Noteikumi | Jaunākās publikācijas | topic RSS | Meklēt | Reģistrēties | Pieslēgties

ZIGBEE-Kā sākt

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Professional Hardware un elektronikas Design -> ZIGBEE-Kā sākt
Teksts arābu valodā Bulgāru versija Catalan versija Czech version Dāņu versija Vācu versija Greek version Angļu versija Spanish version Finnish version Franču versija Hindi versija Croatian version Indonēziešu versija Itāliešu versija Hebrew versija Japāņu versija Korejiešu versija Lithuanian version Latviešu versija Dutch version Norvēģu versija Polish version Portuguese version Rumāņu versija Krievu versija Slovak version Slovenian version Serbu versija Zviedru versija Tagalogu versija Ukraiņu versija Vjetnamiešu versija Ķīniešu versija
Autors Message
tjalps

Pievienojies: 28 maijs 2001
Ziņojumi: 262
Pateicoties: 2

Post 23 Jan 2005 21:17 ZIGBEE-Kā sākt
tags: sākums zigbee zigbee kā zigbee dizains zigbee sākt kā zigbee sākot ar zigbee to, kā sākt zigbee

Sveiki!

Es, sākot ar ZigBee konstrukciju, jo es domāju, ka tas patiešām ir liels potetntial dēļ cenu un izmantojamību.

Vai kāds mēģināja mikroshēmu demo un kā tā darbojas? Kā ir ar kaudze?

Vai jums sugest ar to, kas ir vislabāk sākt?

Vai mēs patiešām sasniegt 25m attālumi un vairāk?

Lūdzu, uzrakstiet kaut ko, ko jūs domājat, ka ir laba, jauns cilvēki par šo tēmu!

sveicieni!
Atpakaļ uz augšu
svicent

Pievienojies: 11 jūlijs 2001
Ziņojumi: 411
Pateicoties: 23

Post 23 Jan 2005 21:55 Re: ZIGBEE-Kā sākt
tags: zigbee apmācība

Issue 175 (February 2005) of Circuit pagrabs žurnālā ir 1.daļa par pamācību par ZigBee. Šī apmācība ietver divas daļas.

Sveicieni
Atpakaļ uz augšu
DonJ

Pievienojies: 27 Dec 2004
Ziņojumi: 127

Post 24 Jan 2005 0:20 Re: ZIGBEE-Kā sākt
tags: sākums zigbee zigbee kā zigbee dizains gavēņa zigbee zigbee sākt zigbee forums zigbee gavēņa kaudze

tjalps wrote:
Sveiki!

Es, sākot ar ZigBee konstrukciju, jo es domāju, ka tas patiešām ir liels potetntial dēļ cenu un izmantojamību.

Vai kāds mēģināja mikroshēmu demo un kā tā darbojas? Kā ir ar kaudze?

Vai jums sugest ar to, kas ir vislabāk sākt?

Vai mēs patiešām sasniegt 25m attālumi un vairāk?

Lūdzu, uzrakstiet kaut ko, ko jūs domājat, ka ir laba, jauns cilvēki par šo tēmu!

sveicieni!

Čau

1) Mēģini meklēt Zigbee šajā forumā, un jūs atradīsiet dažas info par Zigbee
2) Atveriet www.zigbee.org par ievada info
3) Ir dažas labas IEEE dokumenti par šo tēmu

Diapazons: 25m nevar būt problēma. Freescale ir sasniegusi saite vairāk nekā 300!
Zigbee komplekti: gavēņa, mikročips, Chipcon un Freescale piedāvāt Zigbee komplekti. Par gavēņa kaudze ir diezgan veikls. Es nezinu par citiem. Izmēģiniet pats.

Labu veiksmi Smaids
Atpakaļ uz augšu
tjalps

Post 24 Jan 2005 12:14 Re: ZIGBEE-Kā sākt
tags: gavēņa kaudze gavēņa kaudze

Sveiki!

