Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

Digital osciloskopa Project

Goto page 1, 2,3 ... 14,15,16Nākošais
Pāriet uz lapu:

Post new topicReply to topic EDAboard.com Forum Index -> Hobby shēmām un Mazo projektu Problēmas -> Digital osciloskopa Project
Teksts arābu valodāBulgāru versijaCatalan versijaCzech versionDāņu versijaVācu versijaGreek versionAngļu versijaSpanish versionFinnish versionFranču versijaHindi versijaCroatian versionIndonēziešu versijaItāliešu versijaHebrew versijaJapāņu versijaKorejiešu versijaLithuanian versionLatviešu versijaDutch versionNorvēģu versijaPolish versionPortuguese versionRumāņu versijaKrievu versijaSlovak versionSlovenian versionSerbu versijaZviedru versijaTagalogu versijaUkraiņu versijaVjetnamiešu versijaĶīniešu versija
Autors Message
ze_dib

Post 18 Feb 2003 14:33 Digital osciloskopa Project
tags: pc osciloskopa kuģa projekts osciloskopa projekts fpga osciloskopa osciloskopa fpga pc osciloskopa projekts usb osciloskopa projekts digitālo osciloskopa projekts

Čau

I 'm pētot iespējas digitālo osciloskopa PC, ar borta RAM, lai iegaumēt paraugus.

Man ir vairāki jautājumi:
=> Kurš autobuss ir vieglāk izmantot (cietās un vadītāju Linux / Windows): PCI, USB vai IEEE1394
=> I gan par izmantojot daudz mazu ātrumu AAS (cheapier) panākt izlases biežums Es vēlētos izmantot, tas ir labs veids, kā to izdarīt.

Kurš FPGA būtu vispiemērotākā, ka projektu SpartanII vai APEX20k

TOTO2001
Atpakaļ uz augšu
ee_freak

Pievienojies: 28 maijs 2001
Atrašanās vieta: kaut kur laika

Post 18 Feb 2003 15:48

Izmēģiniet www.bitscope.com. Tās izmantošana PIC ar CPLD.
Atpakaļ uz augšu
MADURAN

Pateicoties: 2

Post 18 Feb 2003 15:56
tags: http://www.chocbar.demon.co.uk/

http://www.chocbar.demon.co.uk/
Atpakaļ uz augšu
ze_dib

Post 18 Feb 2003 16:08

Thank daudz tiem noderīgas saites

Es domāju, ka otrais ir gandrīz par to, ko es gribētu dizains.

Es labprātāk izmantot PC SDRAM atmiņa, kas ļauj uzglabāšanu paraugu, lēts risinājums ar FPGA.

Toto2001
Atpakaļ uz augšu
dsp_

Pateicoties: 3
Atrašanās vieta: šeit ... tagad ...

Post 18 Feb 2003 16:38
tags: "laika starplikām paraugu ņemšana" tp: / / www.google.com/

hi toto
meklēt "laika starplikām paraugu ņemšana" vai "starplikām izlases ADC" par google

theres ir app piezīmi par šo jautājumu, maksims homepage
http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/384

bet varbūt tas nav labākais pieeju hobijs mērķiem
Maxim wrote:
Diemžēl, šī pieeja ir sarežģīts un rada papildu izmaksas, garš kalibrēšanu, un matemātisko analīzi.

HTH
dsp_
Atpakaļ uz augšu
ze_dib

Post 18 Feb 2003 18:25

Paldies par to, kā piemērot piezīmi.

Tas ir gandrīz par to, kas man bija domāšana.

Vai FPGA uzņemties pulksteni par ADC paraugus, es domāju, Jūsuprāt, nervozēt par Pulksteņa signāls būtu pieņemams šāda lieta

Paldies par anwers Smaids
Atpakaļ uz augšu
Hugo

Ziņojumi: 268
Pateicoties: 25

Post 19 Feb 2003 3:36
tags: mccord plus fyp zemu izmaksu osciloskopa mccord plus fyp zemu izmaksu osciloskopa mccord final_report pc osciloskopa zemas izmaksas

Šī saite var būt noderīga:

http://www.mccord.plus.com/FYP/final_report.htm

(Īstenošana ar zemu izmaksu PC balstās četrstūris kanāls reālā laika / glabāšanas osciloskopa).
Atpakaļ uz augšu
ze_dib

