lai šī - jūs varat izvairīties no DC pašreizējo kompensēt pie uztvērēja pusē pastiprinātājs un samazinātu kļūdas. tas būtu iespējams paredzēt PA barošanas avotu komutācijai, 1-10 kHz piemērs.

Attiecībā uz VSWR mērīšana varat izmantot 50 omi microstrip līniju FR4, aptuveni puse no viļņu, iekļauj BTW antenu un TX cieši antenu un pasākums pastāvīgā zoba koeficients, ko simpliest detektors ar nelielu cilpu stils zondes, kad pārvietot šo gar microstrip līnija . Es domāju, ka jūsu's homebrew antena šis būs ātrākais veids.
Un neaizmirstiet par fadding un multipass pavairošana kad veikt antena iegūt mērījumos, shure Jums nav bezatbalss kamerā.

mēģinājums!
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
yakult

Ziņojumi: 7

Post 19 maijs 2004 7:28 Re: mikroviļņu antena mērījumu

Jums vajadzētu savienot antena ar tīkla analizatoru. Antenas būtu iekšā kamerā, lai novērstu mērījumu kļūda no pārdomām.

Ir ierosināts, ka Jums pieslēgt antenu ar ierīci (piemēram, mobilais tālrunis), lai iegūtu precīzāku rezultātu

Yakult
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
goxy

Post 19 maijs 2004 10:05 Re: mikroviļņu antena mērījumu

UN / VAI LNA ir jāizmanto Smaids

Par 8m attālums starp Rx un TX antenu, 3dB kabeļi zaudējumus un 10dB antenas pieaugums sagaidāms jauda ir-47dBm.

Es desing uzmava ar divām līnija zondes, ja kāds nepieciešams varu post šeit.

dīvāns, vai varat paskaidrot On / Off ievadot no TX tehnika vai pasta daži dokumenti.

BTW. Es domāju, ka labāk ir izmantot slīpo PA komutācijas tad elektroenerģijas padeves.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
richard_pan

Post 17 Jan 2005 6:16 Re: mikroviļņu antena mērījumu

, kas var sniegt man materiālu par antena mērījums ar VNA, es tiešām gribu, piemēram lietām, pateicoties
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Sergio mariotti

Pievienojies: 22 Dec 2003
Ziņojumi: 462
Pateicoties: 41
Atrašanās vieta: Itālija

Post 18 Jan 2005 0:09 Re: mikroviļņu antena mērījumu

richard_pan wrote:
, kas var sniegt man materiālu par antena mērījums ar VNA, es tiešām gribu, piemēram lietām, pateicoties

Rohde & Shcwarz un Agilent ražot Vector instrumentations pielāgoti pasākums antenas.
Vairumā gadījumu, vektoru mērījumu aicinājumu pie lauka mērījumā, kā arī, lai pēc apstrādes, lai transforme datus attālināti modeli.
Meklējiet, ka svari, un jūs atradīsiet daudz Application Piezīmes.

Vector mērīšanas iespēju darīt exoctic mērījumu, piemēram, holographic analīzi, antenas spoguļi
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
iamchrisk

Pievienojies: 20 Dec 2004
Ziņojumi: 7

Post 18 Jan 2005 17:02 mikroviļņu antena mērījumu

radiācijas modeli var mērīt, izmantojot signālu ģeneratoru un spektru.
bet, ja jūs gribētu, lai izmērītu iegūt tad NA būtu ātrākais un vienkāršākais veids, lai iet.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
dowjones

Pievienojies: 21 Nov 2001
Ziņojumi: 137
Pateicoties: 5

Post 20 Jan 2005 1:28 Re: mikroviļņu antena mērījumu

pamati antena mērījumus no orbītā (positioner ražotājs)

Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Atpakaļ uz augšu
View user's profile
lpgoal

Pievienojies: 27 Dec 2003

Post 20 Jan 2005 2:40 mikroviļņu antena mērījumu

Ja vēlaties, lai izmērītu VSWR tad es domāju, ka NA būtu nepieciešams.
Atpakaļ uz augšu
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Microwave, antenas un Optika -> mikroviļņu antena mērījumu
Lapa 1 no 1 Laika formāts GMT 2 Hours

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Support mums | | sitemap
topic RSS