| Autors | Message |
|---|
gggould
Pievienojies: 10 Apr 2004 Posts: 26
| 10 Apr 2004 5:43 plašs noskaņošanas diapazons VCO problēmu | | |
|
| Hi all,
Es esmu izstrādājot VCO ar varactor un komutācijas vāciņu, lai segtu 800MHz plata. Bet man šķiet, ka VCO pieaugums un amplitūdas variācijas ir lielas problēmas. Abas Kvco un izejas amplitūda palielināsies darba frekvence ...
Jebkura padomi vai ieteikumi?
Thank you very much ... |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
uzpūtīgs
Pievienojies: 19 jūlijs 2002 Ziņojumi: 4788 Pateicoties: 310 Location: Middle Earth
| 10 Apr 2004 6:26 Re: plašu noskaņošanas diapazons VCO problēmu | | |
|
| | Jūsu labākais bet būtu pievienot AGC cilpu. Pasākums izejas sprieguma pēc buferzonu pastiprinātāja un izmantot to, lai mainītu slīpo par oscilators tranzistors. Vēl viena lieta, lai to kontrole būtu attenuator. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
IICCEE
Pievienojies: 24 Dec 2001 Ziņojumi: 233 Pateicoties: 2
| 10 Apr 2004 6:36 plašs noskaņošanas diapazons VCO problēmu | | |
|
| jums var izmantot ** vairākas ** ar varactor, daži vieta pie BJT-E, daži pie BJT-B; un jums būtu rūpīgi veidot bufera darba joslā, kā arī pievienot AGC cilpu. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
gggould
| 11 Apr 2004 6:10 Re: plašu noskaņošanas diapazons VCO problēmu | | |
|
| Paldies par visām Jūsu atsauksmes ...
Bet es vēl nezinu, kā, lai iegūtu vairāk konstante Kvco. Tiesības tagad Kvco augstā joslā (~ 4GHz) ir gandrīz 1,7 reizes Kvco zemā joslā (~ 3GHz).
Hi IICCEE, man nav gluži saprast, ko jūs domājāt. Vai jūs varētu izskaidrot jēdzienu mazliet vairāk? Labais tagad es esmu novietošana pāri back-to-back varactor starp cross savienots BJT-C smalko tuning.
Bez tam, pastāv kaut ko es jāizskata vienlaikus deigning tiem buferšķīduma (emitētājs sekotājs)? Es tikai zināt Man pārbaudīt parazitāras vāciņiem.
Thanks again! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
IICCEE
Pievienojies: 24 Dec 2001 Ziņojumi: 233 Pateicoties: 2
| 11 Apr 2004 9:24 plašs noskaņošanas diapazons VCO problēmu | | |
|
| i, nozīmē ne tikai let varactor starp cross savienots BJT-C precīzi, bet arī copuled no BJT-E.and izmanto vairāk nekā divas varactor. (piemēram, mini ķēdēm produkta)
un arī jūs varat, izmantojot ADS dizainers guide to darīt, un izteikt dažus modificēt jums pieteikumu. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
VSWR
| 11 Apr 2004 22:20 Re: plašu noskaņošanas diapazons VCO problēmu | | |
|
| Jūsu VCO ir noregulēti vairāk nekā par 23% frekvenču diapazonā (800 MHz/3.5 GHz). Maiņa VCO jutība Kvco par 1,7 nav neparasts tik lielu biežums tuning diapazonā. Un izmaiņas izejas jauda, kā oscilators Q izmaiņas laikā tuning. Kurš varacor diode jūs lietojat? Cik liela maiņa tuning spriegums ir nepieciešams 800 MHz tuning? Kas ir izmaiņas izejas jauda? |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
gggould
| 11 Apr 2004 23:57 Re: plašu noskaņošanas diapazons VCO problēmu | | |
|
| Thank you, IICCEE. Tagad es saņēmu to.
Es lietoju NMOS in N_well varactor ar 0,3 ~ 2.5V Vtune. "VCO" (ne buffer) izlaide mainās no ,4 Vpp lai ,7 Vpp.
Saprasties, tad Kvco izmaiņas ir tiešām liels galvassāpes man. Kā es varu dizains cilpa filtru, lai kompensētu Kvco variantu. Bez tam, - 20% varactor process variācija (kas izraisa aptuveni 300MHz maiņās) arī mīzt mani ... |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
uzpūtīgs
Pievienojies: 19 jūlijs 2002 Ziņojumi: 4788 Pateicoties: 310 Location: Middle Earth
| 12 Apr 2004 0:37 Re: plašu noskaņošanas diapazons VCO problēmu | | |
|
| | Runājot par tuning jutīgums iet jums ir divas izvēles iespējas. Viens ir padarīt loop parametri pietiekami plaša, lai stabils ar visām vērtībām. Pārējās ir veikt kompensācijas ķēde, kas pazemina vai paaugstina cilpa iegūt pie zema vai augsta beigām. To var izdarīt ar spriegumu dalītāju ar sērija diodes un rezistori ar pārmija ceļu. To var arī izdarīt ar diode-rezistors tīkli atsauksmes par op amp. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
Google AdSense

| 12 Apr 2004 0:37 Ads | | |
|
|
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
lijulia