Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

Balstītas Eiropas PICKit2 no nulles

Goto page 1, 2 Nākamais
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrollers -> balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
Teksts arābu valodā Bulgāru versija Catalan versija Czech version Dāņu versija Vācu versija Greek version Angļu versija Spanish version Finnish version Franču versija Hindi versija Croatian version Indonēziešu versija Itāliešu versija Hebrew versija Japāņu versija Korejiešu versija Lithuanian version Latviešu versija Dutch version Norvēģu versija Polish version Portuguese version Rumāņu versija Krievu versija Slovak version Slovenian version Serbu versija Zviedru versija Tagalogu versija Ukraiņu versija Vjetnamiešu versija Ķīniešu versija
Autors Message
KamalS

Pievienojies: 14 Feb 2006
Pateicoties: 5

Post 08 jūnijs 2006 18:09 balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 schema pickit2 shematisks veidot pickit2 schema pickit2 pickit2 shematisks firmware pickit 2 shematisks

Mikroshēmas piedāvājis shematisks šeit:

http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en023805

No ko es vākt, ka firmware ir pieejama arī šeit.

Tātad, pirms es veidot pats, es vēlētos zināt, vai kāds ir uzbūvētas uz PICKit2 no nulles, kuri pamatojas uz šo dizains?

Arī, vai ir labāks dizains, salīdzinot ar PICKit, bet ar pašu / labāk PIC Saderība?

Iemesls whay Man jautā, ir tāpēc, ka man ir nepieciešams, lai precizētu dažas šaubas no shematisks.
Atpakaļ uz augšu
namqn

Pievienojies: 19 Feb 2006
Ziņojumi: 172
Pateicoties: 19

Post 08 jūnijs 2006 19:03 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 se google pickit 2 grupa

Čau,

Jūs varat atrast daudz informācijas par PICKit2 no šī saraksta:
[url = http://groups.google.com/group/pickit-devel] [/ url]

Tāpat, meklēt PICKit2 par mikroshēmu's USB forumā.

Urravas,
Atpakaļ uz augšu
togarha

Pateicoties: 1

Post 05 Sep 2006 14:11 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 veidot pickit2 būvēt pickit2 pickit2 būvēt veidot savu pic komplekts 2

Hi KamalS,

Vai jums izveidot savu pickit2?? Es domāju, lai izveidotu savu pickit un man ir daži jautājumi pārāk ...

sveicieni,

togarha
Atpakaļ uz augšu
rkodaira

Ziņojumi: 332
Pateicoties: 54
Atrašanās vieta: Sao Paulo - Brasil

Post 05 Sep 2006 18:55 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 18f2550 pickit2 programma 18f2550 pickit 2 programmētājs circuit 18f2550 pickit2 vadītāja pickit2 pickit2 in circuit programmētājs

Man būvētas tikai 18F2550 ar firmware, oscilatora shēmas un aizņemts rezultātā (no DC-DC pārveidotājs un komutācijas posmos un EEPROM atmiņa). I nevarēja apstiprinājuma USB ierīci ar datoru, vai ar PICKIT2 programmatūru.

Es to izmēģināju arī ar firmware no:

http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html

Bet man nebija veiksmīga, jo es nevar piešķirt USB draiveri uz programmētājs.
Atpakaļ uz augšu
vsmGuy

Pievienojies: 26 jūnijs 2006
Ziņojumi: 445
Pateicoties: 23

Post 06 Sep 2006 2:37 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 veidot pickit2 nopirkt pickit2 pickit2 nopirkt mikroshēmu icd2 le ICD 2 le

Tas ir labāk pirkt PICKit2 no mikroshēmas, kā tas ir pilnīgs attīstības platformu, un nevis vienkārši programmētājs.

