| Autors | Message |
|---|
PTC
Pievienojies: 23 jūlijs 2002 Posts: 5
| 12 Aug 2002 0:08 Need laiva lādētājs shematisks | | |
|
| Tāpat kā teica šo jautājumu, es būtu ļoti thankfull ikvienam, kas varētu būt par mani vai punkta mani uz shematisks par lādētāju uz 12V 35 Ah laiva akumulatoru. Avots ir 10hp piekarināmais dzinējs, kas dod ~ 9 - ~ 17 V AC strāva, mainās uz jaudas piemērots.
Thanks very much! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
shanren
Pievienojies: 12 oktobris 2001 Ziņojumi: 106
| 12 Aug 2002 4:54 | | |
|
| hi, kas jums jādara, ir: 1: vispirms, mainīt ac uz dc, var izmantot pilnu tilta reguulator, saņemt 11v-22v ap DC spriegumu; 2: ja jūs vēlaties maksas nūja ar 11v, jums ir jāmaina to uz 13.5v sprieguma (es domāju, ka galvenokārt jūsu nūja ir svina skābes viens). Jūs varat saņemt spriegumu: a sepic pārveidotāju, ot a flyback vai forward converter.maybe pašreizējo ir maz liels, tāpēc uz priekšu neitralizators ir laba izvēle; 3: jūs varat veidot pašreizējos ierobežojumus priekšu pārveidotājs ar produkciju 13,5-13.8v iekasēt jums BAT; 4: ja tas ir nedaudz diffcult par jums, ir iespējams izmantot stepdown pārveidotājs iegūt 13.5v lādētāju, bet tikai tad, var izmantot iepriekš apmēram 14-15v, ja tā ir, jūs varat apmeklēt http://www.linear.com Dažiem info visvairāk vienkārši ir tikai LM317 ar pašreizējos ierobežojumus par 1.5.a, bet tas ir slikti efektivitāti. ceru, ka tas var jums palīdzēt. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
PTC
Pievienojies: 23 jūlijs 2002 Posts: 5
| 12 Aug 2002 8:13 | | |
|
| Shanren, thank you very much for you reply. Bet es esmu nav "mājās" ar elektroniku tāpēc es uzskatu, padarot savu shēmas ir ārpus šo jautājumu. Es zinu, kā savākt jau esoša circuit, bet padarīt savas būtu pārāk daudz man (tāpat kā es teicu, es nezinu daudz par elektronika). Tātad, es ļoti daudz appreciate shēmas. Pateicība! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
Google AdSense

| 12 Aug 2002 8:13 Ads | | |
|
|
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
meax98
Pievienojies: 25 Nov 2001 Ziņojumi: 445
| 12 Aug 2002 23:48 | | |
|
| Atrast kaut ko noderīgu: a) Šis augstas efektivitātes lādētājs ātri maksas svina-skābes baterijas, un izslēdzas pie pilnas maksas. Sākumā maksa pašreizējās notiek 2 A, bet kā akumulatoru spriegums palielinās, pašreizējo samazinoties. Kad kārtējo samazinās līdz 150 mA, lādētāju automātiski slēdži ar zemāku Pludiņa spriegums, lai saglabātu no pārmaksāšanas. Kad jūs hit pilnu maksu, tranzistors QL iededzot LED, kas norāda, ka statusu.
b) Noregulē, nosakot 500 ohm rezistors, kamēr pievienots pilnībā uzlādētu akumulatoru.
c) An LM317HV regulators tiek izmantots kā strāvas ierobežots lādētāju. Ja pašreizējās caur R4 pārsniedz 0,6, QL ir neobjektīva par, ko atvelk no adj termināla no LM317 HV-zeme un samazina akumulatora maksas strāvu. Tas viens ar 6V, bet varat pielāgot rezistoru par 12V. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |