| Autors | Message |
|---|
scoppulal
Pievienojies: 18 Apr 2004 Ziņojumi: 126 Pateicoties: 1
| 16 maijs 2004 12:05 mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| hi all, varētu anybody help par šo tēmu?
Punkts, ir tas, ka es nevaru nopirkt vektora tīkla analizatoru vai lietas, tāpat kā tas, kas.
Jebkurš padoms vai komentārs ir appreciated. sveicieni |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
EIRP
Pievienojies: 11 Dec 2001 Ziņojumi: 807 Pateicoties: 9 Location: Fāzes centrs
| 16 maijs 2004 12:13 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| | scoppulal wrote: | hi all, varētu anybody help par šo tēmu?
Punkts, ir tas, ka es nevaru nopirkt vektora tīkla analizatoru vai lietas, tāpat kā tas, kas.
Jebkurš padoms vai komentārs ir appreciated. sveicieni |
Čau!
Ja jūs interesē pārdomas coeficient --
Jūs varat veikt skalārs mērījumu, piemēram, ar 3dB hibrīds uzmavas un mikroviļņu detektoru. Šis ir ļoti vienkāršs, bet ir jābūt ļoti precīzi būvēt. Būs vienmēr sistemātiski kļūda.
Urravas
EIRP |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
Google AdSense

| 16 maijs 2004 12:13 Ads | | |
|
|
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
plazmas
Pievienojies: 20 Dec 2001 Ziņojumi: 572 Pateicoties: 38
| 17 maijs 2004 1:05 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| Atrast savu vietu fabrikai, kas izmantot tīkla analizatoru maksāt viņiem Par to izmantot pēc tam, kad darba stundu. Vai dodieties uz tuvākās universitātes, iespējams, viņiem ir tā, un tad mēģināt, lai saņemtu palīdzību tur.
RGZ |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
chinaing
Pievienojies: 05 Dec 2003 Posts: 35
| 17 maijs 2004 8:25 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| | Ja neesat tīkla analizatoru, jūs nevarētu pasākums jebkurā s signāls ~ ~ ~ |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
starchern
Pievienojies: 21 Feb 2004 Posts: 44 Pateicoties: 2
| 18 maijs 2004 4:46 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| antena parametrs (ex: pieaugums, modelis), var pasākumu, NA.
Varat izmantot SG (signālu ģeneratora) un spektra vai Enerģijas mērītājs
radiācijas modeli mērījumu var iegūt viegli
bet iegūt mērījumu jābūt standarta iegūt antena |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
klug
| 18 maijs 2004 10:47 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| Hmm, ļoti interesanti. Man ir tā pati problēma, lai izmērītu SWR par 2,4 GHz.
Kas ir būvniecības šīs "tīkla analizatoru"?
Man ir 26MHz-1GHz mērīšanas selektīvs microvoltmeter (SMV8.5). Es varētu saņemt 2,4 GHz, izmantojot 2,5 Ghz MMDS downconverter.
Tātad, man ir nepieciešams ģenerators par 2,4 GHz. Vai ir kāds būvniecību noice ģenerators minētajā joslā? Vai vienkārši gandrīz stabils ģenerators?
Arī, vai ir info par labu tiešam savienojumam attiecībā uz šo biežums, ka es varu darīt mājās nosacījumiem? |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
goxy
Pievienojies: 25 jūlijs 2002 Ziņojumi: 268 Pateicoties: 1
| 18 maijs 2004 13:01 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| @ scoppulal Kas diapazons Vai jums ir nepieciešams, es zinu vienkāršs NA būvē 100MHZ-1.3GHZ
@ klug TV mēģināt ar MAX2750, MAX2751, MAX2752 VCO's at 2.4GHz, cena ir zema, un tās ļauj bezmaksas paraugus. Jaudas detektors izmantošanai no Maxim (MAX4000, MAX4001, MAX4002), vai no Analog. Arī un diode detektors var lietot.
Uzmava var veikt mājas apstākļos uz FR4, imitācijai ir ļoti viegli Genesys vai MWO (izmantot lineāra, nav nepieciešams EM simulators). |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
scoppulal
Pievienojies: 18 Apr 2004 Ziņojumi: 126 Pateicoties: 1
| 18 maijs 2004 13:39 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| diapazonā procentu ir 2,4 GHz gan satelītpiemērošanai un bezvadu LAN I'm iesaiņojumu.
Taču arī šo joslu GOXY bija runājot par varētu būt interesants daļa knoledge ar mums plese.
Ciao |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
Sergio mariotti
Pievienojies: 22 Dec 2003 Ziņojumi: 462 Pateicoties: 41 Atrašanās vieta: Itālija
| 18 maijs 2004 22:51 mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| Gandrīz visu parametru lielumu var mērīt bez VNA. Es piekrītu ar vairumu pirms idejas par SA. A barošanas mērīšanai būtu jāizmanto ar uzmanību, risks ir saņemt nevēlama spēcīgs signāls (TV, Phones uc)
Es atceros, es esmu lasīt rakstu par measuremet fāzes centrer bez VNA. Ja jūs interesē I'll meklēt.
a SA (nav necessarely sintetized) un ģenerators, un ir pietiekami, lai pasākums | CO-modelis |, | pāri modelis |. Tas pats ģeneratoram un SA, ar labu virziena uzmavas, var mērīt pārdomu koeficients arī.