Ja jūs patiešām vēlaties veidot, mēģiniet veidojot ICD2, bet nopirkt PICKit2 - tas nav ļoti dārgi.
Atpakaļ uz augšu
Buriedcode

Ziņojumi: 327
Pateicoties: 34

Post 06 Sep 2006 3:16 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tagi: t shematisks pickit 2 programmētājs shematisks pickit 2 shematisks 18f2550 shematisks mikroshēmu pickit 2 shematisks 18f2550 icsp schema

VSM puisis,

Es uzņemtos PICkit 2 programmētājs (nevis' Add-on board "), var programmu visas šīs ierīces kotētas mikroshēmā vietnē? I realizēt tas ir to, ko tā saka, bet man nebija pārliecināts, ka, ja tie runā par programmatūras pusē lietām. Ja ir iespējams programma visas ierīces uzskaitīti (visā "F" sēriju es uzskatu), izmantojot ICSP, I'll pick viena, tāpat konstatēts, ka Farnell dara to 22GBP ar dažiem bezmaksas 6-40 pin PIC's (zems end apliecības) sviešanai, kas par brīvu.

Neesat pārliecināts, vai, lai saņemtu to, vai veidot savu, bet, ka cenu es esmu spiests saņemt to, kad man bija oding izpēti ēkas vienu, es pieņemts visu USB PIC programmētāji bija dārgi, nav saprast, ka šis viens nāca tik nopelt lēti.

Par ēkas viena no nulles. Mikročips ir visas failus jums ir nepieciešams, shematisks, daļu sarakstu, firmware (par 18F2550) USB PC vadītāja vairumam Windows platformas un datoru programmatūras plānojumu. Es stājos> <šajā tuvu pasūtījumi daļās, kad konstatēts, ka mana izplatītājs faktiski pārdeva to pusi cenu manu daļas sarakstā.

Es nevēlos ļaunprātīgi tēmu, tādēļ, ja kāds ir izmantojis "PICkit 2" par daudziem dažādiem PIC's, I'd appreciate privātu ziņojumu par savu pieredzi / reviews.

Pateicība

BuriedCode.
Atpakaļ uz augšu
togarha

Pateicoties: 1

Post 07 Sep 2006 12:27 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tagi: t shematisks

Ikviens zina, ja pastāv posibility mainīt ierosinātās tranzistori ar mikročipu shēmas, lai anothers? Es nevaru iegūt šos tranzistori manā pilsētā ...

Sveicieni

togarha
Atpakaļ uz augšu
Buriedcode

Ziņojumi: 327
Pateicoties: 34

Post 08 Sep 2006 18:34 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 schema pickit2 shematisks schema pickit2 pickit 2 shematisks pickit2 shēmas pickit 2 shēmas

Čau

Citāts:
Ikviens zina, ja pastāv posibility mainīt ierosinātās tranzistori ar mikročipu shēmas, lai anothers? Es nevaru iegūt šos tranzistori manā pilsētā ...

Nu, skatoties pēc shematisks par instalācijas CD, lai tā, tas ir 3 MOSFET un 7 bipolāros tranzistori. Ņemot vērā to neizmanto / slēdzis liels daudzums pašreizējo (citēts kā 100ma max) I tihnk Jūs varētu aizstāt gandrīz jebkuru MOSFET kamēr jūs saņemsiet polarioty labi. Ir nepieciešams 2 N kanālu MOSFET's, un 1 P-kanālu. N un P ir viena mikroshēma, kas PICkit2.

Attiecībā uz bipolāros tranzistori (parastā apliecības) viņi 3 x 3094 (uz NPN) un 4 x 3096's (PNP). Ar 3094 / 6 ir vispārēji mērķi tranzistori, tāpēc gandrīz jebkuru aizstājēju var izmantot (BC108 / 9? 2N2222A?) Atkal tikpat ilgi, cik Jums gan NPN un PNP's

Labu veiksmi,

BuriedCode.
Atpakaļ uz augšu
CNC

Pievienojies: 10 Sep 2006
Ziņojumi: 2

Post 10 Sep 2006 14:14 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tagi: t icd2 le

Vai ICD2 ir labāks?
Atpakaļ uz augšu
Beowolf

Pievienojies: 19 jūnijs 2006
Ziņojumi: 135
Pateicoties: 7

Post 11 Sep 2006 19:33 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tagi: t shematisks icd2 le ICD 2 le

Tas ir programmētājs, un debugger, so, tas labāk!
Tāpat, ir jau versija šeit par šo forumu .. I plāno būvēt vienu no tuvāko nedēļu laikā, lai mēs se ...
Es šobrīd, izmantojot aizņēmusies ICD2 ...