Post 19 Feb 2003 15:38
tags: FireWire osciloskopa fpga osciloskopa fpga balstās osciloskopa osciloskopa fpga pc osciloskopa fpga izvietoto digitālo osciloskopa osciloskopa ar fpga

Faktiski, I'not tiešām meklē zemu izmaksu osciloskopa,

Tas ir diezgan liels ātrums osciloskopa ar zemākām izmaksām, pamatojoties uz FPGA, lai ļauj konfigurējamas atlases un filtrēšanas biežumu, konfigurējamas parauga platumam un skaitam paraugu. Es esmu īpaši intrested in iespēja aparatūras digitālās apstrādes pirms glabāšanai.

Es arī plānojat izmantot datora atmiņā, lai samazinātu izmaksas datu glabāšanai.

Es nesaprotu, kas Ātrgaitas pc autobusu (PCI, USB un FireWire) ir easist īstenot (ar čipu vai fpga), un cheapier.

Šeit ir

Toto2001
Atpakaļ uz augšu
Gunship

Pievienojies: 31 Dec 2001
Pateicoties: 3

Post 21 Feb 2003 19:57
tags: FireWire osciloskopa fpga osciloskopa fpga balstās osciloskopa osciloskopa fpga pc osciloskopa fpga izvietoto digitālo osciloskopa osciloskopa ar fpga

toto2001 wrote:
Faktiski, I'not tiešām meklē zemu izmaksu osciloskopa,

Tas ir diezgan liels ātrums osciloskopa ar zemākām izmaksām, pamatojoties uz FPGA, lai ļauj konfigurējamas atlases un filtrēšanas biežumu, konfigurējamas parauga platumam un skaitam paraugu. Es esmu īpaši intrested in iespēja aparatūras digitālās apstrādes pirms glabāšanai.

Es arī plānojat izmantot datora atmiņā, lai samazinātu izmaksas datu glabāšanai.

Es nesaprotu, kas Ātrgaitas pc autobusu (PCI, USB un FireWire) ir easist īstenot (ar čipu vai fpga), un cheapier.

Šeit ir

Toto2001

Attiecībā uz PCI, jūs parasti iegādāties chip par saskarni vai serdi un ievieto FPGA. Tas, iespējams, jums ātrākais datu pārsūtīšanu starp jomu daļu no FPGA un datoru. Bet darot labu ātrgaitas PCI var būt sarežģīta. Turklāt, dizainparaugs nav portable. (Jums ir nepieciešams pārvietot visu PC apkārt.)

USB ir laba, jo īpaši ar USB 2.0. Tas ir ļoti labs ātrums. Jūs varat nopirkt USB mikroshēmas, kas var nākt ar visām vadītāja attīstības instrumentu jums. Dizainparaugs ir arī portable. Ja jums ir nepieciešams, lai pārvietotu darbības joma aptuveni uz citu lab, tas ir labāka izvēle.

Es nezinu, pārāk daudz par Firewire izņemot to izmanto par maz gadījumā. Galvenokārt Digital Video stuff. Es nav ieteicams šo interfeiss jomu. Nedomāju, ka tā ir kādreiz ko izmanto aprīkojumam nolūkam.

Anyway, tikai mans 2 centus. Hope that help.

Gunship
Atpakaļ uz augšu
DrShoe

Pievienojies: 16 Apr 2001
Atrašanās vieta: Nīderlande

Post 24 Feb 2003 23:36

Par AD9283BRS-100 ir AD pārveidotājs ar $ 6 klāstu, kā arī bezmaksas paraugus.

8-Bit, 50 MSPS/80 MSPS/100 MSPS ADC
Atpakaļ uz augšu
ze_dib

Post 25 Feb 2003 13:51

Paldies par visu, kas noderīgs padoms.

Man bija tagad labāk viedokli par to, kas būs projekta.

Manā flirts prātā, es meklēju PCI, taču mobilitāte ir arguments, I didn't think about.

USB 2/1.1 šķiet a beter izvēle nozīmē, ka tā ļauj būt spraudni uz PC, Mac ...
Tas tikai veikt nedaudz ilgāk, lai uzstādītu filtrus parametru un lai dubl visus datus uz datoru, bet to var vieglāk izdarīt pārāk!

