| Autors | Message |
|---|
mbyka
Pievienojies: 12 maijs 2002 Ziņojumi: 509 Pateicoties: 1
| 27 Apr 2004 23:53 kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: labākais lodēšanas stacijas vislabāk lodēšanas stacijas vislabāk lodēšanas stacijas antex lodēšanas stacijas lodēšanas stacijas vislabāk vislabākais lodēšanas stacijas, lodēšanas stacijas labākais |
|
| hi visiem Kurš ir labākais lodēšanai & desoldering dzelzs staciju sistēmām
Antex www.antex.co.uk JBC www.jbctools.com ERSA http://www.ersa.de/en/index.html un Weller www.cooperhandtools.com / zīmoli / Weller / index.cfm
Es gribu nopirkt antex produktu |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
uzpūtīgs
Pievienojies: 19 jūlijs 2002 Ziņojumi: 4977 Pateicoties: 303 Location: Middle Earth
| 28 Apr 2004 0:54 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| | Metcal bija priekšā runner daudzus gadus. Šī iemesla dēļ ir daudz izmanto vecākiem modeļiem zemas cenas izsoles tīmekļa vietnes. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
gorkin
Pievienojies: 27 Feb 2002 Ziņojumi: 660 Pateicoties: 11
| 28 Apr 2004 1:02 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| | Es izmantoju Weller lodēšanas stacijas daudzus gadus bez problēma ... tas ir labs līdzeklis! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
Beepster
Pievienojies: 21 jūlijs 2001 Ziņojumi: 144 Pateicoties: 5
| 30 Apr 2004 16:52 kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: soldapullt |
|
| Plaukstas darba nekas ir labāka nekā Super Soldapullt. Tas ir pavasarī brauc vakuuma rokas instruments anout 12-20 $ US Paturiet to tīru & lubed |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
ME
Pievienojies: 14 Mar 2002 Ziņojumi: 1776 Pateicoties: 11
| 30 Apr 2004 19:00 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: labākais lodēšanas stacijas vislabāk lodēšanas stacijas vislabāk lodēšanas stacijas, kā izvēlēties vislabāko lodēšanas stacijas antex lodēšanas stacijas ERSA lodēšanas stacijas par e bay uk vislabāk lēts lodēšanas stacijas |
|
| | mbyka wrote: | hi visiem Kurš ir labākais lodēšanai & desoldering dzelzs staciju sistēmām
Antex www.antex.co.uk JBC www.jbctools.com ERSA www.ersa.com un Weller www.cooperhandtools.com / zīmoli / Weller / index.cfm
Es gribu nopirkt antex produktu | Es teiktu, ka neviens no iepriekš ir vislabākais. Es domāju, ka Metcal ir labākais jūs varat saņemt. Man ir daudz experince ar abiem Weller un Metcal un man jāteic, ka Metcal ir daudz labāk nekā Weller. Kad mēs izmantot tikai Weller paredzēts pakalpojumu departamentā liels uzņēmums, es strādāt, bet tad mēs centāmies viens Mectal MX-500TS Lodēšana / SMT pārstrādāt sistēma ar Talon Handpiece, un tagad mēs esam aizstāj visas Weller stacijas aizstāj visas Weller stacijas ar Metcal MX-500. Viens no vislabāk par Metcal ir tā, ka ir tik viegli mainīt tip, jums nav noskrūvēt neko. Vēl viens greart iezīme ir tā, ka ir silts gandrīz vienu un to pašu otro, kā jūs to ieslēgtu, ir arī nav problēma, ja jums ir sakarst ļoti liela lodēt locītavu. Bet lieta, ko es tāpat kā lielākajā daļā par Metcal ir tas, ka tu tur to kā zīmuli. Es tika izmantots Weller, tāpēc bija mazliet dīvains sākumā, bet, kad jūs pirmo reizi nolietot uz to, tas ir daudz labāk nekā tradicionālie lodēt rokturis ar ilgu soldertip. Nekas tiešām var salīdzināt ar Metcal manuprāt. Mūsu uzņēmums ir saglabājis daudz laika un $ $ par bronken PCB's spilventiņi pēc pārvietojas no Weller, lai Metcal. Mēs aizstāt daudz PLLC SMD iepakojumiem pēcpārdošanas serviceing un un skaitu, kā arī šķelto PCB spilventiņi samazinājās pēc changin, lai Metcal, tāpēc cenu differerence starp Weller un Metcal nav īsti jautājumu ilgtermiņā. Link: http://www.metcal.com
Bet Metcal ir arī diezgan dārga, salīdzinot ar Weller vai leat tā kādreiz bija, kad es strādāju tur, es nezinu cenas tagad.