Galvenā jautājumu Jums vajadzētu uzdot sevi ir tas, kā jūs gonna attīstīt savu projektu.

Es, pirmkārt, uzskata, ka peripherials man ir nepieciešams, izvēlēties apropriate PIC, veikt shematisks ar ICSP kontaktdakšu, rakstīt kodu, testa to simulatorā, un, ja tas ir nepieciešams, atkļūdot to ar ICD.

Izstrādājot specializētu funkciju mijiedarbībai katrs peripherial ietaupa laiku, jo pēc tam, kad jūs to attīstīt, jūs tikko ieviesīs to projektu un tā darbojas ...
Atpakaļ uz augšu
blueroomelectronics

Pievienojies: 17 Sep 2006
Ziņojumi: 1442
Pateicoties: 79
Atrašanās vieta: Toronto, Kanāda

Post 14 oktobris 2006 5:15 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 icd2 pickit2 klons ICD 2 le klons pickit2 pickit2, lai icd2 pickit2 klonus icd2 le

Par PICKIT 2 no firmware ver tikai 2 debugs vienotu PIC (turpmāk PIC16F917). An ICD2 var programmu un atkļūdot daudz vairāk attēli (jebkuru 16Fxxx ar debug, 18Fxxx, dsPIC uc)

USB par PICKIT2 ir ļoti jauki.
Attiecībā uz ICD2 klonus (tie, bez 18F4550) ir ne ātrāk vai lēnāk nekā sērijas (RS232) versija. Par 18F4550 un 16F877-20 atkļūdot (viens posms) par 10x ātrāk nekā sērijas versija (tie darbojas paralēli Master / Slave režīmā). Ja jūs vēlaties atkļūdot vienreizējas solis veids strauji ar sērijas glabāt nav atvērts pārāk daudz skatīties logiem.

Es gribētu ieteikt ICD2 vairāk nekā PICKIT2.

Here's a quick BUJ par PICKIT2 http://www.voti.nl/pickit2faq/index_1.html
Atpakaļ uz augšu
funnynypd

Ziņojumi: 821
Pateicoties: 21
Atrašanās vieta: ASV un Kanāda

Post 25 Sep 2007 21:45 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 icd2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2 pickit2 se

Personīgi, es domāju, ka PICkit2 ir daudz labāka nekā ICD2 par viegli izmantot.

Last edited by funnynypd par 04 oktobris 2007 5:27 labots 2 reizes,
Atpakaļ uz augšu
blueroomelectronics

Post 26 Sep 2007 1:52 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 icd2 le ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2

funnynypd wrote:
PICkit2, ir daudz labāka nekā ICD2.

Vai jums faktiski izmantots viens? Vai jums, salīdzinot to ar ICD2?
Atpakaļ uz augšu
folks

Pievienojies: 31 oktobris 2006
Ziņojumi: 183
Pateicoties: 18

Post 26 Sep 2007 2:01 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 icd2 le ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2

funnynypd wrote:
Tas ir arī nākotnē. Ne vairāk ICD2 crashing.

funnynypd wrote:
PICkit2, ir daudz labāka nekā ICD2.

funnynypd wrote:
Par ICD2 ir pakāpeniski pārtraukt.

