| Author | Message |
|---|
xwcwc1234
| 08 Dec 2004 10:31 Pulksteni un datu atgūšanas circuit | | |
|
| Hi all, Man vajag izstrādāt 10MHz pulksteni un datu atgūšanas ķēdē. Kāds ir daži par šo jautājumu (ietver fāzi detektors, VCO un citas idejas)? |
|
| Back to top | |
 |
lianming1
| 09 Dec 2004 7:24 Pulksteni un datu atgūšanas circuit | | |
|
| | varbūt jūs varat pieņemt apskatīt grāmatu razavi |
|
| Back to top | |
 |
xwcwc1234
| 09 Dec 2004 7:36 Re: Pulkstenis un datu atgūšanas circuit | | |
|
| | Jā, es esmu lasīt Razivi grāmata par šo tematu. Bet, gandrīz CDR shēmas, kas nav biežums detektors ir plaša uztveršanas diapazonā. Tā ir problēma. Mans VCO vienmēr ir ļoti atšķirīgs saskaņā ar procesa atšķirībām, un spriegums, temperatūra uc |
|
| Back to top | |
 |
sutapanaki
| 09 Dec 2004 22:34 Re: Pulkstenis un datu atgūšanas circuit | | |
|
| | Jūsu ienākošie dati ir clocked at raidītājs beidzas ar noteiktu frekvenci, ko jums vajadzētu zināt apmēram - Say 10MHz. Kāpēc ne atslēga jūsu VCO pirmā regulāri pulkstenis 10MHz izmantojot PFD, maksas sūkni u.tml kā PLL un pēc tā tiek bloķēta pēc tam pārslēgties uz fāzi detektors, kas saņem jūsu reālo datu un to atgūšanu. Tādā veidā jūsu VCO jau ir svārstīgas pie frekvenci tuvu pareiza un viss, kas Jums jādara, ir uztveršanas posms attiecībā uz datiem. |
|
| Back to top | |
 |
xwcwc1234
| Decembris 10, 2004 5:04 Re: Pulkstenis un datu atgūšanas circuit | | |
|
| | Diemžēl, mans ķēdē ir ne auxiluary PLL atsauces ieguldījumu, lai es varētu nebloķējas VCO vērā zināmu frekvenci. Es meklēju ķēdes, ko var izmantot kā PFD in CDR. Tas ir tas, ko vēlos. |
|
| Back to top | |
 |
sutapanaki
| Decembris 10, 2004 7:59 Re: Pulkstenis un datu atgūšanas circuit | | |
|
| | Tad jums droši vien zināt, ka dati (piemēram NRZ) nesatur enrgy pie takts frekvenci, un tā ir grūti izmantot somethink kā PFD bloķēt uz kaut ko, kas nav tur. Vai tu doma to darīt mala atklāt, lai radītu enerģiju takts frekvenci? |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| Decembris 10, 2004 7:59 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
andy1
| Decembris 13, 2004 0:46 Re: Pulkstenis un datu atgūšanas circuit | | |
|
| Vai varat aprakstīt sīkāk, kāda veida ieejas signālu formātā (NRZ, Manchester ...). Ne tikai, lai bloķētu pulksteni uz vietējo oscilator, jums ir atslēga uz incomming signālu arī. Tā var iegūt sarežģītas. Es uzskatu, ka ir IC, kas tiek izmantots Ethernet un LAN ko jūs varat izmantot.
Lūdzam skatīt pievienoto failu uz dažiem pamata ideja.
|
|
| Back to top | |
 |
aicer
| Decembris 14, 2004 17:01 Pulksteni un datu atgūšanas circuit | | |
|
| | I guess jūsu arhitektūras Dual-Loop bez atsauces pulksteņa signāla ... jums PD FD CPS LPF & VCO .. Linear fāze PD ir piemērota Jūsu dizainu. Tas ir labi, lai 10MHz datu pārraides ātrumu, visiem projektēšanas prasmes, jūs varat pārbaudīt papers.The tuvu cilpa PD analīzi, daļa ir līdzīga PLL viens no FD daļu, lai pārbaudītu rotācijas frekvenci detector.Remember, VCO nepieciešamību radīt multi-fāze (0 90 180 270 vai 0 45 90 ... uc) sakarā ar FD requirements.I liecina papīra par FD daļa par "3,125 u-Gb / s Clock and Data Recovery Circuit par 10 Gbase -LX4 Ethernet "(autors: Shen-Iuan Liu et al.) |
|
| Back to top | |
 |
CDRCDR
| Decembris 14, 2004 21:24 Pulksteni un datu atgūšanas circuit | | |
|
| | Es ieteiktu Potbaker's PFD jūsu lietošanai, kurā dubultā griezīgs DFFs tiek izmantoti, lai izveidotu fāzes noteikšanu, tad otrajā posmā detecor (I / Q) būvēt PFD.It nav vajadzīga atsauce pulksteni |
|
| Back to top | |
 |
andy1
| Decembris 15, 2004 5:46 Re: Pulkstenis un datu atgūšanas circuit | | |
|
| Es vēl joprojām domāju, ka termins "pulksteni reģenerācija" nedaudz maldinošs, jo, vismaz vairumā īstenošanā, pastāv Vienmēr vietējā pulksteni tāpēc nav vajadzīga ", lai atgūtu pulksteni" no jebkuras vietas.
Kas parasti notiek, ir tas, ka jau esošos vietējos pulkstenis nepieciešams, lai pielāgotu tās posmu imcomming datus. Šī vietējās pulkstenis parasti iegūst no vietējo oscilatoru.
Termins "pulksteni saskaņošana" ir vairāk aprakstošs. |
|
| Back to top | |
 |
aicer
| Decembris 18, 2004 12:21 Pulksteni un datu atgūšanas circuit | | |
|
| | tiešām, tāpat kā andy1 saying.There parasti ir atsauces pulksteni daudzās CDR design.reference pulksteni varētu uzlabot uzkrāšanas laiks un konstrukcijas kontūra daudz easier.In manu disertāciju, man dizains CDR ar referenceless pulksteni. Es satiku daudzus jautājumus, kas nepastāv CDR, atsaucoties clock.So ... varbūt u jāmaina topoloģiju, ja varat vai kādu atļauju. |
|
| Back to top | |
 |