Pastāv arī citas interesantas uzņēmums, kas nav minēti vēl: PACE http://www.paceusa.com/_ShowSystems.asp?ProductSetID=1 Es neesmu mēģinājis PACE personīgi (tikai aplūkot tās), bet citas personas no manas bijušās sabiedrības izmēģināju, un viņš deva priekšroku Metcal, man nav izpildīti ikvienam, kas nav doma Metcal bija labākais. Izskatās, ka PACE ir copided daudzi no Metcal idejas pie PACE HW 100 HW 200 HeatWise lodēšanas stacijas.
Man nepatīk Antex visos, es Manuprāt, tas ir tikai labs hobijs lietošanai, nevis sarežģīts SMD lodēšanai. Vienīgā priekšrocība: tas ir lēts. Es domāju, ka Antex ir vissliktākais no tiem minēti.
Manā opinin Weller ir arī labas lodēt dzelzs, bet izskatās, ka gan PACE, JBC un ERSA ir uzlabojusies pēdējos gados. Antex joprojām ir slikts veco "hobijs" dizains.
Ja vēlaties, lai vislabāk vērsties pēc Metcal, ja jūs wan't lētāku alternatīvu jums vajadzētu izpētīt alternatīvas no Weller, PACE, JBC un ERSA. Būtu vislabāk totry dažādu zīmolu pirms izvēlaties. Ja jums ir liels uzņēmums, izplatītāji nāks, un parādīt, tos bez maksas. Pretējā iet elektronikas tirdzniecību, norāda izmēģināt tos, vai mēģināt tos jūsu vietējā izplatītāja, ja varat.
Es tikai ir daudz experince ar Metcal, Weller ir Antex. Te ir mans experinces ar trīs zīmoli:
Weller: Manā experince par Weller soldertips ir ļoti labs, ilgstošu un taisnīgu cenu. Jūs varat iegādāties 3. puse soldertips par Weller, kas ir daudz lētāks nekā sākotnējā uzņēmumiem, bet tie nav pēdējais diezgan kamēr sākotnējā Weller padomus. Manā veco uzņēmumu mēs izmantojām 3. puse padomus un bija apmierināti ar tiem, un mēs saglabāti daži $ $ tajā pašā laikā. Weller ir cienījams zīmolu un, iespējams, visvairāk pārdoto kvalitātes lodēt dzelzs pasaulē (vismaz tas ir mans pasaules daļu).
Metcal: Metcal lodēt gali ir ļoti dārga, bet tie com visās formas un izmēriem, un tas ir ļoti ātri pāriet no viena tip uz citu, bet jaunais karsēšanas atbalstīts nav laika. Siltuma enerģija ir ļoti labi reglamentēta, un ir daudz vairāk siltuma jaudas rezerves liels lodēt kopīga nekā citi markas par īpašajiem apkures tehnoloģiju. Daži Metcal soldertips var neizdoties pēc tam, kad neilgu laiku, bet mēs saņēmām visi defekts soldertips aizstāj par brīvu, ja tas nav tāpēc, ka normāla nodiluma. Automatic taimauta palielina tip kasetne dzīvi. The MX-500P elektroenerģijas padeves sajūtas, vai tip kārtridžs ir izmantota pēdējo 30 minūšu laikā, un automātiski shuts off lai maksimizētu dzīvē Jūsu tip kārtridži.