Jums pateikt, ka tāpēc, ka esat ar pārdevēju Rolling Eyes

http://forum.sparkfun.com/search.php?search_author=funnynypd&sid=bf392c95a5f5d88f9ce11ae087fce3e4
http://www.mcubbs.com/bbs/forumdisplay.php?fid=52

Last edited by folks par 26 Sep 2007 6:59 labots 1 reizi kopā
Atpakaļ uz augšu
narccizzo

Pievienojies: 20 Jan 2006
Ziņojumi: 173
Pateicoties: 4

Post 26 Sep 2007 5:30 balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 starp pickit2 icd2 icd2 le ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2

Varbūt PICkit2 mazāku un prettier nekā ICD2, bet ir liela atšķirība starp PLĀNOŠANA UN PROGRAMMU debugging.

Ja kāds varētu attīstīt visu savu programmu bez debugging palīdzību, PICkit2 tā naudas sodu, es turpiniet izmantot ICD2 līdz PICkit 3 vai 4 nāk ar debugging iespēja, tad mēs centīsimies, lai mūsu pašu.

regards, narccizzo
Atpakaļ uz augšu
folks

Post 26 Sep 2007 6:38 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 icd2 vs pickit2 icd2 le ICD 2 vs pickit2 ICD 2 le icd2 le pickit2

Viņš saka, jo viņš pārdot PCB, un, protams, tas nav taisnība.
160 USD vs 35 USD

Un, starp citu, šeit ir priekšstatu par special edition ICD2, tas ir par pickit2 pakete.

Saludos Camarada Ķircina, ņirgājās

Atpakaļ uz augšu
funnynypd

Post 29 Sep 2007 8:00 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 klons pickit2 ou icd2 pickit2 schema pickit2 18f2550 pickit2 shematisks pickit2 nevaru atrast vadītāja pickit 2 programmētājs shematisks

Pārbaudiet mikroshēmu forume, ir daudz diskusiju par PICkit 2 un ICD2. Arī lūgt Xiaofan, viņš ir eksperts un var jums pastāstīt patiesību.

Mikroshēmas interneta kapteinis tikai ievietotu ziņojumu par forume par in circuit debugging spējas PICkit2 pāris dienas atpakaļ.
togarha wrote:

Man ir mainīt MMBT3904 ar MMBT2222 bez jautājums.
Runājot par MOSFET un diode, jums ir ļoti piesardzīgs, jo tās ietekmē spriegums a lot.
Beowolf wrote:
Tas ir programmētājs, un debugger, so, tas labāk!

Līdz ar to nav PICkit2 (Lūdzu, pārbaudiet jauns atbrīvo MPLAB V7.62). Un jauns sūtījums par mikroshēmu forumā.

Funkcionāli tie ir identiski (PICkit2 ir nedaudz vairāk par programmā, EEPROM, bet jūs varat ignorēt šo kā mikrokontrolleru lietotājs).

Design arhitektūras viedokļa, PICkit2 ir vienkāršāka un spēcīgs, jo tas ir izstrādāts, daudzus gadus vēlāk kā ICD2, jums pat nav vajadzīga uzstādīt USB vadītāja, kā ICD2 nepieciešama.

Un svarīgākais: tā ir daudz lētāka, un tā doesn t ir maiņas atbalstu no mikročipu. Saucošs vai Ļoti bēdīgs

Citāts:

Man ir izmantot gan,arī citas mikroshēmas vakariņas dārgi attīstības instrumenti.
ICD2 ir ok, nav liels. PICkit2 kļūst labāk un labāk. Tas mums ir jau bija redzams no mikroshēmu's atjauninājumus un interneta post. Runājot par nākotni, gan instrumentu, mēs redzēt.

Un skaistumu PICKit2 ir: tās aparatūras ir pieejama izcelsmes.
Vai kāds man reālo jaunu mikroshēmu ICD2 shematisks ir un to, ko viņi tiešām bija? Par kloniem darbā, var ikviens apgalvo, ka viņiem ir 100% identisks? Īpaši attiecībā uz tām 3.3V PIC18FJ daļas? , Ka es nezinu.

