| Author | Message |
|---|
Sphinx
Joined: 25 janvāris 2002 Posts: 1069 Palīdzēja: 28 Atrašanās vieta: Ēģipte
| Februāris 21, 2004 17:51 Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Čau,
Ko jūs izmantojat?
Thanx Sphinx |
|
| Back to top | |
 |
FoxyRick
| Februāris 21, 2004 18:06 | | |
|
| Man patīk Delphi, ja tikai tāpēc, ka tas bija * neesi * raksta M $.
Es esmu mēģinājis visas trīs un atrast Delphi visvairāk ir izmantojama, lai gan es esmu C / C (Borland) programmer for anything * neesi * nepieciešams daudz logu GUI.
Esmu izstrādāts tikai dažas ekskluzīvs iepakojumiem Delphi gan, varbūt par gada kopējo darbu. Es esmu darījusi daudz daudz C / C uz citām sistēmām.
Urravas, FoxyRick. |
|
| Back to top | |
 |
toxadi
| Februāris 21, 2004 18:32 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Tas ir atkarīgs no tā, ko vēlaties darīt. Prasības būtu jānosaka instruments, kas jāizmanto. Vienkāršām maziem projektiem VB ir ideāls, bet, kad tā kļūst lielākiem un sarežģītākiem, Delphi ir viens. C ir labāk tomēr, ja nav nopietna saskarne ir vajadzīga un ir daudz datu apstrādi, kas ir jādara.
Sveicieni, toxadi |
|
| Back to top | |
 |
AlundrA
Joined: 03 Feb 2003 Posts: 9 Atrašanās vieta: Ankara Turkiye
| Februāris 21, 2004 19:05 | | |
|
| Vai jūs kādreiz domājat izmantojot Python. Tas ir ļoti noderīgi un tik viegli kods. Jūs varat izstrādāt projektus, ļoti ātri, jo tas ir ļoti augsta līmeņa valoda un tāpēc, ka tas ir open source ir tik daudz izstrādātāji un ir gatavi izmantot kodus. Jūs varat izmantot esošos c bibliotēkas ar to. un tā ir bezmaksas! W * w.python.org |
|
| Back to top | |
 |
yodathegreat
| Februāris 21, 2004 20:23 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Čau,
Delphi ir labāks par labāku un labāku, sir ...
Ar laba vēlējumiem |
|
| Back to top | |
 |
saltlake
| Februāris 21, 2004 22:01 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| un ... Ko jūs domājat par C Builder?
Es domāju, ka tas ir lieliski. Bet man vēl nav izveidotas profesionālai lietošanai. |
|
| Back to top | |
 |
ego
| Februāris 21, 2004 23:13 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Es domāju, ka Visual C ir labāks par citiem, jo jaudas C language.You jāsāk ar VC . Citās valodās ir tikai trash! Pascal nav inženierijas valodu. |
|
| Back to top | |
 |
sawaak
| Februāris 21, 2004 23:22 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Čau, pārliecināts, C ir valoda inženieris. nav šaubu par to.  cik kompilators tas attiecas, u var izvēlēties to saskaņā ar jūsu prasībām.
pateicība sawaak |
|
| Back to top | |
 |
FoxyRick
| Februāris 22, 2004 0:09 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Oh, ja jūs vēlaties inženierzinātnes valodas lietošanu LISP. Jodrell banka (BIG radio teleskopu in UK) darbojas uz LISP, galu galā. Aizmirstiet C -- 
Bet GUI valodu uz Windows, LISP vienkārši sucks. Delphi ir labākā vispārējā Windows GUI programmas, uzrakstiet savu nekustamo back-end tehnikas stuff in C , un kontrolēt savu radio teleskopiem ar LISP.
Urravas, FoxyRick. |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| Februāris 22, 2004 0:09 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
jetal
Joined: 20 aprīlis 2002 Posts: 19 Atrašanās vieta: Austrālija
| Februāris 22, 2004 0:19 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Citi ir teikuši, tas ir atkarīgs no pieteikumu, kā arī citi jautājumi, piemēram, kods, pārnesamība, kā arī daudz laika jūs vēlaties tērēt mācībām.