Antex: Es domāju, ka soldertips ir nekvalitatīvas un tās nav pēdējais gara, dizainparaugs ir ļoti neērts. Es gribētu izmantot tikai Antex vienkāršām lodalva un desolder darbavietas. Kā profesionālu militārpersona tas nelietot Antex.
Mājās man ir normāls 50W 24V Weller lodēt-dzelzs un tā ir diezgan apmierināti ar. Es domāju, ka tas ir vislabākais, ka cenu diapazonā. Allthough Vēlos pieder Metcal lodēt / desolder stacijas mājās, ja es varētu atļauties to. Es esmu kas apsver iespēju iegādāties lietotu Metcal, bet Metcal nav tik pazīstams Eiropā, kā ASV, tā, varbūt man iegādāties to eBay no ASV, bet es vēlētos iegādāties no savas valsts, ja man var atrast .
Last edited by ME 30 Apr 2004 20:22, edited 1 time kopā |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
uzpūtīgs
Pievienojies: 19 jūlijs 2002 Ziņojumi: 4977 Pateicoties: 303 Location: Middle Earth
| 30 Apr 2004 19:54 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: metcal patentu |
|
| | Kas padara Metcal tik labi, ir to speciāliem uzgaļiem, kas uztur temperatūru 1 C, lodēšanai. Tās induktīvi siltuma smaili un galu ir izgatavots no īpaša metāla sakausējums, kas maina savu mu ar temperatūru. Pat neskatoties uz to, ka patents ir beidzies, neviens cits uzņēmums ir spējis pavairot sakausējumu. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
davorin
| 30 Apr 2004 21:03 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: metcal hobbyist |
|
| Vienkārši skatījās līdzi SP200 no Metcal ...
aptuveni 450 eiro no izplatītāja ... izņemot jebkuru lodēšanai tip ... tā galīgi nav par hobbyists (o;
Bet atceroties mēģināja viens daudzus gadus atpakaļ ... tiešām leightweight un awesome heatup laika ... hbut atpakaļ, tad mēs tikai tad bigg-spilventiņi through-caurums komponenti .. tik Weller bija tikai naudassodu (o;
Wonder kāpēc vismaz standarta tip nav iekļauta ... |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
uzpūtīgs
| 30 Apr 2004 22:06 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| | Iemesls standarta tip nav iekļauta, ir tas, ka tās padara desmitiem padomiem un tie visi pārdot tā, lai tā būtu atkritumi naudu, par klientiem, kas ir jāmaksā par tip tie nekad izmantošanu. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
ME
| 30 Apr 2004 22:21 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: 5 post din socket lodāmurs antex lodēšanas stacijas Weller shematisks metcal ps 800 kādas labas din 5 lodāmurs kontaktdakšu shematisks ir jbc lodēšanas instrumenti labāk metcal shematisks |
|
| | davorin wrote: | Vienkārši skatījās līdzi SP200 no Metcal ...
