Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi?

Goto page 1, 2, 3 Next
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PC Programmēšana un saskarnes -> Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi?
Author Message
Sphinx

Palīdzēja: 28
Atrašanās vieta: Ēģipte

Post Februāris 21, 2004 17:51

Čau,

Ko jūs izmantojat?

Thanx
Sphinx
Back to top
FoxyRick

Palīdzēja: 35

Post Februāris 21, 2004 18:06

Man patīk Delphi, ja tikai tāpēc, ka tas bija * neesi * raksta M $.

Es esmu mēģinājis visas trīs un atrast Delphi visvairāk ir izmantojama, lai gan es esmu C / C (Borland) programmer for anything * neesi * nepieciešams daudz logu GUI.

Esmu izstrādāts tikai dažas ekskluzīvs iepakojumiem Delphi gan, varbūt par gada kopējo darbu. Es esmu darījusi daudz daudz C / C uz citām sistēmām.

Urravas,
FoxyRick.
Back to top
toxadi

Atrašanās vieta: Grieķija

Post Februāris 21, 2004 18:32

Re: Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi?

Tas ir atkarīgs no tā, ko vēlaties darīt. Prasības būtu jānosaka instruments, kas jāizmanto.
Vienkāršām maziem projektiem VB ir ideāls, bet, kad tā kļūst lielākiem un sarežģītākiem, Delphi ir viens.
C ir labāk tomēr, ja nav nopietna saskarne ir vajadzīga un ir daudz datu apstrādi, kas ir jādara.

Sveicieni,
toxadi
Back to top
AlundrA

Atrašanās vieta: Ankara Turkiye

Post Februāris 21, 2004 19:05

Vai jūs kādreiz domājat izmantojot Python. Tas ir ļoti noderīgi un tik viegli kods. Jūs varat izstrādāt projektus, ļoti ātri, jo tas ir ļoti augsta līmeņa valoda un tāpēc, ka tas ir open source ir tik daudz izstrādātāji un ir gatavi izmantot kodus. Jūs varat izmantot esošos c bibliotēkas ar to. un tā ir bezmaksas!
W * w.python.org
Back to top
yodathegreat

Palīdzēja: 1

Post Februāris 21, 2004 20:23

Čau,

Delphi ir labāks par labāku un labāku, sir ...

Ar laba vēlējumiem
Back to top
saltlake

Post Februāris 21, 2004 22:01

un ... Ko jūs domājat par C Builder?

Es domāju, ka tas ir lieliski. Bet man vēl nav izveidotas profesionālai lietošanai.
Back to top
ego

Post Februāris 21, 2004 23:13

Es domāju, ka Visual C ir labāks par citiem, jo jaudas C language.You jāsāk ar VC . Citās valodās ir tikai trash!
Pascal nav inženierijas valodu.
Back to top
sawaak

Palīdzēja: 4

Post Februāris 21, 2004 23:22

Čau,
pārliecināts, C ir valoda inženieris. nav šaubu par to. Ļauns, velnišķīgs
cik kompilators tas attiecas, u var izvēlēties to saskaņā ar jūsu prasībām.

pateicība
sawaak
Back to top
FoxyRick

Palīdzēja: 35

Post Februāris 22, 2004 0:09

Oh, ja jūs vēlaties inženierzinātnes valodas lietošanu LISP. Jodrell banka (BIG radio teleskopu in UK) darbojas uz LISP, galu galā. Aizmirstiet C -- Rolling Eyes

Bet GUI valodu uz Windows, LISP vienkārši sucks. Delphi ir labākā vispārējā Windows GUI programmas, uzrakstiet savu nekustamo back-end tehnikas stuff in C , un kontrolēt savu radio teleskopiem ar LISP.

Urravas,
FoxyRick.
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post Februāris 22, 2004 0:09

Ads

Back to top
jetal

Atrašanās vieta: Austrālija

Post Februāris 22, 2004 0:19

Citi ir teikuši, tas ir atkarīgs no pieteikumu, kā arī citi jautājumi, piemēram, kods, pārnesamība, kā arī daudz laika jūs vēlaties tērēt mācībām.

Borland's instrumenti ir viegli lietot un spēcīgs. Es, protams, atrast viņiem daudz vieglāk, nekā Microsoft rīkus.