Borland's instrumenti ir viegli lietot un spēcīgs. Es, protams, atrast viņiem daudz vieglāk, nekā Microsoft rīkus.
Ja jūsu projekts ir nepieciešams aparatūras interfeisiem, C ir veids, kā aiziet - vairums, ja ne visi ražotāji sūtīs piemēram pirmkodu C . Ja tai ir daudz GUI strādā uz Windows, tad Delphi ir labs risinājums. Kad jūs izvēlaties Borland jūs varat apvienot divus diezgan viegli. Tiešām GUI daļa Celtnieks (Visual Component Library vai VCL) faktiski uzrakstīts Delphi.
Ja jūs vēlaties ostas savu pieteikumu uz Linux, tad Kylix var izmantot lielāko daļu kodu jūs rakstījāt gan Delphi un C (izņemot Win32 īpašās funkcijas - protams).
Mācīšanās līkne ir stāvāka un garāka nekā VB gan C Builder un Delfi (un Kylix - Linux versija divas kopā).
Bet pie beigām atlīdzība tiks pamatotu laiku. C ir izveidota un ANSI standartizētu, izmēģinātas un pārbaudītas Professional Language, kas pieejami tikai par jebkuru operētājsistēmu jūs var nosaukt (Windows, Linux, Unix, Mac utt), un Jūs varat būt gandrīz droši, ka būs C kompilators par jebkādiem turpmākiem OS - tu nevari iet tālu nav kārtībā ar to.
VB ir viens izgatavotājs (MS), viena OS (Windows) valodā. Ja viss, kas Jums kādreiz vēlaties darīt, ir izveidot nelielu pieteikumu, lai darbotos ar Windows - tad VB varētu būt jums. |
|
| Back to top | |
 |
wfang
| Februāris 23, 2004 5:48 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| | Es izmantoju Delphi ātrai prototipu dev un mazo projektu. Bet produkts vc ir labāka izvēle. |
|
| Back to top | |
 |
yodathegreat
| Februāris 23, 2004 5:56 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Hi All,
I use VC (ar C) devellopment of Drivers USB vai PCI, Jo DDK ir "C", un es drīkstu DLL in C, Un visu pārējo piemērošanas Delphi.
Delphi have Better Code. ātrāk mazākais. Un ļoti ļoti ātri, lai padarītu Dev ...
C nav valoda inženieris ... C ir valoda datu bāzes pieteikums vai iesācējs ...
OK "C", bet jums ir uzrakstīt labu kods ..
Best regards YodaTheGreat |
|
| Back to top | |
 |
Antharax
| Februāris 23, 2004 8:52 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Es domāju, ka tas viss ir atkarīgs no uzdevuma un mērķa platformas. piem. * Ja jums ir nepieciešams vienkāršs gui uz Windows sistēmas un priekšpusē uz datu bāzi, jūs, iespējams, izmanto Visual Basic. * Ja vēlaties rakstīt normālu pieteikumu (ar dažiem sarežģītības), varat izvēlēties, kādu valodu vēlaties, un jūs zināt labāk (Visual C , Delphi, Python, Java, ...) Ikviena valoda ir viņa labas un sliktas lietas. * Ja jūs rakstāt stuff tuvu aparatūru jūs, iespējams izmantot C / C * Ja jūs rakstāt programmatūra, kas ir ērti lietojama ar citiem OSses jums būtu iespējams izmantot java (lai gan citi langagues ir pārvedamības līmenis arī (atkarībā no summas os konkrētu lietu u izmantošana) * Ja jūs rakstāt iegultā programmatūra, iespējams, tu izmanto C (ar dažiem montētājs) un mēģina rakstīt tik daudz, ansi C, kā iespējams pārnesamības problēmas (jūs nevēlaties būt pārāk atkarīga no UC pārdevēja!)