aptuveni 450 eiro no izplatītāja ... izņemot jebkuru lodēšanai tip ... tā galīgi nav par hobbyists (o;
Bet atceroties mēģināja viens daudzus gadus atpakaļ ... tiešām leightweight un awesome heatup laika ... hbut atpakaļ, tad mēs tikai tad bigg-spilventiņi through-caurums komponenti .. tik Weller bija tikai naudassodu (o;
Wonder kāpēc vismaz standarta tip nav iekļauta ... | Es tikko redzēja jaunu Metcal PS-800 par 259 pie Eiropas distibutor, šķiet, kā labāk rīkoties, lai hobbyists. Tās arī izmantot jaunu tip dizains PS-800, kas padara padomus lētāk. | Citāts: | Minimālā izmaksas Īpašumtiesības
PS-800 Lodēšana sistēmā nomaināms sildītāju tips, nevis kārtridži, padarot izmaksas īpašumtiesību ļoti konkurētspējīga. Unikālais divu gabals dizains atdala sildītājs spole no tip. Par ilgmūžīgi sildītājs spole paliek rokturi, bet nomaināms gali ir viegli noņemt un aizstāt. Vissvarīgākais, ka izmaksas par sildītāja tips ir salīdzināma ar parasto padomus. | Ja 259 vēl joprojām ir pārāk daudz es ieteiktu Weller. Tas ir lētāk un vēl labas kvalitātes. Vai nav atkritumi naudas Antex allthough tas ir lētāk nekā Weller. Pēc meklē tuvāk pie JBC un ERSA I wouldn't izvēlēties jebkuru no tām vai nu. I rember izmantojot JBC nesen pie saviem draugiem mājā, un tā ir slikta kvalitāte.
Tas atstāj tikai trīs choises left: Metcal PACE Weller
Metcal ir dārga, un šķiet, Weller palīdz labāk lodēt dzelžu nekā PACE ar lētu cenu diapazonā, bet, ja vēlaties pavadīt mazliet vairāk, daži no dārgākajiem PACE modeļiem ir arī alternatīva.
Par hobijs elektronika es ieteiktu Weller WTCPT / WTCPTD pie lapas apakšā: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & att2 = Industrial% 20Soldering% 20Stations Tas ir lētākais Industrial Weller lodēšanas stacijas ar temperatūras kontrolē galu atlasi. A ferrormagnetic temperatūras sensors, kas tip kontrolē tip temperatūra - no pārbaudes ir nepieciešams. Tips pieejami 3 standarta temperatūras diapazons: 600 ° F, 700 ° F līdz 800 ° F (316 ° C, 371 ° C un 427 ° C). Ja vēlaties, lai tas pat lētākām jums nopirkt TC201T Nomaiņa Lodēšana zīmulis par WTCPT Lodēšana Station bez lodēšanas stacijas, un pēc tam nopirkt atsevišķu 1.75A (min.) 24V transformators un īstenot kādā korpusā ar drošinātāju. Tas ir daudz lētāk nekā pirkt oriģinālo Weller lodēšanas stacijas / transformators. Daudzi uzņēmumi izvēlēties to darīt, un ka ir tas, ko man darīt, mājās pārāk. Tad jums ir ļoti lēts kvalitātes lodēšanas stacijas. Ja vēlaties, lai būtu lodēšanas stacijas ar manuāli kontrolētas temperatūras
TC201T Nomaiņa Lodēšana zīmulis par WTCPT Lodēšana stacijas: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = Nomaiņa% 20Soldering% 20Pencils PH1201ESD Dzelzs Stand: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands PT Sērija tips: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = PT% 20Series Weller Elektroniskās metināšanas un Desoldering Tools Catalouge: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf
Es nekad iegādāties kādu no Weller Patērētāju Lodēšana Stacijas bet drīzāk stick uz TC201T Industrial Nomaiņa Lodēšana zīmulis un pirkt standarta 24V 2A tranformer un korpusā ar drošinātāju un 3 vai 5 pin DIN socket atbilstošus lodēt dzelzs kontaktdakšu . Patērētāju Lodēšana klāstu, ir sliktas kvalitātes, salīdzinot ar TC201T, bet TC201T joprojām ir lēts pietiekami hobbyists. Te ir oriģināls Weller shematisks, kā jūs varat redzēt, tas ir viegli iegādāties savu transformator un veidot iecirkņa. Par shematisks ņem no šīs PDF: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
ME
| 01 maijs 2004 1:44, kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| Pastāv arī sabiedrību ar nosaukumu Edsyn, kas padara lodalva un desolder sistēmas: http://www.edsyn.com |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
BigBoss
Pievienojies: 17 Nov 2001 Ziņojumi: 993 Pateicoties: 55
| 01 maijs 2004 3:03 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: Weller wsl www.cooperhandtools.com |
|
| Weller ir labākais ...