Ja jūsu projekts ir nepieciešams aparatūras interfeisiem, C ir veids, kā aiziet - vairums, ja ne visi ražotāji sūtīs piemēram pirmkodu C . Ja tai ir daudz GUI strādā uz Windows, tad Delphi ir labs risinājums. Kad jūs izvēlaties Borland jūs varat apvienot divus diezgan viegli. Tiešām GUI daļa Celtnieks (Visual Component Library vai VCL) faktiski uzrakstīts Delphi.

Ja jūs vēlaties ostas savu pieteikumu uz Linux, tad Kylix var izmantot lielāko daļu kodu jūs rakstījāt gan Delphi un C (izņemot Win32 īpašās funkcijas - protams).

Mācīšanās līkne ir stāvāka un garāka nekā VB gan C Builder un Delfi (un Kylix - Linux versija divas kopā).

Bet pie beigām atlīdzība tiks pamatotu laiku. C ir izveidota un ANSI standartizētu, izmēģinātas un pārbaudītas Professional Language, kas pieejami tikai par jebkuru operētājsistēmu jūs var nosaukt (Windows, Linux, Unix, Mac utt), un Jūs varat būt gandrīz droši, ka būs C kompilators par jebkādiem turpmākiem OS - tu nevari iet tālu nav kārtībā ar to.

VB ir viens izgatavotājs (MS), viena OS (Windows) valodā. Ja viss, kas Jums kādreiz vēlaties darīt, ir izveidot nelielu pieteikumu, lai darbotos ar Windows - tad VB varētu būt jums.
Back to top
wfang

Post Februāris 23, 2004 5:48

Es izmantoju Delphi ātrai prototipu dev un mazo projektu. Bet produkts vc ir labāka izvēle.
Back to top
yodathegreat

Post Februāris 23, 2004 5:56

Hi All,

I use VC (ar C) devellopment of Drivers USB vai PCI,
Jo DDK ir "C", un es drīkstu DLL in C,
Un visu pārējo piemērošanas Delphi.

Delphi have Better Code.
ātrāk mazākais.
Un ļoti ļoti ātri, lai padarītu Dev ...

C nav valoda inženieris ...
C ir valoda datu bāzes pieteikums vai iesācējs ...

OK "C", bet jums ir uzrakstīt labu kods ..

Best regards YodaTheGreat
Back to top
Antharax

Palīdzēja: 13

Post Februāris 23, 2004 8:52

Es domāju, ka tas viss ir atkarīgs no uzdevuma un mērķa platformas.
piem.
* Ja jums ir nepieciešams vienkāršs gui uz Windows sistēmas un priekšpusē uz datu bāzi, jūs, iespējams, izmanto Visual Basic.
* Ja vēlaties rakstīt normālu pieteikumu (ar dažiem sarežģītības), varat izvēlēties, kādu valodu vēlaties, un jūs zināt labāk (Visual C , Delphi, Python, Java, ...) Ikviena valoda ir viņa labas un sliktas lietas.
* Ja jūs rakstāt stuff tuvu aparatūru jūs, iespējams izmantot C / C
* Ja jūs rakstāt programmatūra, kas ir ērti lietojama ar citiem OSses jums būtu iespējams izmantot java (lai gan citi langagues ir pārvedamības līmenis arī (atkarībā no summas os konkrētu lietu u izmantošana)
* Ja jūs rakstāt iegultā programmatūra, iespējams, tu izmanto C (ar dažiem montētājs) un mēģina rakstīt tik daudz, ansi C, kā iespējams pārnesamības problēmas (jūs nevēlaties būt pārāk atkarīga no UC pārdevēja!)

Antharax
Back to top
acs

Post Februāris 27, 2004 12:52

Es lietoju. NET tagad ...
for. NET
VC #. NET VC.NET VC . NET VJ #. NET vai VB.NET meklēt pats man ....
Tas atkarīgs no tā, ko tu vēlies to ....