Kas, Jūsuprāt, nozīmē, ka gavēņa kaudze ir glīts?

Sveicieni!
Atpakaļ uz augšu
DonJ

Post 24 Jan 2005 13:34 Re: ZIGBEE-Kā sākt
tags: gavēņa kaudze gavēņa kaudze

tjalps wrote:
Sveiki!

Kas, Jūsuprāt, nozīmē, ka gavēņa kaudze ir glīts?

Sveicieni!

"Tas, šķiet, darbojas labi."
Atpakaļ uz augšu
tjalps

Post 24 Jan 2005 14:15 Re: ZIGBEE-Kā sākt
tags: gavēņa ic

Sveiki!

Vai jūs pērkat pabeigtu attīstības sistēmu no gavēņa vai jūs sāka strādāt tikai ar gavēņa IC's?

Sveicieni!
Atpakaļ uz augšu
DonJ

Post 24 Jan 2005 19:17 Re: ZIGBEE-Kā sākt

tjalps wrote:
Sveiki!

Vai jūs pērkat pabeigtu attīstības sistēmu no gavēņa vai jūs sāka strādāt tikai ar gavēņa IC's?

Sveicieni!

Čau

Mūsu komanda nesen sākās šo maisījumu ārējo kit un mūsu pašu tehnoloģiju.

ATB
Atpakaļ uz augšu
milojames

Pateicoties: 1

Post 24 Jan 2005 22:07 Re: ZIGBEE-Kā sākt

Veikt Apskatiet http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
. I've been playing apkārt ar freescale attīstības kit un tas darbojas diezgan labi. Jūs varat saņemt 25m, bet jums ir uzbūvēt savu antenu. Tiem, par novērtē kuģa nav ļoti labs.
Atpakaļ uz augšu
DonJ

Post 25 Jan 2005 0:46 Re: ZIGBEE-Kā sākt

milojames wrote:
Veikt Apskatiet h ** p: / / www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
. I've been playing apkārt ar freescale attīstības kit un tas darbojas diezgan labi. Jūs varat saņemt 25m, bet jums ir uzbūvēt savu antenu. Tiem, par novērtē kuģa nav ļoti labs.

Vai tas ir pareizi, ka jums ir nepieciešami divi antenas? Izskatās, ka to no brochure.
Pateicība.
Atpakaļ uz augšu
tjalps

Post 25 Jan 2005 9:02 Re: ZIGBEE-Kā sākt

Kura ir labāka EMBER vai FREESCALE?

Sveicieni!
Atpakaļ uz augšu
DonJ

Post 25 Jan 2005 10:09 Re: ZIGBEE-Kā sākt

tjalps wrote:
Kura ir labāka EMBER vai FREESCALE?

Sveicieni!

Grūti pateikt. Jums ir nepieciešams strādāt ar abiem pateikt. Man nav.

ATB
Atpakaļ uz augšu
milojames

Pateicoties: 1

Post 28 Jan 2005 1:17 Re: ZIGBEE-Kā sākt

Jā, freescale daļas ir atsevišķs TX un RX antenu. I izmantoja tx / RX pāriet uz izmantot tikai vienu antenu, bet es jums varētu arī dizains pasīvu apvienojot circut kopš ierīce nekad nodod vai saņem tajā pašā laikā.

ar chipcon CC2420 ir daudz nicer daļa un tai ir tx / RX slēdzis būvēta, kā arī aparatūras, pamatojoties šifrēšana, bet ir daudz dārgāk, tāpēc es jāizmanto freescale daļu.
Atpakaļ uz augšu
DonJ

Post 28 Jan 2005 10:19 Re: ZIGBEE-Kā sākt

milojames wrote:
Jā, freescale daļas ir atsevišķs TX un RX antenu. I izmantoja tx / RX pāriet uz izmantot tikai vienu antenu, bet es jums varētu arī dizains pasīvu apvienojot circut kopš ierīce nekad nodod vai saņem tajā pašā laikā.

ar chipcon CC2420 ir daudz nicer daļa un tai ir tx / RX slēdzis būvēta, kā arī aparatūras, pamatojoties šifrēšana, bet ir daudz dārgāk, tāpēc es jāizmanto freescale daļu.