Man ir bijusi izmantojot Weller kopš 1983, un nekas noticis ...
Nesen izmantot šo vienu, un es ļoti iesakām ..
http://www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Hi_Res_Images&filename=WSL_300.jpg |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
TheDane
Pievienojies: 30 Jan 2002 Ziņojumi: 20
| 10 maijs 2004 15:58 kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| Es nesen pārgāja uz Metcal, un es neesmu atgriežās Weller.
Weller ir ok mazākiem projektiem, kuru galvenokārt svinu komponentus. Ja jūs nodarbojas ar daudz <small> SMD jums ir jāstrādā mazliet grūtāk ar Weller nekā ar Metcal. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
toonafishy
Pievienojies: 18 jūnijs 2002 Ziņojumi: 444 Pateicoties: 23
| 10 maijs 2004 18:03 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| | Plaukstas lodēšanai tās grūti beat to Metcal bet $ $ $. Par lodēšanai liels BGAs, es varētu radīt snaiperis. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
mbyka
Pievienojies: 12 maijs 2002 Ziņojumi: 509 Pateicoties: 1
| 10 maijs 2004 23:14 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| ok paldies visiem
Bet es gribu nopirkt antex.How tas ir?
www.antex.co.uk
vai
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
borisov57
Pievienojies: 11 maijs 2001 Posts: 43 Pateicoties: 2
| 11 maijs 2004 10:01 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| | Nekad pavada jebkuru naudas Weller desoldering, un, ja jums ir par brīvu, mest to prom. Jūs ietaupīsiet sev daudz laika un nervus. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
davorin
| 15 jūnijs 2004 0:56 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: metcal lodēšanas stacijas |
|
| Just uzklausīja šodien, ko tā veic vismaz līdz augusta beigām, lai saņemtu jaunu PS800 lodēšanas stacijas no Metcal šeit manā valstī ...* aaarrrgghhh
Seems Metcal ir 2000 vienību aiz ražošanas ..
Kāds zina, uzņēmums, kas ir tās akciju? |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
Sebi
| 15 jūnijs 2004 9:05 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| | Es piekrītu, borisov57. Vakuuma sūkņa var tikai dzesēšanai tip, bet nav pietiekami sniegta vakuuma |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
betanorm
Pievienojies: 13 Aug 2001 Posts: 44
| 15 jūnijs 2004 11:32 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: hobijs lodēšanas stacijas lēts lodēšanas stacijas |
|
| Ieteikumi hobijs lietotājs:
Ja Jums nav pietiekami daudz līdzekļu, lai nopirktu labu lodēšanas stacijas, man ir par ieteikumiem, kuri strādāja vairākus gadus bez problēmām.
Man ir 1N4148 diode par gals lēta maģistrāles jauda lodēt, un pieslēgt to salīdzināms shēma ar releju, lai to lodēt. Šī diode ir silikona kabelis, kas ir izturīgi pret karstumu un iesaiņota aroun uz tip. Ir jābūt histeresis ar salīdzinājuma ķēdes ...
betanorm |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
atlikt
Pievienojies: 11 jūnijs 2004 Ziņojumi: 219 Pateicoties: 3 Location: Van Allen Belt
| 29 jūlijs 2004 20:33 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| imho Hakko 92X sērijā. Goot arī ir dažas labas uzņēmumiem.