Delphi ir windows PASCAL OOP.
Back to top
sachin_chatekar

Post Februāris 27, 2004 13:04

Es domāju, ka jums vajadzētu paturēt secību valodām kā pulcēšanās, C, C , VC , Delphi, VB

Vairāk closeyou ir aparatūru, jo vairāk jūs doties uz pulcēšanās pusē secība, un jo vairāk jūs iet tuvu lietotāju, jo vairāk jūs doties VB pusē secību.
Pēc tam Jūs varētu būt Jūsu pārnesamību jautājumus (gan H / W un OS), jūsu zināšanas par valodu un lieluma savu valodu un vissvarīgākais laiks jums ir ieguvuši rokās, lai pabeigtu projektu
Back to top
jhonny_yang

Post Februāris 27, 2004 14:25

Atkarīgs

Atkarīgs no visas savas vēlmes un savu pieredzi ...

Ja jums iet viegli doties kopā ar VB, ja vēlaties daudz spēcīgu izvēlēties Delphi, un, ja jūs vēlaties jaudīgu un lielu atbalstu, izmantojot Vc .

Atkarīgi no jūsu prasmes, ja VB programmētājs tikai pamēģiniet izmantot VB, lai atrisinātu jūsu problēmu nav nepieciešams mācīties Delphi, lai atrisinātu jūsu problēmu VB. Lietojiet tikai viena, un veic visus jūsu prāta, algoritmu un prasme savu pieteikumu

THX
Back to top
joebazoka

Atrašanās vieta: Argentīna

Post Februāris 27, 2004 16:14

In paste man izmantot Visual Basic. Tas ir labi vienkārši lietojumiem. Now I `m, izmantojot Borland Builder. Šī ir labvēlīga vide, piemēram, Visual Basic. Es domāju, ka. NET ir ļoti spēcīgs un vienkāršs, bet kodā ir smags, jo dažos vārdos. NET pieteikums ir tikai par jaunu mašīnu ar daudz atmiņas un cietā diska. Tas nav piemērots attiecībā uz vecajām mašīnām ar sliktu recurses (tāpat kā visām Microsoft pieteikumi). Sveicieni.
Back to top
kļava

Post 29 februāris 2004 5:17

Visual C ir labāks par citiem
Back to top
shariat

Post Februāris 29, 2004 15:31

Tas nav depent jūsu pieteikumu. Izmantot Delphi un laimē laiku. nelietot vb. bet izmanto vb.net un zina delphi.net tiek atbrīvots, un ir ļoti labs. Es to visu es gribēju līdz šim ar Delphi, vienkārši pieteikumi, kā wel kā pieteikumi, kas izmanto aparatūru.
Back to top
Avra

Atrašanās vieta: Serbija

Post Marts 18, 2004 3:41

Delphi.

Jums nekad nebūs ActiveX piegādāt ar avotu. VCLs Delphi gandrīz visi ir ar avotu.

Avra
Back to top
Analyzer

Post 18 marts 2004 20:58

Čau,

Es iesaku VC lietotāju izmēģināt Borland C Builder.Less buggy un ļoti viegli jaunattīstības tool.I kā plānojumu BCB!

Analyzer.
Back to top
ben123

Post 18 marts 2004 22:19

Es, izmantojot visas no tām laiku pa laikam.

1. what do you know?
2. Ko jūs vēlaties darīt
3. cik daudz laiks, lai iemācītos valodu un plānošanas vidē
4. cik daudz laika, lai attīstītu nepieciešams piemērot
5. kuras platformas Jūs lietojat
6. kas platformu var tu izmantot funkciju
7. cik daudz naudas jūs varat izlietoti (valoda rīki, grāmatas, protams, un, protams, laiks)
8. jūs darīt visu darbu sev?
9. jūs vēlaties būt profesionāla programmētāja?
un tā tālāk ...

Labākais līdzeklis, valodu izmaiņas projektam atsevišķi.
ikviens ir tā paša priekšrocības.