Antharax |
|
| Back to top | |
 |
acs
| Februāris 27, 2004 12:52 | | |
|
| Es lietoju. NET tagad ... for. NET VC #. NET VC.NET VC . NET VJ #. NET vai VB.NET meklēt pats man .... Tas atkarīgs no tā, ko tu vēlies to ....
Delphi ir windows PASCAL OOP. |
|
| Back to top | |
 |
sachin_chatekar
| Februāris 27, 2004 13:04 | | |
|
| Es domāju, ka jums vajadzētu paturēt secību valodām kā pulcēšanās, C, C , VC , Delphi, VB
Vairāk closeyou ir aparatūru, jo vairāk jūs doties uz pulcēšanās pusē secība, un jo vairāk jūs iet tuvu lietotāju, jo vairāk jūs doties VB pusē secību. Pēc tam Jūs varētu būt Jūsu pārnesamību jautājumus (gan H / W un OS), jūsu zināšanas par valodu un lieluma savu valodu un vissvarīgākais laiks jums ir ieguvuši rokās, lai pabeigtu projektu |
|
| Back to top | |
 |
jhonny_yang
| Februāris 27, 2004 14:25 Atkarīgs | | |
|
| Atkarīgs no visas savas vēlmes un savu pieredzi ...
Ja jums iet viegli doties kopā ar VB, ja vēlaties daudz spēcīgu izvēlēties Delphi, un, ja jūs vēlaties jaudīgu un lielu atbalstu, izmantojot Vc .
Atkarīgi no jūsu prasmes, ja VB programmētājs tikai pamēģiniet izmantot VB, lai atrisinātu jūsu problēmu nav nepieciešams mācīties Delphi, lai atrisinātu jūsu problēmu VB. Lietojiet tikai viena, un veic visus jūsu prāta, algoritmu un prasme savu pieteikumu
THX |
|
| Back to top | |
 |
joebazoka
Joined: 17 maijs 2001 Posts: 109 Palīdzēja: 1 Atrašanās vieta: Argentīna
| Februāris 27, 2004 16:14 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| | In paste man izmantot Visual Basic. Tas ir labi vienkārši lietojumiem. Now I `m, izmantojot Borland Builder. Šī ir labvēlīga vide, piemēram, Visual Basic. Es domāju, ka. NET ir ļoti spēcīgs un vienkāršs, bet kodā ir smags, jo dažos vārdos. NET pieteikums ir tikai par jaunu mašīnu ar daudz atmiņas un cietā diska. Tas nav piemērots attiecībā uz vecajām mašīnām ar sliktu recurses (tāpat kā visām Microsoft pieteikumi). Sveicieni. |
|
| Back to top | |
 |
kļava
| 29 februāris 2004 5:17 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| | Visual C ir labāks par citiem |
|
| Back to top | |
 |
shariat
| Februāris 29, 2004 15:31 | | |
|
| | Tas nav depent jūsu pieteikumu. Izmantot Delphi un laimē laiku. nelietot vb. bet izmanto vb.net un zina delphi.net tiek atbrīvots, un ir ļoti labs. Es to visu es gribēju līdz šim ar Delphi, vienkārši pieteikumi, kā wel kā pieteikumi, kas izmanto aparatūru. |
|
| Back to top | |
 |
Avra
Joined: 22 oktobris 2001 Posts: 28 Atrašanās vieta: Serbija
| Marts 18, 2004 3:41 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Delphi.
Jums nekad nebūs ActiveX piegādāt ar avotu. VCLs Delphi gandrīz visi ir ar avotu.
Avra |
|
| Back to top | |
 |
Analyzer
| 18 marts 2004 20:58 Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Čau,
Es iesaku VC lietotāju izmēģināt Borland C Builder.Less buggy un ļoti viegli jaunattīstības tool.I kā plānojumu BCB!
Analyzer. |
|
| Back to top | |
 |
ben123
| 18 marts 2004 22:19 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Es, izmantojot visas no tām laiku pa laikam.