nekavējoties (aizkavēta ar tehnoloģiju) |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
rauol
| 30 jūlijs 2004 19:25 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: antex lodēšanas stacijas antex lodēšanas stacijas |
|
| Man bija divi Antex lodēšanas stacijas ar bīdāmās Potenciometrs par temperatūras kontroli (10 gadus atpakaļ) un viņi strādāja sodanaudu aptuveni 5 līdz 6 gadus. Bet tip mainot bija grūti, tas bija slīdes uz veida arrangemet ar klipu. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
TekNoir
Pievienojies: 05 Mar 2005 Ziņojumi: 4 Pateicoties: 1
| 28 Apr 2005 15:41 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: lodēšanai rīks spēj 800 Weller wsl www.cooperhandtools.com lodēšanas stacijas zīmoli lodēšanai zīmoli lēts lodēšanas stacijas, lodēšanas stacijas zemāku cenu |
|
| Es tikko sāka mācīties par elektronikas pagājušajā gadā un laikā iegādājos sevi ļoti lēts lodāmurs sākt ar. (When I say "lēts," es domāju, ka man deva ierēdnis desmit dolāru naudaszīmi un saņēma mainīt atpakaļ apmaiņā pret objektu.) Es gribētu, lai uzlabotu, vēlams uz pilnu staciju, bet es esmu, kam ir neliels bit grūtības ar reklāmu ziņā.
Kas jauc man ir saistība starp temperatūras un reklāmā jaudai.
No manas sapratnes, tā pieņem tip temperatūra kaut aptuveni 361F (183C), lai izkausētu 63/37 lodēt efektīvi. Tomēr daudzi lodēšanai gludekļi un lodēšanas stacijas, kā arī, tikai reklamētu jaudas reitingu, daži sniedz gan, un daži tikai izteikt savu temperatūru. Es neesmu tieši dažiem kā jaudas pārveido tieši temperatūra reitingu.
Es atklāju, ka elektroenerģijas kustas ar sildelementu un rezistenci izraisa karstuma un ka elektroenerģijas izkliedēties var mēra vatos. Am I missing daži vienkārši savienojumu? Es domāju, ka abi bija savrups, kārtot līdzīgu tirdzniecības shēmā lighbulbs vatos, kas nav nekā kopīga ar to gaismas izlaidi (in lūmeniem). Tā varētu būt pieņemts, protams, ka augstākas jaudas ražo vairāk siltumu (vai gaismas), bet tas ir vienkārši ne vienmēr ir taisnība. Siltumizolācijas īpašības, vielas, pamata būvniecību, kā arī citi faktori, jābūt skatīja, kā labi.
Kā malā, man ir pamanījuši lodēšanas stacijas reklamē ar tip temperatūras regulējams starp 350F un 800F, tomēr to reklamē jaudas bija pilnīgi atšķirīgi (42W uz vienu, salīdzinot ar 80W uz citu). Man ir teicis (un lasīt vairākas vietas tiešsaistē), ka divdesmit pieciem līdz trīsdesmit pieciem vati bija pietiekami labs, lai elektronika darbu. Tomēr, es nevaru saprast "pietiekami labs." Vai tas nozīmē, ka man nevajadzētu saņemt kaut ko vairāk nekā trīsdesmit pieci vati, baidoties no ruining sastāvdaļas (ko es atkal, tas ir tendence domāt, ir vairāk saistīts ar temperatūras nekā faktiskās jaudas), vai kaut kas ar mazāku jaudu, vienkārši nebūs sakarst pietiekami? (I jāņem vērā, ka es redzēju dažas 15W lodēšanas gludekļi ar tip temperatūras 600F.)
Vienīgā saikne, ka es varu kaut kā atribūtu no pētniecības ir nodot siltuma kopīgo pati. Augstākā wattages varētu nodot pašu summu siltuma ātrāk nekā zemākā jaudas būtu par vienu un to pašu temperatūru. Es domāju, ka tas būtu labvēlīgs, lai labāk un ātrāk lodēšanai, kamēr neesat nolemt sapņot pie precīzs brīdis jums nolēma lodēt kopīgs. Tas ir vēl viens iemesls, ka es jautājumu 25W uz 35W "noteikumu." Ja nē lodēšanai rīks spēj nodrošināt attiecīgu daudzumu ir 360F tip temperatūra ir "pietiekami labs?"