Bet ar palīdzību un atvērtā sagādātas shematisks no mikročips, lietotāji var izveidot savu PICkit2. Ja noticis noticis, lietotājs var arī atkļūdot un izsekot problēmu, izmantojot standarta shematisks, un nosaka šo jautājumu. Par iesācējs, un dažas no lietotāja,varētu būt svarīgāks par nosūtītu failed tiem atpakaļ uz mikroshēmu un gaidīt, lai nomaiņām.

Es tā atgriezties daudz ICD2 atpakaļ uz mikroshēmu, pēdējā apmaiņu tas ir augustā, diezgan brītiņa (mans priekšnieks nevēlas maksāt nākamajā dienā vai 2. dienā shipping), man ir aizņemties vienu no koledžas, lai atkļūdot un programmas mana programmatūra gandrīz veselu nedēļu. Loti laimīgs
Citāts:

Es izmantot gan. I didn't salīdzināt tos. Kāds salīdzinot tos mikroshēmu's forumā. No PICkit2 pusē, ir pat aparatūras funkciju, kas mikroshēmu paša puisis vēl nezinu, vai pārliecināts, ka to, ko tā ir paredzēta.
rkodaira wrote:
Man būvētas tikai 18F2550 ar firmware, oscilatora shēmas un aizņemts rezultātā (no DC-DC pārveidotājs un komutācijas posmos un EEPROM atmiņa). I nevarēja apstiprinājuma USB ierīci ar datoru, vai ar PICKIT2 programmatūru.
Es to izmēģināju arī ar firmware no:
http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html
Bet man nebija veiksmīga, jo es nevar piešķirt USB draiveri uz programmētājs.

1. visu, Jums nav nepieciešama PC vadītājs. Tas ir skaistumu plug and play. Way labāk nekā ICD2.
2nd, ka MPLAB vai PICKit2.4 ir firmware, kas ir to mapi, tikai atrast / aizņemties programmu toolset (piemēram, citā PICkit 2 vai ICD 2), varat atkārtoti programma ir Chipset.

Last edited by funnynypd par 04 oktobris 2007 5:43 labots 9 reizes kopā
Atpakaļ uz augšu
blueroomelectronics

Post 29 Sep 2007 15:26 balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
tags: pickit2 mikroshēmu icd2 le pickit2 10.f ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2

Par PICKit2 un ICD2 gandrīz funkcionāli identiskas. Par PICKit2 ir veikls programmētājs, bet tas atbalsta nekas lielāks nekā 18 sērija PIC. Nr 10.f mikroshēmas atbalstīja vai nu.

Lasīt atbrïvo piezīmes par Mikročipi vietā.
Atpakaļ uz augšu
contagiouseddie

Pievienojies: 10 maijs 2004
Pateicoties: 3

Post 29 Sep 2007 16:59 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 pickit2 18f2550 nopirkt pickit2 pickit2 nopirkt mikroshēmu icd2 le pickit2 programma 18f2550

PICKit2 sākās pie kā programmētājs, kad tas tika 1. ieviesti. Es atcerētos to dedzināšana, pašā 1. dienu izmantot. Bet, šobrīd tur ir daudz ierīces, kuras var programmēt un pat atkļūdot, braukšanu MPLAB lai gan dsPIC & PIC24 sērija nav spējis tikt debugged tikai yet.

ICD2 LE parasti tiek pārdots šajos seminārs notika ar mikročipu. Man tika piedāvāts šajā laikā 16-bit MCU seminārs pārdošanas at USD75, bet nekad pirkt viņiem, bet tā vietā, kas pats par PICkit2. Bet es uzminēt buying PICkit2 būtu lētāka, ja vien jūs varat saņemt PIC18F2550 bezmaksas (ja jūs zināt, ko es domāju, Smaids ).
Atpakaļ uz augšu
funnynypd

Post 29 Sep 2007 19:29 balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 mikroshēmu icd2 le pickit2 10.f ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2

blueroomelectronics wrote:
Par PICKit2 un ICD2 gandrīz funkcionāli identiskas. Par PICKit2 ir veikls programmētājs, bet tas atbalsta nekas lielāks nekā 18 sērija PIC. Nr 10.f mikroshēmas atbalstīja vai nu.
Lasīt atbrïvo piezīmes par Mikročipi vietā.