Ja cilvēki ir ieinteresēti, piedaloties tā, tām "atkārtota welcome

TOTO2001
Atpakaļ uz augšu
mbyka

Pievienojies: 12 maijs 2002
Ziņojumi: 509
Pateicoties: 1

Post 01 Mar 2003 16:28

http://alternatezone.com/electronics/dsoamk3.htm

IZDEVUMS 97
August 1998
Tēma: debugging METODES

Task Manager Gandrīz Made 100, Ken Davidson, 2.
Lasītājs I / O, 6.
New Product News, 8.
Bitscope jauktas Signal Capture motoru, Norman Jackson, 12.
http://www.circuitcellar.com/library/toc.asp
Atpakaļ uz augšu
mbyka

Pievienojies: 12 maijs 2002
Ziņojumi: 509

Post 01 Mar 2003 23:43
tags: circuit_cellar http://www.vitrum.cz/snail/bitscope.htm

http://www.vitrum.cz/snail/bitscope.htm
http://www.vitrum.cz/snail/products.htm # BITSCOPE

vai ftp.circuitcellar.com 21 Anonyymoue \ ftp.circuitcellar.com \ Circuit_Cellar \ 1988 \ Issue_5
ftp.circuitcellar.com \ Circuit_Cellar \ 1992 \ Issue_25
ftp.circuitcellar.com \ Circuit_Cellar \ 1998 \ Issue_97
Atpakaļ uz augšu
Goliath

Pievienojies: 26 Mar 2002

Post 23 Mar 2003 17:46
tags: p: / / www.johann-glaser.at/projects/dso/ Johann glaser Johan glaser DSO DSO glaser Johann glaser DSO

Jums var būt arī apskatīt šo saiti

http://www.johann-glaser.at/projects/DSO/

Goliath
Atpakaļ uz augšu
RF_Router

Post 23 Mar 2003 19:16

Es domāju, ka autobusu jūsu izvēlējās būtu galvenokārt lemj jūsu atlases likmi. Kas ir maksimālais ātrums, ko vēlaties paraugs? Un tad varat doties no turienes? Just bar prātā, ka jūsu paraugu ņemšanas ātrumam jābūt vismaz 2,5 reizes vairāk, un arī jums vajadzētu pārliecināties, ka jūsu izlases nemainās. Jūs negribētu būt saistīts ar dažādu paraugu ņemšanas sistēmu, rada tas ir pārāk sarežģīti apstrādāt tā, parasti ja vēlaties pārliecināties, ka, tad jums var būt, ir sava veida bufera mehānismu starp jūsu datoru un jūsu kuģa.

Baudīt,
RF_Router
Atpakaļ uz augšu
Sobakava

Pievienojies: 27 Mar 2002
Ziņojumi: 366

Post 27 Mar 2003 9:02

Ja Jums nav nepieciešama dziļa atmiņu, tikai radīt divus video aunus
uzglabāt PAL vai NTSC attēla un aizpildiet šīs atmiņas ar grafisko
ka vēlaties displeju. (darbības joma grafiku) un radīt Standart
video signālu ar šiem datiem. Tas ir noderīgi, ja jūs nevēlaties, lai izmantotu
dators ar savu osciloskopa ....
Atpakaļ uz augšu
qinqiuer

Pievienojies: 27 Mar 2003
Ziņojumi: 3

Post 31 Mar 2003 17:05
tags: usb DSO glaser p: / / www.johann-glaser.at/projects/dso/ Johann glaser Johann glaser analog Johan glaser DSO Johann glaser DSO

Goliath wrote:

Goliath

šajā plānā ir labākais!

tāpēc, ka tas ir labs risinājums analog pirmsprocesa!

un es domāju, ka usb ir laba izvēle, bet ir sarežģīts
Atpakaļ uz augšu
ME

Pievienojies: 14 Mar 2002
Ziņojumi: 1775
Pateicoties: 11

Post 31 Mar 2003 21:38
tags: DSO shematisks p: / / www.johann-glaser.at/projects/dso/ Johann glaser Johan glaser DSO DSO glaser Johann glaser DSO