Noslēguma, abas lodēšanas stacijas, ka esmu iegādi apsver (turpmāk Hakko FP-102 un CooperTools / Weller WSL gan salīdzinoši cenu 200 $ USD un to, ko esmu budžetā tērēt jaunu lodēšanas stacijas), ir gan arī visā 35W ieteicams elektronika darbu. Es biju mēģina savākt skaidrāku priekšstatu par to, kas man būtu apskatīt, pērkot manu lodēšanai biedrs par nākamo gadu skaitu.
Sorry for the long post un pateikties jums visiem iepriekš ...
I had inadvertently copied the melting point for lead alone. Edit: Man bija nejauši nokopējis kušanas punkts svinam atsevišķi. Man ir tagad labots savus datus pareizi atbilst "ideālam" Elektronika lodēt's kušanas punktu. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
Hugo
| 31 Jan 2006 3:21 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: 5 post din socket lodāmurs antex lodēšanas stacijas Weller shematisks metcal ps 800 kādas labas din 5 lodāmurs kontaktdakšu shematisks ir jbc lodēšanas instrumenti labāk metcal shematisks |
|
| | ME wrote: | | davorin wrote: | Vienkārši skatījās līdzi SP200 no Metcal ...
Wonder kāpēc vismaz standarta tip nav iekļauta ... | Es tikko redzēja jaunu Metcal PS-800 par 259 pie Eiropas distibutor, šķiet, kā labāk rīkoties, lai hobbyists. Tās arī izmantot jaunu tip dizains PS-800, kas padara padomus lētāk. | Citāts: | Minimālā izmaksas Īpašumtiesības
PS-800 Lodēšana sistēmā nomaināms sildītāju tips, nevis kārtridži, padarot izmaksas īpašumtiesību ļoti konkurētspējīga. Unikālais divu gabals dizains atdala sildītājs spole no tip. Par ilgmūžīgi sildītājs spole paliek rokturi, bet nomaināms gali ir viegli noņemt un aizstāt. Vissvarīgākais, ka izmaksas par sildītāja tips ir salīdzināma ar parasto padomus. | Ja 259 vēl joprojām ir pārāk daudz es ieteiktu Weller. Tas ir lētāk un vēl labas kvalitātes. Vai nav atkritumi naudas Antex allthough tas ir lētāk nekā Weller. Pēc meklē tuvāk pie JBC un ERSA I wouldn't izvēlēties jebkuru no tām vai nu. I rember izmantojot JBC nesen pie saviem draugiem mājā, un tā ir slikta kvalitāte.
Tas atstāj tikai trīs choises left: Metcal PACE Weller
Metcal ir dārga, un šķiet, Weller palīdz labāk lodēt dzelžu nekā PACE ar lētu cenu diapazonā, bet, ja vēlaties pavadīt mazliet vairāk, daži no dārgākajiem PACE modeļiem ir arī alternatīva.