Precīzu iegūt mērījumus peraphs visvairāk cieta mērījumu darīt arī ar VNA. Lielākā daļa dārgi standarta antenas, neņem vērā, lai ohmic (dissipative) zaudējumu. baudīt |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
goxy
| 18 maijs 2004 23:12 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| Look at:
http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.htm http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.pdf http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.zip
Prescaler jāaizstāj ar dažiem labāk, piemēram, ar Fujitsu MB506.
Par 2.4GHz Es izskaidrot par augstāk pastu. Es aizmirsu, un ierīce, piemēram, 2.4GHz 802.11b / g karti var signālu ģenerators. Detektora diode nevar atklāt reālo jaudu, jo modulētie signālu. Šī atklāt vērtībai, kas jāpārrēķina depentency modulācijas, jo MatLab vai jebkura sistēma simulatorā to var solver Līdzīgas Genesys, reklāmas MWO .....
Satelītpiemērošanai atkal jums signālu ģenerators, VCO tās ir expencive tādējādi novēršot DRO (dilectric rezonatorā oscilators) no leju pārveidotājs un izmantot tos, diode detektors signālu detektors un 3dBcoupler (par dažas labāk materiāls Rogers, Gil ...). |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
dīvāns
Pievienojies: 01 Mar 2002 Posts: 91 Pateicoties: 2
| 19 maijs 2004 4:58 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| @ klug TV mēģināt ar MAX2750, MAX2751, MAX2752 VCO's Jaudas detektors izmantošanai no Maxim Uzmava var veikt mājas apstākļos uz FR4, imitācijai ir ļoti viegli Genesys vai MWO (izmantot lineāra, nav nepieciešams EM simulators). [/ quote]
Par Antenas iegūt meashurement varu Maxim's VCO nav pietiekami, Jums ir jālieto papildu PA un iegūt varu, lai aptuveni 20 / 26dBm produkciju. Un - ļoti svarīgi - nepieciešamība izmantot On / Off ievadot no TX, lai šī - jūs varat izvairīties no DC pašreizējo kompensēt pie uztvērēja pusē pastiprinātājs un samazinātu kļūdas. tas būtu iespējams paredzēt PA barošanas avotu komutācijai, 1-10 kHz piemērs.
Attiecībā uz VSWR mērīšana varat izmantot 50 omi microstrip līniju FR4, aptuveni puse no viļņu, iekļauj BTW antenu un TX cieši antenu un pasākums pastāvīgā zoba koeficients, ko simpliest detektors ar nelielu cilpu stils zondes, kad pārvietot šo gar microstrip līnija . Es domāju, ka jūsu's homebrew antena šis būs ātrākais veids. Un neaizmirstiet par fadding un multipass pavairošana kad veikt antena iegūt mērījumos, shure Jums nav bezatbalss kamerā.
mēģinājums! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
yakult
| 19 maijs 2004 7:28 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| Jums vajadzētu savienot antena ar tīkla analizatoru. Antenas būtu iekšā kamerā, lai novērstu mērījumu kļūda no pārdomām.
Ir ierosināts, ka Jums pieslēgt antenu ar ierīci (piemēram, mobilais tālrunis), lai iegūtu precīzāku rezultātu
Yakult |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
goxy
| 19 maijs 2004 10:05 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| UN / VAI LNA ir jāizmanto 
Par 8m attālums starp Rx un TX antenu, 3dB kabeļi zaudējumus un 10dB antenas pieaugums sagaidāms jauda ir-47dBm.
Es desing uzmava ar divām līnija zondes, ja kāds nepieciešams varu post šeit.
dīvāns, vai varat paskaidrot On / Off ievadot no TX tehnika vai pasta daži dokumenti.
BTW. Es domāju, ka labāk ir izmantot slīpo PA komutācijas tad elektroenerģijas padeves. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
richard_pan
| 17 Jan 2005 6:16 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| | , kas var sniegt man materiālu par antena mērījums ar VNA, es tiešām gribu, piemēram lietām, pateicoties |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
Sergio mariotti
Pievienojies: 22 Dec 2003 Ziņojumi: 462 Pateicoties: 41 Atrašanās vieta: Itālija
| 18 Jan 2005 0:09 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| | richard_pan wrote: | | , kas var sniegt man materiālu par antena mērījums ar VNA, es tiešām gribu, piemēram lietām, pateicoties | Rohde & Shcwarz un Agilent ražot Vector instrumentations pielāgoti pasākums antenas. Vairumā gadījumu, vektoru mērījumu aicinājumu pie lauka mērījumā, kā arī, lai pēc apstrādes, lai transforme datus attālināti modeli. Meklējiet, ka svari, un jūs atradīsiet daudz Application Piezīmes.
Vector mērīšanas iespēju darīt exoctic mērījumu, piemēram, holographic analīzi, antenas spoguļi |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
iamchrisk
Pievienojies: 20 Dec 2004 Ziņojumi: 7
| 18 Jan 2005 17:02 mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| radiācijas modeli var mērīt, izmantojot signālu ģeneratoru un spektru. bet, ja jūs gribētu, lai izmērītu iegūt tad NA būtu ātrākais un vienkāršākais veids, lai iet. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
dowjones
Pievienojies: 21 Nov 2001 Ziņojumi: 137 Pateicoties: 5
| 20 Jan 2005 1:28 Re: mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| pamati antena mērījumus no orbītā (positioner ražotājs)
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
lpgoal
Pievienojies: 27 Dec 2003 Posts: 16
| 20 Jan 2005 2:40 mikroviļņu antena mērījumu | | |
|
| | Ja vēlaties, lai izmērītu VSWR tad es domāju, ka NA būtu nepieciešams. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |