| Autors | Message |
|---|
tjalps
Pievienojies: 28 maijs 2001 Ziņojumi: 262 Pateicoties: 2
| 23 Jan 2005 21:17 ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: sākums zigbee zigbee kā zigbee dizains zigbee sākt kā zigbee sākot ar zigbee to, kā sākt zigbee |
|
| Sveiki!
Es, sākot ar ZigBee konstrukciju, jo es domāju, ka tas patiešām ir liels potetntial dēļ cenu un izmantojamību.
Vai kāds mēģināja mikroshēmu demo un kā tā darbojas? Kā ir ar kaudze?
Vai jums sugest ar to, kas ir vislabāk sākt?
Vai mēs patiešām sasniegt 25m attālumi un vairāk?
Lūdzu, uzrakstiet kaut ko, ko jūs domājat, ka ir laba, jauns cilvēki par šo tēmu!
sveicieni! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
svicent
Pievienojies: 11 jūlijs 2001 Ziņojumi: 411 Pateicoties: 23
| 23 Jan 2005 21:55 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: zigbee apmācība |
|
| Issue 175 (February 2005) of Circuit pagrabs žurnālā ir 1.daļa par pamācību par ZigBee. Šī apmācība ietver divas daļas.
Sveicieni |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
DonJ
Pievienojies: 27 Dec 2004 Ziņojumi: 127 Pateicoties: 2
| 24 Jan 2005 0:20 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: sākums zigbee zigbee kā zigbee dizains gavēņa zigbee zigbee sākt zigbee forums zigbee gavēņa kaudze |
|
| | tjalps wrote: | Sveiki!
Es, sākot ar ZigBee konstrukciju, jo es domāju, ka tas patiešām ir liels potetntial dēļ cenu un izmantojamību.
Vai kāds mēģināja mikroshēmu demo un kā tā darbojas? Kā ir ar kaudze?
Vai jums sugest ar to, kas ir vislabāk sākt?
Vai mēs patiešām sasniegt 25m attālumi un vairāk?
Lūdzu, uzrakstiet kaut ko, ko jūs domājat, ka ir laba, jauns cilvēki par šo tēmu!
sveicieni! |
Čau
1) Mēģini meklēt Zigbee šajā forumā, un jūs atradīsiet dažas info par Zigbee 2) Atveriet www.zigbee.org par ievada info 3) Ir dažas labas IEEE dokumenti par šo tēmu
Diapazons: 25m nevar būt problēma. Freescale ir sasniegusi saite vairāk nekā 300! Zigbee komplekti: gavēņa, mikročips, Chipcon un Freescale piedāvāt Zigbee komplekti. Par gavēņa kaudze ir diezgan veikls. Es nezinu par citiem. Izmēģiniet pats.
Labu veiksmi |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
tjalps
| 24 Jan 2005 12:14 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: gavēņa kaudze gavēņa kaudze |
|
| Sveiki!
Kas, Jūsuprāt, nozīmē, ka gavēņa kaudze ir glīts?
Sveicieni! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
DonJ
| 24 Jan 2005 13:34 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: gavēņa kaudze gavēņa kaudze |
|
Kas, Jūsuprāt, nozīmē, ka gavēņa kaudze ir glīts?
Sveicieni! |
"Tas, šķiet, darbojas labi." |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
tjalps
| 24 Jan 2005 14:15 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: gavēņa ic |
|
| Sveiki!
Vai jūs pērkat pabeigtu attīstības sistēmu no gavēņa vai jūs sāka strādāt tikai ar gavēņa IC's?
Sveicieni! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
DonJ
| 24 Jan 2005 19:17 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: gavēņa ic |
|
Vai jūs pērkat pabeigtu attīstības sistēmu no gavēņa vai jūs sāka strādāt tikai ar gavēņa IC's?
Sveicieni! |
Čau
Mūsu komanda nesen sākās šo maisījumu ārējo kit un mūsu pašu tehnoloģiju.
ATB |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
milojames
| 24 Jan 2005 22:07 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | |
|
| Veikt Apskatiet http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103 . I've been playing apkārt ar freescale attīstības kit un tas darbojas diezgan labi. Jūs varat saņemt 25m, bet jums ir uzbūvēt savu antenu. Tiem, par novērtē kuģa nav ļoti labs. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
DonJ
| 25 Jan 2005 0:46 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | |
|
| | milojames wrote: | Veikt Apskatiet h ** p: / / www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103 . I've been playing apkārt ar freescale attīstības kit un tas darbojas diezgan labi. Jūs varat saņemt 25m, bet jums ir uzbūvēt savu antenu. Tiem, par novērtē kuģa nav ļoti labs. |
Vai tas ir pareizi, ka jums ir nepieciešami divi antenas? Izskatās, ka to no brochure. Pateicība. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
tjalps
| 25 Jan 2005 9:02 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: gavēņa ic |
|
| Kura ir labāka EMBER vai FREESCALE?