Pat mikroshēmā Real ICE neatbalsta šo 10.f mikroshēmā. Vai jums apgalvo, tā ir zemākā rīks nekā ICD2 tikai tāpēc, ka?

Tas tiks nolemts galvenokārt mikročipu tirdzniecības un engineering, mēs varam tikai ietekmēt nedaudz pa pastu "vēlas saraksts".

Tehnoloģiju viedokļa, nekas nav iespējams.

Dažos aspektu, mēs nevaram salīdzināt PICKit2 un ICD2 tādā veidā mēs salīdzinātu benzīna un dīzeļa dzinēju.

Arī galalietotājam dos savu lēmumu; tāpat ir cilvēki, kuri ir vairāk favor ar dīzeļmotoru, kā eiropieši.

Lūdzu Skatīt attachement.
Par MPLAB pašlaik ir beta atbalstu. Vēl būs nāk.

Pievienots pēc 1 minūtes:

kur ir mana attēlu? Pasta sistēma varētu būt par kļūdu.
Tomēr var redzēt no šīs saites:

ftopic273740.html

Last edited by funnynypd par 04 oktobris 2007 5:45 labots 4 reizes,
Atpakaļ uz augšu
folks

Post 30 Sep 2007 4:47 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tagi: t mikroshēmu icd2 le

ICD2 ir labākais risinājums, ja cena doesn t aprūpes
http://forum.microchip.com/tm.aspx?m=282776
Atpakaļ uz augšu
blueroomelectronics

Post 30 Sep 2007 4:52 balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
tags: pickit2 klons pickit2 ou icd2 blueroomelectronics pickit2 klons klons pickit2 icd2 le pickit2 10.f ICD 2 le

Labi summas pārskatīšanu studentiem, kas vēlas lētu bāzes programmētājs Es liekot kopā PICKit2 klons. Basic 5V dizainparaugu tikai, lai saglabātu cenu uz leju. Es esmu arī apvienojot to ar Firefly komplektu (16F88 privātskolotājs)
Par PICKit2 padara jauku lēts programmētājs ar atkļūdot atbalstu. Lai gan nav tik spēcīgs kā ICD2 ir ļoti vienkāršs, lai veiktu un atbalsta daudzus populārās 16.f & 18F attēli.

PS man bija nepareizi, ja izmantojat programmatūru PICKit2 (nav MPLAB), varat programma ar 10.f attēli

New komplekts būs Junebug
Atpakaļ uz augšu
narccizzo

Pievienojies: 20 Jan 2006
Ziņojumi: 173
Pateicoties: 4

Post 30 Sep 2007 9:30 balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
tags: pickit2 klons pickit2 ou icd2 mājās pickit2 veidot pickit2 klons pickit2 pickit2 klons firmware icd2 le

Ok, Es redzu, ka jaunie pickit2 versija ir arī debugger spējas, tās lētāks (oriģināls, klons un mājās versijas),arī atbalsta 10 un 12 sērijas pat sērijas atmiņas, piemēram, 24, 25 un labāk par visiem tas ir open source. Un tas, šķiet firmware versijas ir strauji pieaug Es domāju, ka puisis ir labi. Tas izskatās extremelly viegli veidot nekā ICD2. What do you think?

Un saludo para mi paisano de Jalisco.

narccizzo
Atpakaļ uz augšu
blueroomelectronics

Post 30 Sep 2007 17:07 balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
tags: pickit2

Es testēšanas konstrukcija ar minimālu PICKit2 dizains, nav EEPROMs, bez skava tranzistori, Mainīgais VDD.
Atpakaļ uz augšu
funnynypd

Post 30 Sep 2007 17:13 balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
tags: pickit2 klons pickit2 schema pickit2 shematisks klons pickit2 schema pickit2 pickit2 klons shematisks pickit 2 shematisks

Kā DIYer dizainers, varat darīt visu vēlaties un vēl veikt personāla darba. Good job.
Šeit ir vēl viens PICkit 2 klons par ražošanu jau ar SMD dizains. Basiclly tas ir open source dizainu, ikviens var saņemt shematisks no šī foruma, grozīt tā, mainīt to un baudīt to.