Par hobijs elektronika es ieteiktu Weller WTCPT / WTCPTD pie lapas apakšā: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & att2 = Industrial% 20Soldering% 20Stations Tas ir lētākais Industrial Weller lodēšanas stacijas ar temperatūras kontrolē galu atlasi. A ferrormagnetic temperatūras sensors, kas tip kontrolē tip temperatūra - no pārbaudes ir nepieciešams. Tips pieejami 3 standarta temperatūras diapazons: 600 ° F, 700 ° F līdz 800 ° F (316 ° C, 371 ° C un 427 ° C). Ja vēlaties, lai tas pat lētākām jums nopirkt TC201T Nomaiņa Lodēšana zīmulis par WTCPT Lodēšana Station bez lodēšanas stacijas, un pēc tam nopirkt atsevišķu 1.75A (min.) 24V transformators un īstenot kādā korpusā ar drošinātāju. Tas ir daudz lētāk nekā pirkt oriģinālo Weller lodēšanas stacijas / transformators. Daudzi uzņēmumi izvēlēties to darīt, un ka ir tas, ko man darīt, mājās pārāk. Tad jums ir ļoti lēts kvalitātes lodēšanas stacijas. Ja vēlaties, lai būtu lodēšanas stacijas ar manuāli kontrolētas temperatūras
TC201T Nomaiņa Lodēšana zīmulis par WTCPT Lodēšana stacijas: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = Nomaiņa% 20Soldering% 20Pencils PH1201ESD Dzelzs Stand: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands PT Sērija tips: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = PT% 20Series Weller Elektroniskās metināšanas un Desoldering Tools Catalouge: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf
Es nekad iegādāties kādu no Weller Patērētāju Lodēšana Stacijas bet drīzāk stick uz TC201T Industrial Nomaiņa Lodēšana zīmulis un pirkt standarta 24V 2A tranformer un korpusā ar drošinātāju un 3 vai 5 pin DIN socket atbilstošus lodēt dzelzs kontaktdakšu . Patērētāju Lodēšana klāstu, ir sliktas kvalitātes, salīdzinot ar TC201T, bet TC201T joprojām ir lēts pietiekami hobbyists. Te ir oriģināls Weller shematisks, kā jūs varat redzēt, tas ir viegli iegādāties savu transformator un veidot iecirkņa. Par shematisks ņem no šīs PDF: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf |
Vai ir iespējams aply savu ideju a (MX) Metcal Lodēšana Station? Es domāju nopirkt MX-RM3E Nomaiņa pārstrādāt Handpiece ar vadu (~ 100 $), un galu (~ 40 $)! Vai viņu padomus darba @ 24V pārāk? Jebkurš padoms?
Pateicība |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
vdaniel
| 10 Feb 2006 14:02 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| | Ļoti labs un salīdzinoši lēts karstā gaisa rīks Karstā Jet S no www.leister.com |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
zolam
| 10 Feb 2006 14:35 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| undoubtly Weller mūsu lab mums ir aptuveni 120, un mēs centāmies laikā 20 y dažādos uzņēmumos, tostarp Japānas un ASV uzņēmumiem |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
vdaniel
| 10 Feb 2006 16:00 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | |
|
| | Lūdzu, salīdziniet žebērklis un Weller cenām. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
george.leman
Pievienojies: 20 Feb 2007 Ziņojumi: 1 Location: Beļģija
| 20 Feb 2007 21:16 Re: kas ir labākais lodēšanai & desoldering stacijās? | | | tags: metcal Weller forums |
|
| Es esmu patiesi pārsteigts, ka šajā forumā nevienam nav kādreiz runāja par Brand of equipment manufactured by Bokar International X-Kar Brand iekārtas, ko ražojuši Bokar International ko es domāju, ka patiešām ir efektīva un precīza.
for my company and my Man bija izmantoja vairākas pārstrādāt sistēmas mans uzņēmums un mani since 8 years and they can tell employes ir izmantojuši Bokar vienības, jo 8 gadus, un viņi var pastāstīt jums, tie bija gadu gaitā tikai daži mazi, piezīmes par šiem instrumentiem, kas parasti tika ātri modificēts ar ražotāja informāciju.
www.bokar.com vai vietu ASV www.bomir.com
Es gribētu jūs salīdzināt un man X-Kar ražojumu nav in , Pace or Weller and Metcal that everybody is talking about? salīdzinājumā ar saviem konkurentiem, piemēram, Hakko, tempu vai Weller un Metcal, ka visiem ir jārunā?
Mums ir nepieciešams, lai iegūtu vairāk sistēmas un savu pieredzi varētu palīdzēt mums. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
harrybeafull
Pievienojies: 27 Mar 2009 Posts: 17
| |
| Atpakaļ uz augšu | |
 |