Tur ir kļūda šajā shematisks: http://www.johann-glaser.at/projects/DSO/schematic/MainSchematic.png

IIC pieturēt rezistori pie SDA un SCL jābūt saistītai ar 3.3V un 5V, kā parādīts apakšējā kreisajā stūrī, shematisks. Abas AN2131
un EEPROM ir 3.3V veidiem.
Atpakaļ uz augšu
Make_Pic

Pievienojies: 13 Apr 2002

Post 13 jūnijs 2003 21:25 2: Goliath Šī saite nav avoti FPGA
tags: DSO fpga fpga DSO fpga DSO projekts DSO fpga DSO fpga projekts p: / / www.johann-glaser.at/projects/dso/ Johann glaser

Citāts:

Goliath

Šī saite nav avoti FPGA!?
Atpakaļ uz augšu
joilen

Ziņojumi: 6

Post 15 jūnijs 2003 15:14
tags: DSO fpga fpga DSO DSO fpga DSO verilog

arī izbraukšana www.fpga4fun.com, šis puisis ir veikusi DSO izmantojot fpga, viņš šobrīd veicot apmācību par to, kā viņš to kopā ar visām verilog kods ...

A
Atpakaļ uz augšu
Make_Pic

Post 15 jūnijs 2003 16:02 stroboskopiski metode mērījumu par DSO

joilen: Tas ir labs informācijas par mani, bet
Man ir vajadzīga jebkura informācija par stroboskopiski metode mērījumu par DSO!

Last edited by Make_Pic gada 15 jūnijs 2003 17:54 labots 1 reizi kopā
Atpakaļ uz augšu
Make_Pic

Post 15 jūnijs 2003 16:06 Re: stroboskopiski metode mērījumu par DSO

Man ir vajadzīga jebkura informācija par stroboskopiski metode mērījumu par DSO! Par stroboskopiski metode ļauj izmērīt frekvencēs līdz apmēram 3 GHz.

Last edited by Make_Pic gada 15 jūnijs 2003 17:52 labots 1 reizi kopā
Atpakaļ uz augšu
xgnetto

Post 12 Sep 2003 16:59 Re: Digital osciloskopa Project

citu projektu saiti.

Confused
http://www.enetsystems.com/ ~ Lorenzo / piemērošanas joma /

baudīt!
Atpakaļ uz augšu
Sobakava

Pievienojies: 27 Mar 2002
Ziņojumi: 366

Post 13 oktobris 2003 12:29
tags: cy7c68013 circuit scenix

"Man vajag ideju par" iekustināt ""

Mana projektu, pamatojoties uz vienkāršu
FPGA / CPLD vai ātri Scenix SX FIFOs.

Ja man nav nepieciešams, lai īstenotu "pre-iekustināt", I suppose man nav uzglabāt paraugus visu laiku. Tikai iedarbinātu signālu no analogo kanālu vai ārējo sprūda kanāls ir nepieciešama, lai sāktu iegādi, "n" paraugus ar ņemšanas biežums
par "m" MPSP.

Pēc pildīšanas FIFO, I'll start USB2.0 nodošana ar
CY7C68013 (Cypress EZ-USB2 8051 IC)

Es vēlos uzzināt par iedarbināšanas ķēdē. Kā es varu darīt, ka analog veidā?

Man vajag, lai radīt impulsa no noteiktu līmeni, un noteiktiem mala (hi-to-lo vai lo-to-hi) no analogais signāls, un tad es noteikt Flip-kritiens, un atiestatiet šo Flip kritiens pēc FIFO piepildīta tāpēc es paradis saņemt atkārtoti impulsiem katram atbilstošā līmenī malu paraugu ņemšanas laikā.

Noteikšanas sliekšņa līmeni, es domāju par izmantojot DAC / digital potenciometrs. Vai, ja man tas pēc ADC, es varu izmantot 8 bitu apjoms salīdzinājumam ...