Gaidāmā daļas arī no newcommers, šķiet, ir labāk. Grūti pateikt, kas būs vislabāk.

Smaids
Atpakaļ uz augšu
mitesh

Pievienojies: 13 maijs 2002
Ziņojumi: 289
Pateicoties: 6

Post 29 Jan 2005 11:31 Re: ZIGBEE-Kā sākt
tags: zigbee detaļas

Hi Vai jebkura struktūra ir pilnīga informācija par ZigBee. Vai jebkura struktūra ir papildu Freescale attīstības padomē.

Lūdzu atbalstīt mani, es gribu vienu.
Atpakaļ uz augšu
DonJ

Post 29 Jan 2005 15:00 Re: ZIGBEE-Kā sākt
tags: zigbee Details detaļas zigbee ic ic zigbee

mitesh wrote:
Hi Vai jebkura struktūra ir pilnīga informācija par ZigBee. Vai jebkura struktūra ir papildu Freescale attīstības padomē.

Lūdzu atbalstīt mani, es gribu vienu.

Es domāju, ka tas nav par brīvu.

Smaids
Atpakaļ uz augšu
tjalps

Post 29 Jan 2005 17:30 Re: ZIGBEE-Kā sākt
tags: gavēņa ic gavēņa vai chipcon

Sveiki!

Yest, ka ir taisnība. No sākuma Freescale bija ierobežots skaits attīstības komplektus, un tagad viņš stoped rīcību, un, ja man ir tiesības Jūs varat pasūtīt attīstības komplekts apmēram 99 USD, kas ir daudz lētāk nekā gavēņa un ChipCon.

sveicieni!
Atpakaļ uz augšu
ivoblog

Pievienojies: 13 Feb 2005
Ziņojumi: 1

Post 13 Feb 2005 12:36 Re: ZIGBEE-Kā sākt
tags: gavēņa zigbee zigbee gavēņa kods c zigbee mikroshēmu zigbee acs maršrutēšanas gavēņa ic zigbee mikroshēmu kods mikroshēmu zigbee acs

Mikročips ir jauka komplektu ar divām mikrokontrolleru plates un divas ieee802.15.4 spēj RF moduļi 199 USD. Komplektā ir ierobežots, ka tas izmanto iepriekš spec zigbee programmatūru bez acs maršrutēšana funkcionalitāti. Pirmkods ir iekļauts tomēr (bet ne C kompilatora).

Vairāk šeit: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/articles/25600.aspx un attēli: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/6381.aspx

Rf moduļu izmantošanu ChipCon CC2420 mikroshēmas. Gavēņa atkārtoti etiķetes šīs mikroshēmas, kā EM2420.

Chipcon pārdod CC2420EM, Pictures šeit: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/4045.aspx. Tas ir CC2420 RF modulis.
Atpakaļ uz augšu
omara007

Ziņojumi: 1264
Pateicoties: 38

Post 03 maijs 2005 5:42 Re: ZIGBEE-Kā sākt
tags: zigbee, kā to, kā zigbee c zigbee kods

Es dzirdēju, ka Freescale ir sadalīt tās ZIgBee MAC kodu bez maksas, bet ar dažiem conditionds vai kaut kas līdzīgs, ka .. ir tā, ka taisnība? .. ja jā, kā es varu saņemt šo kodu, ņemot vērā to, ka es to izmantot savā meistari?
Atpakaļ uz augšu
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Professional Hardware un elektronikas Design -> ZIGBEE-Kā sākt
Lapa 1 no 1 Laika formāts GMT 2 Hours

Abuse | | Administrators | | Moderatori | | Support mums | | sitemap
topic RSS