Sveicieni! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
DonJ
| 25 Jan 2005 10:09 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: gavēņa ic |
|
| | tjalps wrote: | Kura ir labāka EMBER vai FREESCALE?
Sveicieni! |
Grūti pateikt. Jums ir nepieciešams strādāt ar abiem pateikt. Man nav.
ATB |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
milojames
| 28 Jan 2005 1:17 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | |
|
| Jā, freescale daļas ir atsevišķs TX un RX antenu. I izmantoja tx / RX pāriet uz izmantot tikai vienu antenu, bet es jums varētu arī dizains pasīvu apvienojot circut kopš ierīce nekad nodod vai saņem tajā pašā laikā.
ar chipcon CC2420 ir daudz nicer daļa un tai ir tx / RX slēdzis būvēta, kā arī aparatūras, pamatojoties šifrēšana, bet ir daudz dārgāk, tāpēc es jāizmanto freescale daļu. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
DonJ
| 28 Jan 2005 10:19 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | |
|
| | milojames wrote: | Jā, freescale daļas ir atsevišķs TX un RX antenu. I izmantoja tx / RX pāriet uz izmantot tikai vienu antenu, bet es jums varētu arī dizains pasīvu apvienojot circut kopš ierīce nekad nodod vai saņem tajā pašā laikā.
ar chipcon CC2420 ir daudz nicer daļa un tai ir tx / RX slēdzis būvēta, kā arī aparatūras, pamatojoties šifrēšana, bet ir daudz dārgāk, tāpēc es jāizmanto freescale daļu. |
Gaidāmā daļas arī no newcommers, šķiet, ir labāk. Grūti pateikt, kas būs vislabāk.
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
mitesh
Pievienojies: 13 maijs 2002 Ziņojumi: 289 Pateicoties: 6
| 29 Jan 2005 11:31 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: zigbee detaļas |
|
| Hi Vai jebkura struktūra ir pilnīga informācija par ZigBee. Vai jebkura struktūra ir papildu Freescale attīstības padomē.
Lūdzu atbalstīt mani, es gribu vienu. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
DonJ
| 29 Jan 2005 15:00 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: zigbee Details detaļas zigbee ic ic zigbee |
|
| | mitesh wrote: | Hi Vai jebkura struktūra ir pilnīga informācija par ZigBee. Vai jebkura struktūra ir papildu Freescale attīstības padomē.
Lūdzu atbalstīt mani, es gribu vienu. |
Es domāju, ka tas nav par brīvu.
|
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
tjalps
| 29 Jan 2005 17:30 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: gavēņa ic gavēņa vai chipcon |
|
| Sveiki!
Yest, ka ir taisnība. No sākuma Freescale bija ierobežots skaits attīstības komplektus, un tagad viņš stoped rīcību, un, ja man ir tiesības Jūs varat pasūtīt attīstības komplekts apmēram 99 USD, kas ir daudz lētāk nekā gavēņa un ChipCon.
sveicieni! |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
ivoblog
Pievienojies: 13 Feb 2005 Ziņojumi: 1
| 13 Feb 2005 12:36 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: gavēņa zigbee zigbee gavēņa kods c zigbee mikroshēmu zigbee acs maršrutēšanas gavēņa ic zigbee mikroshēmu kods mikroshēmu zigbee acs |
|
| Mikročips ir jauka komplektu ar divām mikrokontrolleru plates un divas ieee802.15.4 spēj RF moduļi 199 USD. Komplektā ir ierobežots, ka tas izmanto iepriekš spec zigbee programmatūru bez acs maršrutēšana funkcionalitāti. Pirmkods ir iekļauts tomēr (bet ne C kompilatora).
Vairāk šeit: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/articles/25600.aspx un attēli: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/6381.aspx
Rf moduļu izmantošanu ChipCon CC2420 mikroshēmas. Gavēņa atkārtoti etiķetes šīs mikroshēmas, kā EM2420.
Chipcon pārdod CC2420EM, Pictures šeit: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/4045.aspx. Tas ir CC2420 RF modulis. |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |
omara007
Joined: 06 Jan 2003 Ziņojumi: 1264 Pateicoties: 38 Location: Dubai
| 03 maijs 2005 5:42 Re: ZIGBEE-Kā sākt | | | tags: zigbee, kā to, kā zigbee c zigbee kods |
|
| | Es dzirdēju, ka Freescale ir sadalīt tās ZIgBee MAC kodu bez maksas, bet ar dažiem conditionds vai kaut kas līdzīgs, ka .. ir tā, ka taisnība? .. ja jā, kā es varu saņemt šo kodu, ņemot vērā to, ka es to izmantot savā meistari? |
|
| Atpakaļ uz augšu | |
 |