Piemēram, ja jūs tagad vb varat izmantot VBA viegli. tas nozīmē birojs macros, asp, vbs, AutoCAD makro ...

mūsdienās visi dodas uz tīmekļa progr. varbūt iezīme mūsu klasiskā piemērošanas veidu mirs! vai jāmaina
Back to top
Franci

Atrašanās vieta: Argentīna

Post Marts 19, 2004 0:14

Čau,
Ar personālu, es gribētu Borland kompilatori, kas daudz Visual attīstību, tāpat kā konsole, tie ir viegli strādāt, un viņi līdzīgi performace.
Delphi!
Back to top
wisely77

Post Marts 19, 2004 2:27

čau,

Man bija mēģināt vb, mk un Delphi. Nu es izmantot trīs no viņiem dažādās lietojumu.

vb ir ļoti portatīvo script / programmēšanas valodu M $ vidē. I use to M $ Office makro, lapā.

uz izpildāmās lietojumprogrammas, i lietot Delphi, tā vienkārši un var būt pārnēsājamas Linux Smaids izmantojot kylix. mazāks izmērs, eazy, ātri un spēcīgi.

par VC, pamatā tikai uz dll attīstību, jo tā ir dzimtā valoda sistēmas failu.

gudri
Back to top
kidiotb

Post 19 marts 2004 17:02

Čau,

Visual C ir labākais cos tā ieguva pilnvaras C . Arī MFC tiek uzskatīts par vienu no labākajiem, kaut arī tās ir grūti learn.For vienkāršāka pieteikumu VB ir labs, lai tās pūlēm programming.I priekšroku VC
Es neesmu iepazinies ar Delphi tā nav komentāru.
Back to top
nosama

Post 19 marts 2004 23:13

Čau,

Visual C ir labākais
Back to top
sddkk

Post Marts 20, 2004 3:16

Čau!
Es domāju, ka Visual C ir labākais saskarnes ar perifērās. Darbs ar ostām
VC nav pārāk sarežģīta. Visual C (tieši C) ir pamata, VB vai Delphi atkārtota VC's resuoce (dll, com ..)-Es domāju
Back to top
Analyzer

Post 20 marts 2004 11:07

What is the better Visual Basic, Visual C or Delphi ?

Starp citu,

Es gribētu pievienot something.When es vēlos izteikt dažas "detaļas", es varētu viegli atrast piemērotas detaļas uz manu Borland c builder.And Borland ir ļoti nopietna intereškopas, es varu lūgt / atrast visu problēmu risināšanai.

Analyzer
Back to top
Taro

Palīdzēja: 3

Post 29 marts 2004 21:29

Es domāju, ka Visual C ir labāks, ja jūs vēlaties, lai programma, kuru īsteno saskaņā ar Windows OS.
Back to top
xxtigerxx

Palīdzēja: 5
Atrašanās vieta: Grieķija

Post 29 marts 2004 22:50

Es domāju, ka labākais ir Visual C , jo visi os tika uzcelta šajos platformas WinXP, Linux ...

Visual Basic ir iesācējiem ......
Back to top
Teksts arābu valodā Teksts bulgāru valodā Catalan versija Teksts čehu valodā Teksts dāņu valodā Teksts vācu valodā Teksts grieķu valodā Angļu valodā Spanish version Teksts somu valodā Franču valodā Hindi versija Horvātu versija Indonēziešu valodā Italian version Ivrits versija Japāņu versija Korejiešu valodā Lithuanian version Latvian version Versija holandiešu valodā Norvēģu versija Polish version Portuguese version Teksts rumāņu valodā Krievu versija Slovak version Slovenian version Serbu versija Teksts zviedru valodā Tagalog versija Ukraiņu versija Vjetnamiešu valodā Ķīniešu valodā
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PC Programmēšana un saskarnes -> Kas ir labāks Visual Basic, Visual C vai Delphi?
Page 1 of 3

subj

text

Visi laiki norādīti GMT 1 stunda
Goto page 1, 2, 3 Next
Līdzīgiem tematiem:
kuriem viens ir labāks Visual C vai Visual Basic for (8 GUI)
Borland Delphi, C Builder vai Visual C labāko? (12)
Delphi Vs Visual Basic (8)
Visual C un Visual Basic (1)
Visual Basic 6/.net vai 2005? (11)
Visual Basic Un 8.051 (20)
displejs rpm & m / s Visual Basic (1)
Kā Resize 6 Visual Basic? (3 attēli)
Problēma Interfacin uController Lai Visual Basic (4)
Izmantojot Visual Basic on / off MCU GPIO (2)

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Atbalsti mūs | | sitemap
topic RSS