Salīdzināt ar Microhip konstruēšanā (gan bez kameras), gan atbalstītu ārējo barošanas avotu.

Raw PCB un pilna komponenti ir pieejama arī šeit.
http://www.auelectronics.selfip.com/Hardware-CB0703.htm

Asamblejas Rasējums šeit:

Pilnībā samontēti produktu ar ekspluatācijas laika garantija ir pieejamas arī:
http://www.auelectronics.selfip.com/System-PICkit2.htm

Last edited by funnynypd gada 12 Nov 2007 20:10 labots 13 reizes,
Atpakaļ uz augšu
funnynypd

Post 30 Sep 2007 19:59 balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
tagi: t

Kā varētu i ieslēgtu attēlu kā daudzi citi nav?
Rakstainas out.
Atpakaļ uz augšu
funnynypd

Post 03 oktobris 2007 2:32 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tagi: t pickit 2 klons pickit 2 klons pilnu pic komplekts 2 clon

PICkit 2 klons pilnu komponentu piegāde ir pieejami:
http://www.auelectronics.selfip.com/Components.htm
Atpakaļ uz augšu
funnynypd

Post 24 oktobris 2007 18:03 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 klons pickit2 ou icd2 mājās pickit2 veidot pickit2 klons pickit2 pickit2 klons firmware icd2 le

narccizzo wrote:
Ok, Es redzu, ka jaunie pickit2 versija ir arī debugger spējas, tās lētāks (oriģināls, klons un mājās versijas), kā arī atbalsta 10 un 12 sērijas pat sērijas atmiņas, piemēram, 24, 25 un labāk par visiem tas ir open source. Un tas, šķiet firmware versijas ir strauji pieaug Es domāju, ka puisis ir labi. Tas izskatās extremelly viegli veidot nekā ICD2. What do you think?

Un saludo para mi paisano de Jalisco.

narccizzo

Piekrist.
Atpakaļ uz augšu
funnynypd

Post 12 Nov 2007 20:07 balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
tagi: t icd2 le ICD 2 le

Izmērs salīdzinot ar ICD2 (gan ar norobežojumu).
Atpakaļ uz augšu
rkodaira

Ziņojumi: 332
Pateicoties: 54
Atrašanās vieta: Sao Paulo - Brasil

Post 12 Nov 2007 23:29 Re: Ceļā PICKit2 no nulles
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 pickit2 18f2550 veidot pickit2 icd2le ICD icd2 le 18f2550 pickit2

Ok guys, jums ir mani mudināja turpināt mana testi ar Diy PICKIT2. Tagad man izdevās man prototipu (breadboard izveidota ar 18F2550, kristāls, uc), kas ir atzīts ar datoru un PICKIT2 programmatūru, kā arī ar MPLAB 8. Lai gan man nebija veidot eeproms (Man ir 24LC512) un slēdža tranzistoru ķēdēm, DC-DC pārveidotāja (12V) strādāja labi un pieņemts testu. Man vajag mazliet laika, lai zīmēt PCB izkārtojums manam komponenti (visi mērcējošai caur caurums) sastāvdaļām).

Obs: Man ir viens ICD2LE par debugging, bet PICKIT2 programmatūra ir vieglākas un vienkāršāk izmantot dedzināšanas mērķiem, tāpēc es domāju, ka worths uz būvēt.
Atpakaļ uz augšu
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrollers -> balstītas Eiropas PICKit2 no nulles
Page 1 of 2 Laika formāts GMT 2 Hours
Goto page 1, 2 Nākamais

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Support mums | | sitemap
topic RSS