Drīkst Es esmu nepareizi. Ko jūs domājat / ieteikt?
Atpakaļ uz augšu
Aoxomox

Pievienojies: 18 jūlijs 2001

Post 15 oktobris 2003 22:51 Re: Digital osciloskopa Project

Ja jūs nevēlaties iepriekš sprūda ar uzglabātu paraugi apkārtrakstu buferšķīdums, kāpēc nav jums īstenot digitālās salīdzināt attiecībā uz atlasītajiem AD vērtību.
Ja vēlaties, lai noteiktu, piemēram, zemas un augstas pāreja jums ir pirmā jāgaida, ka AD ievades vērtība kļūst mazāka par sliekšņa līmenī. tad vari nomainīt savu sprūda impulsu. nākamajā reizē, ad vērtība kļūst vienāda ar vai lielāka par šo līmeni var iestatīt sprūda impulsu.

priekšrocības šādā veidā ir varat īstenot iedarbināšanas vienība bez papildu analogo aparatūru, kas var drift ar temperatūras ans utt.
Vēl viena priekšrocība ir varat īstenot Schmitt iedarbināšanas uzvedība, kad ar diviem neatkarīgiem līmeni augšējā un apakšējā AD vērtību. Lai īstenotu šo ar analoge jautājumiem, jums būs veidot divus DACs vai kas cits.

Hope it helps,
aOxOmOx
Atpakaļ uz augšu
phongwiroon

Post 08 Dec 2003 7:37
tags: mazs osciloskopa

mēģināt lietot gameboy mazajiem osciloskopa
Atpakaļ uz augšu
Aoxomox

Pievienojies: 18 jūlijs 2001

Post 25 Dec 2003 22:21 Re: Digital osciloskopa Project
tags: osciloskopa ievade shematisks oscilloscop ievade shematisks osciloskopa ievade attenuator shematisks

Has anyone shematisks vai principu, kas paredz osciloskopa ievade apakšpunktu??

galvenokārt ar šādiem requeirements:

- Augstas BW
- Augstas impedances
- Zems izkropļojuma
- Mazs troksnis / augstais jutīgums

Any suggestions par labu HF ievade attenuator ķēde??

Any help ir appreciated.
Atpakaļ uz augšu
martingn

Pievienojies: 31 Mar 2004

Post 13 Apr 2004 15:11 Digital osciloskopa Project

Hi cilvēkiem,

Vai kāds iet uz priekšu un veidot kaut ko?
Jebkurš interesanti dalīties??

Sveicieni,

Martin
Atpakaļ uz augšu
Cluricaun

Pievienojies: 28 Sep 2001
Ziņojumi: 904
Pateicoties: 13

Post 08 maijs 2004 18:50 Re: Digital osciloskopa Project
tags: projekta usb jomu usb jomu projektu jomu pc projektu Projekta usb jomu par pc projekta pc jomu pc jomu projektu jomu usb projekts

Čau

Man ir bitscope kopš pāris gados, un tagad es vēlētos veikt update uz saziņu starp datoru un bitscope. Tās (Bitscope) pārdot Ethernet-RS232 un vienu highspeed USB-RS232 adaptera. Es domāju, ka tās ir mazliet uz expencive pasūtīt, jāpievieno muitas nodokļu un PVN. Tāpēc es brīnums, ja ir visu projektu I var izmantot, lai saņemtu vai nu USB vai Ethernet Adapter, PIC kodu vai sch.

Vairāk informācijas šeit:

www.bitscope.net/store/?p=view&i=item 0
www.bitscope.net/store/?p=view&i=item 1

Thanks in advance jebkuram palīdzēt
Cl
Atpakaļ uz augšu
joc_06

Pievienojies: 28 Nov 2003
Pateicoties: 2

Post 25 maijs 2004 13:56 Re: Digital osciloskopa Project

martingn wrote:
Hi cilvēkiem,

Vai kāds iet uz priekšu un veidot kaut ko?
Jebkurš interesanti dalīties??

Sveicieni,

Martin

Es esmu sākot celtniecības projektu, līdzīgi ldso nākamnedēļ. Just waiting daļām brīdī, i saglabās jums atjaunošana šeit
Atpakaļ uz augšu
Post new topicReply to topic EDAboard.com Forum Index -> Hobby shēmām un Mazo projektu Problēmas -> Digital osciloskopa Project
Page 1 of 16 Laika formāts GMT 2 Hours
Goto page 1, 2,3 ... 14,15,16Nākošais
Pāriet uz lapu:

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Support mums | | sitemap
topic RSS