1. what do you know? 2. Ko jūs vēlaties darīt 3. cik daudz laiks, lai iemācītos valodu un plānošanas vidē 4. cik daudz laika, lai attīstītu nepieciešams piemērot 5. kuras platformas Jūs lietojat 6. kas platformu var tu izmantot funkciju 7. cik daudz naudas jūs varat izlietoti (valoda rīki, grāmatas, protams, un, protams, laiks) 8. jūs darīt visu darbu sev? 9. jūs vēlaties būt profesionāla programmētāja? un tā tālāk ...
Labākais līdzeklis, valodu izmaiņas projektam atsevišķi. ikviens ir tā paša priekšrocības.
Piemēram, ja jūs tagad vb varat izmantot VBA viegli. tas nozīmē birojs macros, asp, vbs, AutoCAD makro ...
mūsdienās visi dodas uz tīmekļa progr. varbūt iezīme mūsu klasiskā piemērošanas veidu mirs! vai jāmaina |
|
| Back to top | |
 |
Franci
| Marts 19, 2004 0:14 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Čau, Ar personālu, es gribētu Borland kompilatori, kas daudz Visual attīstību, tāpat kā konsole, tie ir viegli strādāt, un viņi līdzīgi performace. Delphi! |
|
| Back to top | |
 |
wisely77
| Marts 19, 2004 2:27 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| čau,
Man bija mēģināt vb, mk un Delphi. Nu es izmantot trīs no viņiem dažādās lietojumu.
vb ir ļoti portatīvo script / programmēšanas valodu M $ vidē. I use to M $ Office makro, lapā.
uz izpildāmās lietojumprogrammas, i lietot Delphi, tā vienkārši un var būt pārnēsājamas Linux izmantojot kylix. mazāks izmērs, eazy, ātri un spēcīgi.
par VC, pamatā tikai uz dll attīstību, jo tā ir dzimtā valoda sistēmas failu.
gudri |
|
| Back to top | |
 |
kidiotb
| 19 marts 2004 17:02 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Čau,
Visual C ir labākais cos tā ieguva pilnvaras C . Arī MFC tiek uzskatīts par vienu no labākajiem, kaut arī tās ir grūti learn.For vienkāršāka pieteikumu VB ir labs, lai tās pūlēm programming.I priekšroku VC Es neesmu iepazinies ar Delphi tā nav komentāru. |
|
| Back to top | |
 |
nosama
| 19 marts 2004 23:13 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Čau,
Visual C ir labākais |
|
| Back to top | |
 |
sddkk
| Marts 20, 2004 3:16 Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Čau! Es domāju, ka Visual C ir labākais saskarnes ar perifērās. Darbs ar ostām VC nav pārāk sarežģīta. Visual C (tieši C) ir pamata, VB vai Delphi atkārtota VC's resuoce (dll, com ..)-Es domāju |
|
| Back to top | |
 |
Analyzer
| 20 marts 2004 11:07 What is the better Visual Basic, Visual C or Delphi ? | | |
|
| Starp citu,
Es gribētu pievienot something.When es vēlos izteikt dažas "detaļas", es varētu viegli atrast piemērotas detaļas uz manu Borland c builder.And Borland ir ļoti nopietna intereškopas, es varu lūgt / atrast visu problēmu risināšanai.
Analyzer |
|
| Back to top | |
 |
Taro
| 29 marts 2004 21:29 Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| | Es domāju, ka Visual C ir labāks, ja jūs vēlaties, lai programma, kuru īsteno saskaņā ar Windows OS. |
|
| Back to top | |
 |
xxtigerxx
Joined: 05 Jun 2001 Posts: 240 Palīdzēja: 5 Atrašanās vieta: Grieķija
| 29 marts 2004 22:50 Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi? | | |
|
| Es domāju, ka labākais ir Visual C , jo visi os tika uzcelta šajos platformas WinXP, Linux ...
Visual Basic ir iesācējiem ...... |
|
| Back to top | |
 |